• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldiiiiiiin:3:

millet hemen gelmek ister senin paşa uzatıyo resmen :41:

4 ay daha bekliceksniz yani.

Hoşbuldum boncuum :29:

evet cnm. 3 gün oldu aramadı resmen vazmı geçti benden anlamıyorum :(

ama umarım bu ay bitmeden arar yoksa çok geç olacak .:ssz::85:

İnşallahhh kuzum ya noluyor böyle durup dururken tartışma bazen gerçekten anlamıyorum kazık giriyor herhalde bi taraflarına :19::19::19::47::47::47::47:

Hoşbuldum boncuum :29:

İnşallahhh kuzum ya noluyor böyle durup dururken tartışma bazen gerçekten anlamıyorum kazık giriyor herhalde bi taraflarına :19::19::19::47::47::47::47:

evet resmen kaşınıyorlarrrrrrrrrrrr............. allah biliyor.. eğer bunca cektiğimiz sıkıntıdan sonra gelmez ve bu ilişkiyi böyle çıkmaza sokarsa en fazla 3 4 aya kalmaz bende bir başkası ile evlenmezsem morinci değilim

ya deme öylee:26:

baban soruyo mu şimdi ne zaman gelcekler diye

ben gecen ay babama söyledim eylül ayında gelecekler dedim tamam dedi kabul etti

şimdi sesiini çıkartmıyor ama ben biliyorum bekliyor.......... zaten bu işin olmaması için bahane arıyor

şimdi diyecek söz verdiler gelmediler ne biçim aile ben bu aileye kızz vermem vs
kaldıki babam versede bu şekilde sözünün arkasında durmazsa bende asla istemem şu saatten sonra

evet resmen kaşınıyorlarrrrrrrrrrrr............. allah biliyor.. eğer bunca cektiğimiz sıkıntıdan sonra gelmez ve bu ilişkiyi böyle çıkmaza sokarsa en fazla 3 4 aya kalmaz bende bir başkası ile evlenmezsem morinci değilim

Öyle deme deme incim deme öyleee

Fatmagülün abisine döndürme beni :1:

ben gecen ay babama söyledim eylül ayında gelecekler dedim tamam dedi kabul etti

şimdi sesiini çıkartmıyor ama ben biliyorum bekliyor.......... zaten bu işin olmaması için bahane arıyor

şimdi diyecek söz verdiler gelmediler ne biçim aile ben bu aileye kızz vermem vs
kaldıki babam versede bu şekilde sözünün arkasında durmazsa bende asla istemem şu saatten sonra

haklısınız:26:
bence bugün yarın arar seni

bende çok sinir oldum.

he bide 3 gündür arayıp sormuyo:41:

ya barışılcağını bildiğimiz halde küs geçen zamanlara öyle üzülüyorum ki:43:

evet canım

kaşınıyor çünkü

nefret ediyorum ya
şeytan diyor arasa bile sil gitsin babayada söyle birdahada açılmasın artık bu konu :47:

ya ne bilim ladym okadar öfkeliyim ki şu yaptığına anlatamam

kuzummm sıkma canını :38: anlarr hatasını az daha zaman geçsin , arar alır gönlünüü o zaman sorarsın niye böyle saçmalamış diye :41:

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolasın tatlım:nazar::nazar: :16:

şeytan işte bebeğim aldırma:1:

dur bakalım, dönüşü muhteşem olur belki

umarımmm..
ya bi doktora gittim arayıp sormadı bile nasıl oldun neyin varmış diye ya

ben nasıl kırılmıyyaım

ilkdefa beni bir konuda merak etmiyor..............................................................:47:

neyse.... ben konuştukça sinirleniyorum... bunun acısı öyle yada böyle çıkacak ondan

Back
X