- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
gönderdim cınımmmmmmmmmmmmm
nazara göndermişim sanada gönderdim![]()
allah senii evet yazdım sanaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönderdim cınımmmmmmmmmmmmm
nazara göndermişim sanada gönderdim![]()
valla şuan gayet güzel gidsio alıştık iyice birbirimiza düzenimiz kurduk, görmüşsündür gezmelere başladık artık ay evlendişğimizden beri ilk defa eğlenme maksatlı dışarı çıktık haftasonu :)
sorma canım işte alışmaya çalışıyordum koşuşturmaca,
kızlar ben bide kpss kursuna yazıldım bidahaki ay başlıyor bakalım iş çıkışı 1 sene sürecek haftaiçi akşam iş çıkışı gidecem akşam 9 a kadar bakaım evlilkle bide başıma bu belayı aldım nasıl olacak :)
biiiizzz ekleştik kiiiii![]()
maaşallah,bu topicten ayağını sürüyrk çıktın bak 3 düğün var bu hafta
sen bebiş düşünmüyodun hemen dimi
kız yazdım yaaaaa![]()
valla şuan gayet güzel gidsio alıştık iyice birbirimiza düzenimiz kurduk, görmüşsündür gezmelere başladık artık ay evlendişğimizden beri ilk defa eğlenme maksatlı dışarı çıktık haftasonu :)
sorma canım işte alışmaya çalışıyordum koşuşturmaca,
kızlar ben bide kpss kursuna yazıldım bidahaki ay başlıyor bakalım iş çıkışı 1 sene sürecek haftaiçi akşam iş çıkışı gidecem akşam 9 a kadar bakaım evlilkle bide başıma bu belayı aldım nasıl olacak :)
evet ya kızların bu haftaydı dimi düğnleri :) canım ya çocuk çok istiyorum ama şimdi yapamam daha yeni evliyiz önce bi kpss kazanayım ev satın alalaım heralde anca 3 yıl sonra falan olur biraz geleceği garantiye almak istiyorum nasip olursa. bakalım kısmet bu işler :)
seninde az kalmış şafak ya
hahahaşaka kızz ahh doya doya giremiyorum whatsapa benimki basacak kalayı diyeee :18:
![]()
ivittttttttt bizzz whatsap arkidişliği kurduk kiiiiiiiiiii![]()
evet ya kızların bu haftaydı dimi düğnleri :) canım ya çocuk çok istiyorum ama şimdi yapamam daha yeni evliyiz önce bi kpss kazanayım ev satın alalaım heralde anca 3 yıl sonra falan olur biraz geleceği garantiye almak istiyorum nasip olursa. bakalım kısmet bu işler :)
seninde az kalmış şafak ya
yaaa artık iyice oturttuk herşeyi diyorsun yaniiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel maşallah
ama daha yeni evlenmiştin ne kursu şimdiiiiiiiiii biraz daa bekleseydinnn![]()
heh işte bak nazcım sudenazcığımın kocası ile şuanda yaptığı planları biz sevdiceğimle 2 yıl önce yaptık ve bu yıl sonuna ev alınmış borçlar kapanmış olacak işalla.... yani biz evlenmeden halletmeye çalışıyoruz işte bu işleri bakalım ne olcek![]()
canım napayım seneye sınav kurs kayıtlarıda vardı yazıldım bi şansımı denemk istedim
valla canım bende ev olsun evlenmeden diyordumda düğün 2 yıl falan ertelemek gerekiyordu ee ara uzayınca kavga gürültü vs oluyordu anca kendimiz alacaz artık :) şimdi biraz biriki yapıp düğndede baya geldi onlarla peşinat çıkıyo şu sınavı olayımda bi bakacaz artık
hmmmmmmmmmmm çıktınız tabiiisi
iyi ozaman bende kaçıyorum
:97:
iyi bakalım hayırlısı olsun cnm inşallah başarırsın
anladım canım aslında bizde ilk başta hadi evlenelim herşeyi evlenince yapalım dedik ama sonradan düşününce evlenince evliliğin tadını çıkartmak hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olmak kavga gürültü olmaması için bu yol daha mantıklı geldi bize biz ikimizde çok buhranlıyız çünkü sıkıya gelemiyoruz o yüzden beklemeye karar vermiştik zamanında ama çok şükür çok az kaldı hedefimize...
ama dediğin gibi uzadıkçada kavga gürültüde artıyo bakalım bi şekilde idare etmeye çalışıyoruz karşılıklı sabır ile
sen istanbuldamıydın canım ya
maşallah topiğimiz çok kısmetli herkes evlenior nişanlanıyor![]()