• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32: olum sabah sabah bana bakh şeker neyin dime kafanı kırarım ha:27::27::27:
sen niye erkencisin gız sende mi çalışıyonn:9::9::9:

Tabiki çalışıyorum ama haftaya bugün izinli olacağım bütün gün yatıcam siz çalışın ameleler:1:
Morincimmmm bitanem napıyosun haftaya izinliyim ben:21:

Eylülüm naber dükkanın anahtarı sende tabi erken geliceksin sonra bize kapıyı açıcaksın ki içeri girelim:1:
hakikaten yaaa en erken ben işe geldiğim için hep dükkanı ben açıyorum hıhh :63:
napıyosunn lunnommm iyiyim sen nasılsınnn :46::46:
olum napımmm layn büroyu 8 de açıyorum dosya kağıt kürek toparlıyorum cay koyuyorum davaları düzenliyorum anca olummm:41::41::41::41::41::41: gitme bir daha:27:

açtım işte kapıyı açık bıraktım hava almaya gitmiştim geldimmm :1::1:

hakikaten yaaa en erken ben işe geldiğim için hep dükkanı ben açıyorum hıhh :63:

ben sana bir hava aldıracam görürsün o zamannn:27::27::27::27:naptınız kuzu su whatsapp mı nedir hallettiniz mi onu ya ?

Bende iyiyim bebeğim. Ruh halim çok iyi ama fiziken kötüyüm. Yeni ayakkabı almıştım dün onları giydim ayaklarım bütün su topladı kanadı bugün zor yürüyorum:ssz:

ben sana bir hava aldıracam görürsün o zamannn:27::27::27::27:naptınız kuzu su whatsapp mı nedir hallettiniz mi onu ya ?

kızz seni görünce aklıma nazarın dediği sevgi melesi geliyooo :1::17:

aldım ben havamıı dün de düğüne gittim açık havaydıı yeter bana baya bir zaman :1: başlamış tekrar whatsapa girmeleree dün düğüne gittim diye triplerdeydi yinee bekledim mesaj atmasını atmadı bende uyudu sandım 11 gibi uyudum sabah baktımm gece 1 lerde girmiş whatsapaa :41::15::15:

Tabiki çalışıyorum ama haftaya bugün izinli olacağım bütün gün yatıcam siz çalışın ameleler:1:
Morincimmmm bitanem napıyosun haftaya izinliyim ben:21:

bebeğimmmmmmmmmmmmm napam ayılmaya çaışıyorummm :27: sen napıyorsun.....

aaa hafta boyunca mı izinlisin birgün mü? ve neden biryere mi gideceksin acep :36::16::23:

Bende iyiyim bebeğim. Ruh halim çok iyi ama fiziken kötüyüm. Yeni ayakkabı almıştım dün onları giydim ayaklarım bütün su topladı kanadı bugün zor yürüyorum:ssz:

anladım kuzum geçmiş olsunnn , bende dün topuklu giydim aynı durumdayım şu ann :ssz::ssz: nasıl gidiyor nişanlııı :9:

kızz seni görünce aklıma nazarın dediği sevgi melesi geliyooo :1::17:

aldım ben havamıı dün de düğüne gittim açık havaydıı yeter bana baya bir zaman :1: başlamış tekrar whatsapa girmeleree dün düğüne gittim diye triplerdeydi yinee bekledim mesaj atmasını atmadı bende uyudu sandım 11 gibi uyudum sabah baktımm gece 1 lerde girmiş whatsapaa :41::15::15:

manyakkk yaa sensin mele olummmmmmm:41::41::41::41::41::41::41::41:
Hayırlısı eylülcüm valla bu erkekleri anlamak cok zor be:ssz::ssz::ssz:

Back
X