• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayırlısıyla atlattınız olsun,seneye adam akıllı tatil yaparsınz:21:

Herkes gidecek yanında ben kalıcam,
Gitsin kiminle olursa olsun demişsin,
Hay hay seni mi kırıcam,
Tabiki senin olucam

özledim nazommmm :23:

[video=youtube;Xcdv2UEUuoM]http://www.youtube.com/watch?v=Xcdv2UEUuoM[/video]

Günaydınnn kızlarrrr :3::3:

Tazee taze simitimm çayımmm varrrr :56: :27:

$007.webp

Bir gün de erken gelinnnn :63: kaçırırsınız bak ona göreee :77::77::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes gidecek yanında ben kalıcam,
Gitsin kiminle olursa olsun demişsin,
Hay hay seni mi kırıcam,
Tabiki senin olucam

özledim nazommmm :23:

[video=youtube;Xcdv2UEUuoM]http://www.youtube.com/watch?v=Xcdv2UEUuoM[/video]
margalım. :16:

döndün mü evine canım?

Günaydınnn kızlarrrr :3::3:

Tazee taze simitimm çayımmm varrrr :56: :27:

Eki Görüntüle 806415

Bir gün de erken gelinnnn :63: kaçırırsınız bak ona göreee :77::77::1:
Günayyyyyydıııııııııııııınnnnssssss :12:

yetiştim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:

margalım. :16:

döndün mü evine canım?

Günayyyyyydıııııııııııııınnnnssssss :12:

yetiştim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:
yetiştinn azıcık ucundannn :1: napıyosun kuzumm :29:
İyiyim tatlım kahvaltı etmeye çalışıyorum ama hiç yiyesim yok. Sen nasılsın güzelim
bende sabah nesfit yedim evden çıkmadan bakalım ne akdar tok tutacak :1: iyi olmaya çalışıyorum bende tatlımmm :ssz:
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm
ben kahvaltımı yaptım sağol ama çay alabilirim ;)))

pekii o zaman çay vereyim sana kalmadı zatii :63: :1: sesini de duydummmm :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:

bende sabah nesfit yedim evden çıkmadan bakalım ne akdar tok tutacak :1: iyi olmaya çalışıyorum bende tatlımmm :ssz:

pekii o zaman çay vereyim sana kalmadı zatii :63: :1: sesini de duydummmm :16::16:

ay evet yaaaaaaaaaa:52:

kızlarrr ben eylülü kk dan olduğunu unutmyım diye eylül kk diye kaydetmiştim telefonuma sevgilimin adıda malum aynı harflerle başlıyor. dün akşam sevdiceğimi arayacağım diye eylülü aradım yannışlıkla :9::9::9:

dün üşendiğim frencimi yaptım :37:

sabah sabah işin mi yok dediğini duyar gibiyim :17:

hoşbulduk cınımmmmmm... bildiğin kış gelmiş istanbula :37:

Burası güneşli ki :21:

Ekim ayına gircez olsun o kadar, sonbahar olsun kış olmasın ama. kıştan nefffffffffffffffret ediyorum :19:

kızlarrr ben eylülü kk dan olduğunu unutmyım diye eylül kk diye kaydetmiştim telefonuma sevgilimin adıda malum aynı harflerle başlıyor. dün akşam sevdiceğimi arayacağım diye eylülü aradım yannışlıkla :9::9::9:

bir de uykulu haliyleee :12: bende diyorum eneem ne oldu acepp:1: , ama çoook değişik bir duygu yaaa nazarrrrrrr seninde duyacaam :23::23:

Dün akşam haberim oldu :27:

Eylül mesaj attı mutluluktan ağlayacaktı ahahahahahah :27::27:

yalnız şeye koptum, bende aaa beni arıyor dedim sevindim meğer yanlışlıkla aramış dedi. dumur etmişsin kızı ahahaha :27::27:

aynennn bende merak ettim şimdiii , kim bu fikri dinledi hakkaten yaaa :41::41::41: :1:

hırbonun biridir :19::19:

Back
X