• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

huhuuuu canların ahanda ben geldim güzellerim özledim sizi:16: evlendim düğünümde oldu o telaş bitti şükür şimdi önümüze bakıyoruz Rabbimin izniyle ..sizler nasılsınız ? inşallah hepiniz iyiinizdir fıstıklar :):54:

vay be 3 ay olmuş evleneli maşallah zaman ne çabuk geçyor

hoşgeldin canım :3:

aynen canım burda günleri sayarken 3 ayı geçti evliliğimin :)

kızlar ben kpss kursuna yazzılmıştım ya bu akşamda muhasebe kursuna yazılacağım galiba yanlış zamanda evlendim :)

bakalım akşam görüüşmeye gidecez tempoya nasıl ayak uyduracaksam

huhuuuu canların ahanda ben geldim güzellerim özledim sizi:16: evlendim düğünümde oldu o telaş bitti şükür şimdi önümüze bakıyoruz Rabbimin izniyle ..sizler nasılsınız ? inşallah hepiniz iyiinizdir fıstıklar :):54:

:53::53::53::53::53::53:evlendin m seeeeeeeeeeeeeeeen:16::16::16::16::16:

müdürüm allah bi yastıkta kocatsın, çok mutlu olun tombik tombik bebeleriniz olsun:emir_bebek::21:

foto ısteriiiiizzzzzzzz:46:

hoşgeldin cnmmmm.. nasılsın nasıl geçti düğünün hani balayı :1::1:

3 aydır gözükmüyosun pek.

moricim 3 ay değil nerdeyse 4 ayyyyy:3:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım işte hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz bolbol izinleri kullandım iş dönüşü 1 ay toparlayamadım falan o yüzden.

allahım mutlu huzurlu etsin sizi :)

aynen canım burda günleri sayarken 3 ayı geçti evliliğimin :)

kızlar ben kpss kursuna yazzılmıştım ya bu akşamda muhasebe kursuna yazılacağım galiba yanlış zamanda evlendim :)

bakalım akşam görüüşmeye gidecez tempoya nasıl ayak uyduracaksam

maşallah hepsini birden nasıl yürüteceksin :26::1:
çok azimli gördüm seni :1:

:53::53::53::53::53::53:evlendin m seeeeeeeeeeeeeeeen:16::16::16::16::16:

müdürüm allah bi yastıkta kocatsın, çok mutlu olun tombik tombik bebeleriniz olsun:emir_bebek::21:

foto ısteriiiiizzzzzzzz:46:

amin Allah razı olsuuuunnn 8 eylülde düğünüm oldu bitanem daha güzel mutluluklar senin,sizin olsun inşallah...hadi fotoyuda atayım hemennn :)

Eklentiler

• $20130908_181255.webp
    $20130908_181255.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
maşallah hepsini birden nasıl yürüteceksin :26::1:
çok azimli gördüm seni :1:

gündüz zaten çalışıyorum pazarttesi salı çarşamba perşembe akşam iş çıkışı kpss kursu, cumartesi pazar da muhasebe kursu. bi süre böyle gidecek bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum canım ya allah güç versin bana

canım işte hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz bolbol izinleri kullandım iş dönüşü 1 ay toparlayamadım falan o yüzden.

canım canım, sen mutlu ol,işerin rast gitsin önemli olan o:16:
takılıyorum ben sana.:16:

ay evet yaaaaaaaa cidden maşallah tütütütütüt :nazar::nazar::nazar::16:

:nazar:

morincim, bizim kızlar tiiiek tiek tek tek evleniyor:16: bz daha bekleyelim:ssz:

hoşgeldin cnmmmm.. nasılsın nasıl geçti düğünün hani balayı :1::1:
hoşbulduk cnmmm..balayımı yaptım 15 gündür izinliydim pzrtesi başladım işe ..düğünüm şükür güzeldi cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

amin cnm tşk ederim sizi de inşallah

canım canım, sen mutlu ol,işerin rast gitsin önemli olan o:16:
takılıyorum ben sana.:16:

:nazar:

morincim, bizim kızlar tiiiek tiek tek tek evleniyor:16: bz daha bekleyelim:ssz:

ay anam boşverin evlenmeyin aha benim aklım olsa şimdi 1 - 2 yıl daha beklerdim yapacaklarımı uapar sonra rahatça evlilik tadını çıkartırdsım sakın acele etmeyşin

gündüz zaten çalışıyorum pazarttesi salı çarşamba perşembe akşam iş çıkışı kpss kursu, cumartesi pazar da muhasebe kursu. bi süre böyle gidecek bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum canım ya allah güç versin bana

bencede güç lazım sana
kocana vakıt ayıramıyorsundur ama :26:
yenı evlısınız sııııııııızz:27::27:

ay anam boşverin evlenmeyin aha benim aklım olsa şimdi 1 - 2 yıl daha beklerdim yapacaklarımı uapar sonra rahatça evlilik tadını çıkartırdsım sakın acele etmeyşin

2 yılım daha var:24::24:

evlilikten korkuyorum ama yinede istiyoruuuummm:17:

maaşallah:23:

nasıl geçti düğün, pek güzel olmuşsun

güzeldi çok şükür ayakkabaılarımda vurmasaydı tam olucaktı ama ne yapalım tüm gelinlerin kaderimidir nedir anlamadım tatlım.neyseki babet getirdiler sonradan ohhh çektim :) zaten o kadar topuklu gimezdimde işte gelinliğim onu gerektirdi boyum zaten 1.75 ama olsun değdi yani :)

Back
X