• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oh yaaaa gez bakalım . bizim yerimizede gez bari :ssz::1:

yaa bizde sevdiceğimle bezdik aveanın çekme sorunundan. ama biz turkcelle geçmeyi düşünüyoruz uygun tarife arıyorduk

bulduğunuz uygun güzel tarifeleri banada söyleyin kiii bizimde yakındır operatör değiştirmemiz:37:

Valla canım ben aveanın tariflerini çok seviyorum ama çekim gücü zayıf..
Telefonla konuşacağım vakit oda değiştirmek zorunda kalıyorum..
Veya atılan mesajlar ban geç geliyor falan..

he söylemiştin dün pardon. onun dışındada bişi dedi sandım :20:

göbeğin indiğine göre 60 olmuşsundr sen :23:
yok daha bişey konuşmadık işte :41:
inşallah yaa merakta ediyorum ama egzersz şartttt :24:
Yokkk çok şık bi saat aldım , döndüğümde resmini atarım sana..

Valla evdekilerin aldığı hediyeler benim herife olmadı, yani onların aldıklarının içine ben bile giremem ya..

Kaynanam saati çok beğendi..

O saati kolundan çıkarma diyo bizimkine..:27::27::27::27:
hımmm bende saat almıştım taka taka aşındırdı saati :27:
kıyafet mi almış hepsi deee :55:

heeeeee:ssz:
nereede okuyor piki..

neden çekilecek çilen varmış canım hayret bişi sanki evlisin :20:...... bu şekilde devam ederse ki belliki edecek bırak gitsin diyoruz sana yaa:27:

ooo süperr afferim sanaa bak isteyince oluyormuş... birazcıkta spor yap akşamları dahada hızlı gider işte:46:

mersinde cınım son senesi :ssz: bakalım hep bir düzelecek umudu , umut fakirin ekmeği işteee :17:

evet spor yapmam şart ama her akşam bişey çıkıyo yapamıyorummm , babam yüzmeye yazılın anennle havuza diyo hem yüzmeyi öğrenirim hem spor maksatlı ama başıma iş açılır yineee :31:

yok daha bişey konuşmadık işte :41:
inşallah yaa merakta ediyorum ama egzersz şartttt :24:

hımmm bende saat almıştım taka taka aşındırdı saati :27:
kıyafet mi almış hepsi deee :55:

mersinde cınım son senesi :ssz: bakalım hep bir düzelecek umudu , umut fakirin ekmeği işteee :17:

evet spor yapmam şart ama her akşam bişey çıkıyo yapamıyorummm , babam yüzmeye yazılın anennle havuza diyo hem yüzmeyi öğrenirim hem spor maksatlı ama başıma iş açılır yineee :31:

Evet canım ben hariç hepsi kıyafet almış..
Yarın hepsini değiştirmeye gideceğiz kısmetse..:27::27::27:

Akşamları çıkın çıkın gezin .. yanıında değil mi?

benim çıkıp çıkıp gezmem için 69 gün var :43::43:

yok kuzum yaaa onun evi bize 1 saat uzaklıkta arabayla............:37:
ve akşam işten geç çıkıyor haftaiçi görüşmemiz çok zor kiii...
bakalım bu cumartesi ona börek yapıp işyerine gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa :16:

yaa bizde sevdiceğimle bezdik aveanın çekme sorunundan. ama biz turkcelle geçmeyi düşünüyoruz uygun tarife arıyorduk

bulduğunuz uygun güzel tarifeleri banada söyleyin kiii bizimde yakındır operatör değiştirmemiz:37:

Morincimmmm vodafone geç bence turkcell güzel ama çok pahalı. Vodafone hem uygun hem çekme sorunu yok. Sende vodafona geç haftasonları bedava konuşuruz ne güzel:21:

Akşamları çıkın çıkın gezin .. yanıında değil mi?

benim çıkıp çıkıp gezmem için 69 gün var :43::43:

69 gün nedir kuzum yaaaaaaa bitmiş gitmiş bak çok şükür:16:

ben o konuda şanslıyım heee hoş askerden öncede tanışsak seve seve beklerdim ama çok zor olurdu işte ben özlemeye hiç dayanamıyorum biz tanıştığımızda sevdiceğim askerden geleli 1 ay oluyordu.... hazıra kondum :9:

Valla canım ben aveanın tariflerini çok seviyorum ama çekim gücü zayıf..
Telefonla konuşacağım vakit oda değiştirmek zorunda kalıyorum..
Veya atılan mesajlar ban geç geliyor falan..

