- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
can sıkıntısıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm evet cnm doğru söylüyorsun sizin en büyük kavga sebebiniz ortadan kalktı sonuçta.. maşallah rabbim tez vakitte tamamına erdirsin inşallah
aynen canım bende şuanda o ışığı görüyorum bizde bakalım inşallah böyle devam eder maşallah
evlilik ile ilgili hiç konuştumu peki aileler canım.. şu tarihte olsun vs gibisinden![]()
can sıkıntısııkızz dün whatsapta ilkokul arkideşimi buldum bi sevindim tee kaç senedir konuşmamıştık , evlenmiş bide 4 ay önceee
![]()
Evlilikle ilgili tarih konuşulmadı çünkü henüz nişanlımın işi belli değil güzelim. O bi netleşsin mümkün olan en kısa zmnda olacak. Ama nerden baksan 1- 1.5 sene en erken
nasıl ya whatsapta okul arkadaşını nasıl buluyorsun facebook mu bu anlamadım:26:
yani numarası bende vardı senelerdir , numarasını değiştirdi sanıyordum whatsapı açınca çıktı direk tanıdım bende yazdım hemen oda çok şaşırdı o da numaramı değiştirmişim snanıyomuş :13:
heeeeeeee şimdi anladıııııııııııım
ne güzelllllllllll
whatsap sende bayağı işe yaradı kuzum![]()
hmm iyi hadi bakalım hayırlısı oldun bebeim..
bizde 1 1.5 yıl içinde ve ennnnnnnnnnnnnnnnnn geç 2 yıl (ki o düşük bi ihtimal ) düğün yaparız diyoruz. ay ebebğimmmm aynı zamanda evleneceğiz biz galibaaaaaa![]()
evett güzel oldugelinlikli resmini de attı yüzü hiç değişmemiş
işe yaradı da bazılarına yaramadıkapattı yazıyo durumu yaa ne demek kiiiii
![]()
Ayyy ne güzel olur Morincim. Hep birbirimize destek olur fikir veririz. Ben şöyle yaptım sende yap diye![]()
ya ne güzelll :)
aman onu boşver kendi kendine triplere girsin
kız ben ablalarına yazdım ya nasılsın fln diye ona da trip atmasın bu şimdiii :44:
yemek yedim geldimmnörüyonuzzzz
![]()
bilmiyorum ki
afiyet olsun kuzum bende yedim yemeğimi şimdiii![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pisko sınavı geçmiş.. hepinize çok çok selamı var. sizleri çok özlemiş...
ailesinin yanına gidecekmiş biraz kafa dinlemeye. malum bilg bozuk telefondanda kk ya giremiyormuş çok kasıyormuş
bilgilerinizeee![]()
afiyet olsun kuzum , bende yemekte kadınların tepsiye bakıyorum mübarek herşeyden almışlar bende bir tabak yemek yanında az salata gururlanıyorum kendi kendimee
emeenn boşver evli olan görümceme yazdım o da arada yaz böyle bende cevap yazarm diyo muhabbeti kurayım ordan barii![]()
![]()
sağol canım ... bende corba salata yaptım bugun sadece
aç değilim pek :26:
iyi yaz bakalm cnm
sana nerden yazdı kiiiiyi yaa sevindim üstünden büyük bi yük kalkmıştır
gitsin tabi ailesini görsün biraz da sonra ggelir buralaraaa
![]()