Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüz tanıma ve parmak cihazlarmı hani nerde:26::26::26: gızam iyimisin sen![]()
kız ben kronik depresyondayımkronik melankolik
amaaaaannnnnn valla takmıcam bugün ya nöbetten çıktım çok yorgunum ben gidiyorum öpüldünüz bacılarr
boncuha slm. o beni sormaz ama ben sorarım
![]()
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseeseninnn
olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk![]()
evett beni hatırla ibaresi varya o işteeiyiyim canım biraz sinirliyim amaa :113:
maşallah hayırlı olsun canımmbende temmuzda sözlendim yavru ceylanımbida geldiğimde burda olursan konuşuruz inşallah...
noldu yine arza insan![]()
maşallah hayırlı olsun canımmkonuşuruz tabi biz hep buralardayız gündüzlerrii
ne olabilir ki başkaa benimki kalkmış ama mesaj felan yokk wthsapa girmiş de ordan anladım uyandğınııı :96::96:
hadi canım ciddimisin yok artık eylül..
Bu adam biraz fazla mı olmaya başladı ne sen ne yaptın peki![]()
Sonunda geldim.
yine bi iş çıkmazsa burdayım inşallaaaahhh
Sonunda geldim.
yine bi iş çıkmazsa burdayım inşallaaaahhh
hala dünün tribine devam ediyor inanır mısınn :26: madem uyanmışsın neyi bekliyosun mesaj atmak için dedim uğraşmıyorum fazla artık eskiden olsa bin tane mesaj atmıştım şimdi kudurmuştum![]()
sana ne yazdımı gördün müü nazarr dükkana yüz tanıma ve parmak okuma cihazı taktırdım ziyaretçiler giremeyecek artıkk![]()
dostlarr ben bir yemek yiyim gelicem hemen bir yere kaybolmayın haa![]()
bizimki de gitti.ben bugün rahatımm patronum adliyede![]()
sana ne yazdımı gördün müü nazarr dükkana yüz tanıma ve parmak okuma cihazı taktırdım ziyaretçiler giremeyecek artıkk![]()
bizimki de gitti.
o burdayken iş çıkıyor geneldebide o varken ekran klavyesinden yazıyorum
Nasıl yani...
altta ziyaretçi gördümm
![]()
aynenn o geldi mi ortalık karışıyoo
Saçmalama moduna geçti eylül![]()
yakaladım seni sevgi meleğisi![]()