aynen tarifesinden bizde çok memnunuz ama çekmiyor bi romantik konuşma yapıcaz içine ediliyor .... yada mesajlar geç geliyor tripleşme oluyor vs of bunaldık artık

Morincimmmm vodafone geç bence turkcell güzel ama çok pahalı. Vodafone hem uygun hem çekme sorunu yok. Sende vodafona geç haftasonları bedava konuşuruz ne güzel:21:

öylemi diyorsun kuzum yaaaa
haftasonlarıda bedavasımı var ne güzelllll.. konuşuruz valla:16:

sen şuan ne tarife kullanıyorsun ? nekadar ne veriyor? hat lımı tl limi :27::27:

bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnnn
nasıl geçti dünnnnnnnn.....
hediyeye karar verdin miiii :16:

Dün gece çook güzel geçti. Kaynanam pastalar borekler yapmış çok güzel ağırladı bizi. Hediye için henüz karar veremedim kuzum. Çikolata, pantolon gömlek, foto albümü. Şimdilik bunlar kesin olanlar. Yalnız foto albümü yerine foto mozaik diye bişey var. Senin küçük küçük fotoğraflarından buüyük fotoğraf oluşturuyorlar. Öyle bişey mi yapsam diyorum. Bi baksana internetten ekleyemedim buraya.

Dün gece çook güzel geçti. Kaynanam pastalar borekler yapmış çok güzel ağırladı bizi. Hediye için henüz karar veremedim kuzum. Çikolata, pantolon gömlek, foto albümü. Şimdilik bunlar kesin olanlar. Yalnız foto albümü yerine foto mozaik diye bişey var. Senin küçük küçük fotoğraflarından buüyük fotoğraf oluşturuyorlar. Öyle bişey mi yapsam diyorum. Bi baksana internetten ekleyemedim buraya.

bakıyorum hemen kuzum

baban geldimi akşam yemeğe:16:
en çokta babanla onun babasını merak ediyorum iyice kanki oldular mı diye:32:
tamam bakıyorum şimdi cınımmmmmmmm
maşallah hediye yağmuruna tutacaksın nişanlını:16:

öylemi diyorsun kuzum yaaaa
haftasonlarıda bedavasımı var ne güzelllll.. konuşuruz valla:16:

sen şuan ne tarife kullanıyorsun ? nekadar ne veriyor? hat lımı tl limi :27::27:

Kuzum ben özgür genç tarifesindeyim. Haftasonları vodafonlularla bilmem kaç dk bedava. 11TL'ye vodafonlularla 10bin, heryöne 2bin sms bedava. Ben çok memnunum

bakıyorum hemen kuzum

baban geldimi akşam yemeğe:16:
en çokta babanla onun babasını merak ediyorum iyice kanki oldular mı diye:32:
tamam bakıyorum şimdi cınımmmmmmmm
maşallah hediye yağmuruna tutacaksın nişanlını:16:
Yok tatlm babam gelemedi işi biliyosun gece çalışıyo ya. Biz halamlarla gittik. Sadece kadınlar vardı. Bi de sevdiceğim yan odada oturuyodu. Kaçıp kaçıp onun yanına gittim:16::16:

Kuzum ben özgür genç tarifesindeyim. Haftasonları vodafonlularla bilmem kaç dk bedava. 11TL'ye vodafonlularla 10bin, heryöne 2bin sms bedava. Ben çok memnunum

hmmm du bi söyliyim bakayım ne diyecek sevdiceğim

ama bize internette lazım biz internette kullanıyoruz

Evet canım ben hariç hepsi kıyafet almış..
Yarın hepsini değiştirmeye gideceğiz kısmetse..:27::27::27:

hahah değiştirin tabii daha güzellerini alınnn :27:

lunnaaa napıyosunnn :3::3:

morincimmm avatarını değiştirdin yaa çok farklı geldiii :28:

hmmm du bi söyliyim bakayım ne diyecek sevdiceğim

ama bize internette lazım biz internette kullanıyoruz
Kuzum biliyosun bende internet kullanıyorum 15 liraya 500MB.
hahah değiştirin tabii daha güzellerini alınnn :27:

lunnaaa napıyosunnn :3::3:

morincimmm avatarını değiştirdin yaa çok farklı geldiii :28:
Eylülümmm iyiym nişanlıma hediye arayışındayım. Sen napıyosun bebeğim :54:

Back
X