• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben hatırlıyorumm :41: :1: ihihihi böyle bir anı oldu işteee :32:

senin sesinde çok tatlı bebişimmm :24: hangi arkdşın oo :49::49:

ünv den çok sevdiğim bir arkidişim cnm kendisi antalyada yaşıyor 3 yıldır görüşmüyoruz :14:
ama sürekli konuşuruz telefonda oda gecen ay nişan attı çok üzgün.. allah yardımcııs olsun çok dua ediyorum mutlu olması için

du bakim haftasonuna kadar geçmezse gideceğima rtık :/:/

ya nasıl girmiyim misss gibi hava çarşaf gibi deniz yumuşacık kumlar arklarım sevgilim denize girip eğlenecek ben nasıl kumsaldan onları izlerimmmm:26:
mimkin değildi girmemem.... ama hiç iyi etmedim sanırım.

ahaa sen olayı bilmiyorsun ben ilacın içindeki şeyi okuyup onun d.kontrol hapı olduğunu öğrenince bizimkilere söyledim böyle böyle diye benımkı eczaneye gitti bi çocuk var o vermişti bana haapı çocuugu çok fena haşladı hani allahtan çocuk çok ılımlı davrandı birazda biz kızlar sakinleştridikte olay çıkmadı hani çocuk azıcık artistlik yapsa dalacak bnmki
birde diyorki ''ben sevgilinize adet kesici kalmadı ama yazmin var oda keser veriimmi dedim oda ver dedi diyor''
len mal ben ne biliiim yasminin ne olduuunu ver dedim tabi zarralı bişi olsa teklif etmez diye düşündüm. ya tatilimizde arada böyle trajikomik olaylarda yaşadık :27:
neyse ben gideyim en iyisi doktora iyice hortlak gibi oldu ellerim yakında kansızlıktan ölebilirim:27::27::27:

ahahahahah :27: :5: gülsem mi ağlasam mı bilemedim

zaten kansızsın 3 haftadır kan kalmamıştır hakkaten. :1:

ahhh üstadımmm hayat böyle işteee :68: :52: kaydet tabisiiii ahahah :90:

kızçeler size söylemedimm dün hala konuşmadıkkk , faceye resim koymuş parmağında yüzük yokk ve gece 5 te whatsapa girmiş :53:
3:

benim firkirimi gayet net biliyorsun artık söylemme gerek yok :20:

ünv den çok sevdiğim bir arkidişim cnm kendisi antalyada yaşıyor 3 yıldır görüşmüyoruz :14:
ama sürekli konuşuruz telefonda oda gecen ay nişan attı çok üzgün.. allah yardımcııs olsun çok dua ediyorum mutlu olması için
iyi beni bir deee o arkadaşın sanmadınn :18: :52:
yüzüğünü çıkartıp foto çekilmek?

bu neyin göstergesi? :44:

saçmalığınn :1: öyle tabii ama depresyona girerim o zemenn :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
:52::52::52::52::52:

evet birdaha topik açmamız gerekirse uzun kollu çorap giyenlerin topiği diye topik açalım. bu bi efsaneğğğğğ :52::52::52::52::52::52::52:
beni gene çok güldürdünnnn Allahtan tekim şuan :52::52:
Yaramaz mı senin kaynana hiç bilmiyordum:18: Eyvah bi de aynı apartmanda oturucaksınız Allah yardımcın olsun kuzum merak etme burda el birliğiyle püskürtürüz senin kaynanayı:47:

evet , cazgır biraz, ama ben ondan daha cazgırım :52:

stv de ne var ki?

Amaaaan kadının içine doğmuş resmen eyvah eyvah:1: Gerçi benim planları sana verdiğim akılları bilse hiç korkmaz annen:1::1:
Şurda aklıma takılan tek bişey : Sen sabahın köründe nerdeydin de annen seni telefonla aradı:31:

ben evdeyim bebeğimde annem kardeşimin yanında düzcede
malum bu hafta okullar açıldı bizde yurt bulamadık ev tuttuk mecburen
annemde onunla gitti temizlik falan yaptı ev bayağı pismiş 4 güngürde orada. ev denize sıfır bir manzarası var görmen lazım çocuk 4 ayak üstüne düştü
diyorki annem ben gelmiyim 2 yıl burada kardeşinin yanında kalayım :1::1::1:
bende olmaaaaaaaaaaaaağğzzz veremem seni ellere haftasonu gell dedim:16:. çok özledim zatennn:26:

Back
X