• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetsee :nazar: seninnn :16:

olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk :kkk::1:

bende temmuzda sözlendim yavru ceylanım:24: bida geldiğimde burda olursan konuşuruz inşallah...

bende temmuzda sözlendim yavru ceylanım:24: bida geldiğimde burda olursan konuşuruz inşallah...
maşallah hayırlı olsun canımm :nazar: konuşuruz tabi biz hep buralardayız gündüzlerrii :16:
noldu yine arza insan:27::27:

:kkk: ne olabilir ki başkaa benimki kalkmış ama mesaj felan yokk wthsapa girmiş de ordan anladım uyandğınııı :96::96:

maşallah hayırlı olsun canımm :nazar: konuşuruz tabi biz hep buralardayız gündüzlerrii :16:

:kkk: ne olabilir ki başkaa benimki kalkmış ama mesaj felan yokk wthsapa girmiş de ordan anladım uyandğınııı :96::96:

hadi canım ciddimisin yok artık eylül..
Bu adam biraz fazla mı olmaya başladı ne sen ne yaptın peki:47::47::47:

hadi canım ciddimisin yok artık eylül..
Bu adam biraz fazla mı olmaya başladı ne sen ne yaptın peki:47::47::47:

hala dünün tribine devam ediyor inanır mısınn :26: madem uyanmışsın neyi bekliyosun mesaj atmak için dedim uğraşmıyorum fazla artık eskiden olsa bin tane mesaj atmıştım şimdi kudurmuştum :51:

hala dünün tribine devam ediyor inanır mısınn :26: madem uyanmışsın neyi bekliyosun mesaj atmak için dedim uğraşmıyorum fazla artık eskiden olsa bin tane mesaj atmıştım şimdi kudurmuştum :51:

Ah canım ya ne diyim.. valla ben bu işten hiç birşey anlamadım sadece dün le alakalı mı yoksa her zaman yapar mı bunu:31:

dostlarr ben bir yemek yiyim gelicem hemen bir yere kaybolmayın haa :20: :56::56:

Back
X