- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
Benimki whatsapına ; unuttum falann yazmış![]()
unuttum demekle unutulmuyor cnm
boşver sen üzme kendini... sen ozaman onun gibi lafta değil gerçekten unut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki whatsapına ; unuttum falann yazmış![]()
Ayak yapmış sana değiştircem diyerek.
Bir gün gelcek sana Eylül, ama sakıın dönme, sakın :26:
Canın niye ÇOK sıkkıın?:44:
biz cuma kavga etmiştik ya hala kavgalıyız. hatta galiba ayrıyız. eylülde ailesi tanışmaya gelecekti öyle karar almıştık. adam inkar ediyor ocaktaydı o diyor. eylülde tanışıp ocakta nişan yapacaktık.yok tanışma diyor. bu tanışma olmazsa babam birdaha asla onaylamaz. hiçbirşey demedim bende. kavga ettik 3 gündür hiç konuşmadık.. :105:
deli mi ne. ocağa niye sarkıtıyo, ne güzel eylül de tanışma olacak işte. seninkini senden dolayı tanımasam istemiyo diycm
niye böyle bi tepki vrdi ki, şaşırdım
döneceğini bende biliyorum cnaım hatta eminimm ama evett olmaz artıkkAyak yapmış sana değiştircem diyerek.
Bir gün gelcek sana Eylül, ama sakıın dönme, sakın :26:
Canın niye ÇOK sıkkıın?:44:
unuttum demekle unutulmuyor cnm
boşver sen üzme kendini... sen ozaman onun gibi lafta değil gerçekten unut![]()
ya aslında baya uzun
cuma günü malum biliyrsun biz kavga ettik ben kavga esnasında söyledim
bizim kararımız şuydu
biliyorsun biz ocak ayında allah izin verirse onların oturduğu semte taşınacağız
biz eylülde tanışma olsun biz taşınıncada yeni ve büyüüük evimizde güzel güzel söz nişan yaparız demiştik.. en azından tanışma olsunki babamın vazgeçme ihtimali olmasın iş azda olsa viddiyete binsin demiştik çok net hatırlıyorum böyle konuştuk..
ben kavga sırasında zaten eylül bitecek ses seda yok ille benımmı iteklemem gerekiyor hala gelmedinz vs dedim. bana ne eylülü ocak diye konuştuk dior. bende inan hiç anlamadım derdi ne ama keyfi bilir. ne ararım ne sorarım bu saatten sonra.babam bana sorarsa neden gelmediler diye
baba bitti bu iş derim.
ondan sonrada ister ölsün ister gebersin aşkından yine babam vermez o saatten sonra..
keyfi bilir o böyle yaparsa bende siler atarım içim yana yana
yazıklar olsun resmen konuştuğunu inkar ediyor![]()
deli mi ne. ocağa niye sarkıtıyo, ne güzel eylül de tanışma olacak işte. seninkini senden dolayı tanımasam istemiyo diycm
niye böyle bi tepki vrdi ki, şaşırdım
Trip için yapıyo olmasın incim ?
canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
uyanıksınnnnnnnnnnnnnnnnnn... şaşırdııığğğmm![]()
![]()
cnm trip içinde olsa çocuk oyuncağı değilki bu benım ailem bekliyor ben ne derim babam.. trip içinse bile bu ikimizede bedeli ağır olacak .!!!![]()
hoşgeldiiiiiiin
millet hemen gelmek ister senin paşa uzatıyo resmenya aslında baya uzun
cuma günü malum biliyrsun biz kavga ettik ben kavga esnasında söyledim
bizim kararımız şuydu
biliyorsun biz ocak ayında allah izin verirse onların oturduğu semte taşınacağız
biz eylülde tanışma olsun biz taşınıncada yeni ve büyüüük evimizde güzel güzel söz nişan yaparız demiştik.. en azından tanışma olsunki babamın vazgeçme ihtimali olmasın iş azda olsa viddiyete binsin demiştik çok net hatırlıyorum böyle konuştuk..
ben kavga sırasında zaten eylül bitecek ses seda yok ille benımmı iteklemem gerekiyor hala gelmedinz vs dedim. bana ne eylülü ocak diye konuştuk dior. bende inan hiç anlamadım derdi ne ama keyfi bilir. ne ararım ne sorarım bu saatten sonra.babam bana sorarsa neden gelmediler diye
baba bitti bu iş derim.
ondan sonrada ister ölsün ister gebersin aşkından yine babam vermez o saatten sonra..
keyfi bilir o böyle yaparsa bende siler atarım içim yana yana
yazıklar olsun resmen konuştuğunu inkar ediyor![]()
12de uyandım canım ama girmedim
Öyle tabiki dur bakalım aranız bi sakinleşsin adam akıllı konuş neymiş derdi öğrenirsin![]()
hoşgeldiiiiiiin
millet hemen gelmek ister senin paşa uzatıyo resmen
4 ay daha bekliceksniz yani.
bu erkekler bi acayip
dengesizzzzzzzzzz bunlar
cidden dengesizzzzzzzz........ o dengesizse ben ondan dengesiz olurumonun karşısında morinci var.
ağlayıp sızlayıp gel bak babam kızar diye ona yalvaramam.... yolu açık olsun:105:
zaten farketmedinmi facede önce faceyi dondurdum bu gitmiş geri açmış bende şifreyi değiştirmek yerine akr listesini sıfırladım şuan ark listesinde kimse yok senide sildim..
tek başına ne halt ederse etsin listede tepe tepe kullansın:105:
arkadaşlarının yalvaran sevgililerini gördükçe onlara özeniyor... istiyorki peşinden koşayımadama bak resmen inkar ediyor... allahım deliricemmmmmmmmmmmmm
![]()