• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

eve gidilmez şimdi canımmm az kaldıı :ssz: havalar soğuda valla çok seviyorum kışı , sonbaharı :16:

öyle demeee aaaalaaaarımmm :43: :1:

sos reklamı ama öldürdü bizi burdaaa :36: ben markete bakmıştım bulamadım o soslardan bizim markette yoktuu :51::51:
iyi satış yapmışlardırrr :1:

evet ya merak ettim bu akşam bende bulursam alacağım bir deneyelim bakalım :56:

yoooğğk ben bilezik isterimmmm hemde dirseğime kadar doldurmaları lazım yoksa küserim :33::33

ama takmam

ama yinede isterim ben bileziğe çok özeniyorum evde takarım :52:

ahahaha :27:

evet evde kocana takarsın doğru , değişik bi fantezi :27::27::27:

bende künye delsiyim, 2-3 tane bi yere takarım, yeni gelinim nasıl olsa kırıtırım :21: ohh sefam olsun :21:

ahahaha :27:

evet evde kocana takarsın doğru , değişik bi fantezi :27::27::27:

bende künye delsiyim, 2-3 tane bi yere takarım, yeni gelinim nasıl olsa kırıtırım :21: ohh sefam olsun :21:

yok kendime takarım hevesimi alarım :1::1::1:

künye dediğin ne ya bileklikler mi.. kğnye deyinde bebelere takılan maşallah yazısı geliyor aklıma niyeyse :26: :27::27:

bende yaniii :10:

o tip ne laaa :52:
çok komik suratı ama uzak kaldı belli olmadı, başka avatar arıyorum :5:
ya benım kaş ortası çok sorunlu hiçbiryerimde kıl yok oranın maşallahı var recep ivedikle yarışıyorum :52::52::52:

hee anladım

tamam işte ağırlık bebelere takılan maşallah künyesi tarzı şeyler :1:

ay o kelepçeleride seviyorum ben yaaa onnarda çokzel:16:
ciddi misin. esmerde değilsin ama :26:

bende çok seviyorum, takıp takıştırrız :21:

çok komik suratı ama uzak kaldı belli olmadı, başka avatar arıyorum :5:

ciddi misin. esmerde değilsin ama :26:

bende çok seviyorum, takıp takıştırrız :21:

evet yaaaaa epilasyona gittiğim doktorda çok şaşırdı ilkdefa böyle birşey görüyorum hem tüysüzsün hem beyaz tenlisin hemde maşallah kaşa bak diyor :26: :1::1::1:

gerçeklik payı nedir bilmem ama annemin görümcesi bu kadının çocukları çok tatlı oluyor sinir oluyorum demiş ilk doğduğum gün eline minik bir kömür parçası alıp kaş kısmımı boydan boya boyayıp kapkara yapmış orayı inşallah koca gür kaşlı olur demiş
hatta annem sinirinden ağlamış babama çatmış bayağı babamda ne takıyorsun mümkünmü böyle birşey saçmalama demiş benım annemle babamda tüysüz

ama sonuç ortada işte:47::1:

sebep omu değilmi bilmem ama ilk doğduğu gün bebeğin tenine asla birşey sürmemek lazımmış yoksa o ya iz yada kıl olarak kalırmış tende derler....

benım ünvden bir akadaşımında ilk doğduğu gün teyzesi çilek yerken elini bunun yanağına dokundurmu elindeede çilek lekesi suyu varmış o arkadaşımında yanağında minik kırmızı bi çilek şekli var mesela :26::53:
böyle şeyler var hayatta :1:

Back
X