• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

İşlerim var ama az sonra yaparım diye erteliyorum şuan :1:

azıcık takılayım da kaçarım bi yarım saatlik.

sen napıyosun bakalım..

yok yok hiç kimseye gitmesin bu şarkı , sen ebru polatın :şereffsiz adlı şarkısını dinle ahahahahaah:27:

hahaha olabilirrrr :1:

benimde işlerim varda yapıcak halim yokk sabah karnım çok ağrıyoduuu :2::2:

yarın aöf bürosuna gidicemmm kitaplarmı almayaa :ssz:

günaydın kızlaaarr
herkese iyi mutlu hızlı geçecek bir hafta diliyorummmmmmmm:16:
Günaydııııııınnn :16:

Hergün pazar olsaaaa :16:

hahaha olabilirrrr :1:

benimde işlerim varda yapıcak halim yokk sabah karnım çok ağrıyoduuu :2::2:

yarın aöf bürosuna gidicemmm kitaplarmı almayaa :ssz:

Yarın gitmicen mi işe?

sen hasta oldun mu?

Günaydııııııınnn :16:

Hergün pazar olsaaaa :16:

Yarın gitmicen mi işe?

sen hasta oldun mu?

keşkeee :39:

olmadımmm , hastalık bitince 20 gün sonra ilaca başlayacaktım olmak için ama tahlillerin tarihine bakıp 20 gün sonrası ayın kaçına geliyo diye bakmam lazım :26: daha hastalık için 1 ay olmadı ki

sabahtan gitmiycem de öğleden sonra da gelir miyim bilmiyorum ; hat kursuna yazılmaya gidicem :28:

keşkeee :39:

olmadımmm , hastalık bitince 20 gün sonra ilaca başlayacaktım olmak için ama tahlillerin tarihine bakıp 20 gün sonrası ayın kaçına geliyo diye bakmam lazım :26: daha hastalık için 1 ay olmadı ki

sabahtan gitmiycem de öğleden sonra da gelir miyim bilmiyorum ; hat kursuna yazılmaya gidicem :28:

Karışık işler :6:

İnşallah düzene girersin çabucak.

inşallah canımmm :8::8:

morincimmmm napıyosunn :16:

iyiyim cnmmm sen ne yapıyorsun nasıl oldun ?

ayyy bugun makyaj yaptım

alışık değilim ya sabahtan beri herkes ne değişik olmuşsun ne güzel olmuşsun dyip duruyolar :1:
2 yıldır burada çalışıyorum ilk defa makyaj yaptım

iyiyim cnmmm sen ne yapıyorsun nasıl oldun ?

ayyy bugun makyaj yaptım

alışık değilim ya sabahtan beri herkes ne değişik olmuşsun ne güzel olmuşsun dyip duruyolar :1:
2 yıldır burada çalışıyorum ilk defa makyaj yaptım

Makyaja ne gerek var bebeğim.

Senin gözlerin yeter. :16:

Makyaja ne gerek var bebeğim.

Senin gözlerin yeter. :16:

oyy canım benimmm teşekkür ederimmm:16::16:
aman ne bileyim dün alışverişe çıktım sanki makyaj yapan biriymişim gibi pudra allık likt ruj vs aldım durdum
sanırım derpesyondayım:36::36:

bugunde aldıklarım boşa gitmesin diye acıcık kullandım
yine çok az yaptım ama normalde hiç yapmadığım için farkediliyor tabisi

oyy canım benimmm teşekkür ederimmm:16::16:
aman ne bileyim dün alışverişe çıktım sanki makyaj yapan biriymişim gibi pudra allık likt ruj vs aldım durdum
sanırım derpesyondayım:36::36:

bugunde aldıklarım boşa gitmesin diye acıcık kullandım
yine çok az yaptım ama normalde hiç yapmadığım için farkediliyor tabisi

saçmalama be ne depresyonu :20:

makyaj candır. :12:

hangi markaları aldın bakıyım

ya evet bende üşüyorum bende hırka giydim bugün :27:

aşk olsun unuturmuyum o bir efsane :35::9::9:

deli :1::1:

ben kışın adeta bir kürk gibi hırka getiriyorum, işi gelince hemen geçiriyorum sırtıma, sıcacık oluyo :21:

kışın sağ elim felç , buz kesiyo sanki.

saçmalama be ne depresyonu :20:

makyaj candır. :12:

hangi markaları aldın bakıyım

birsürüde alışveriş yaptım markafoniyi boşalttım :26::52:

tek bir standdan aldım kuzum hepside maybelline midir nedir oydu makyaj malzmesi markasından falanda çok anlamam zaten onun standı daha cekici geldi o sebepten oradan aldım :1::1:

Son düzenleme:
birsürüde alışveriş yaptım markafoniyi boşalttım :26::52:

tek bir standdan aldım kuzum hepside maybelline midir nedir oydu makyaj malzmesi markasından falanda çok anlamam zaten onun standı daha cekici geldi o sebepten oradan aldım :1::1:

severim kendilerini :27:

ben her markadan alırım ruju başka rimeli başka yerden gibi.

bende dün çarşıya gittim, annem ve kardeşimle. ayakkabı falan aldık kardeşme, bu ay ona çalıştım :27::27::27:

deli :1::1:

ben kışın adeta bir kürk gibi hırka getiriyorum, işi gelince hemen geçiriyorum sırtıma, sıcacık oluyo :21:

kışın sağ elim felç , buz kesiyo sanki.

yaaa evet bende öyle çoook üşürüm ama benımkısı kansızlıktan kan değerleri 5.7 lerde :26:
haftasonu doktora gittim doktor öncelikle kan ilacı verdi... birde hasta hasta denize girdiğim için mikrop kapmış krem verdi. birde test yaptı sonucu bugun annem alacak ama ondan birşey çıkacağını zannetmiyorum bir ayda bi ilaç kullandım diye hormonlarım bozulacak değil ya:19:

severim kendilerini :27:

ben her markadan alırım ruju başka rimeli başka yerden gibi.

bende dün çarşıya gittim, annem ve kardeşimle. ayakkabı falan aldık kardeşme, bu ay ona çalıştım :27::27::27:

o sen markalar hakkında tecrübelisin ozaman :27:
ama sende çok makyaj yapmıyor gibisin . normal fotolarında okadar cok makyaj görmüyorum ben

olsun feda olsun kardeşcağzlarımıza.. benim kardişim ünw gitti çok özledim ben daha 2 hafta oldu ama çok özledim çok :25:

yaaa evet bende öyle çoook üşürüm ama benımkısı kansızlıktan kan değerleri 5.7 lerde :26:
haftasonu doktora gittim doktor öncelikle kan ilacı verdi... birde hasta hasta denize girdiğim için mikrop kapmış krem verdi. birde test yaptı sonucu bugun annem alacak ama ondan birşey çıkacağını zannetmiyorum bir ayda bi ilaç kullandım diye hormonlarım bozulacak değil ya:19:

Aaa aklımdan cıkmış bak o.

Bişey yoktur inşallah :18:

Korktum ben genede. Sonucu alınca mutlaka buraya yaz... :31:

Back
X