• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

selam kızçelerimm size nikah ve düğün fotolarımı atıyorum azcık azcık :) çok özledim sizi neler yapıosunuz :)Eki Görüntüle 811280 Eki Görüntüle 811282 Eki Görüntüle 811283 Eki Görüntüle 811284 Eki Görüntüle 811285

Çoookkk güzeelll olmuşsun o merdivendeki poza ve yukaran çekilen taçlı poza bayıldııımmm :16::16:
Nazar değmesin canıııımmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar:

Attım cnm fotolarımıı ewet kaynak ve siyah yaptım :):52::52::52:

Gördüm tatlım yuvanızın mutluluğu daim olsun inş

Evet bence de siyah saç çok güzel olmuuuşşş :46::46:

Profil resminini de o taçlı foto yap bence :9::9:

Çoookkk güzeelll olmuşsun o merdivendeki poza ve yukaran çekilen taçlı poza bayıldııımmm :16::16:
Nazar değmesin canıııımmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar:

Gördüm tatlım yuvanızın mutluluğu daim olsun inş

Evet bence de siyah saç çok güzel olmuuuşşş :46::46:

Profil resminini de o taçlı foto yap bence :9::9:

Yapcam hemen yawrucum :16: Amin canım çok teşekkür ederimmm :nazar::nazar:

Onun için uğraştım zaten alışılmış şeyleri sevmiyorum nedense :) teşekkür ederim.Harika bi duygu herkes yaşar umarımm:):16::16:

canım maşallah

hayırlı uğurlu olsun . mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallahhh..

gözlerinizden belli nekadar mutlu olduğunuz :16:

balayına çıktınızmı siz

canım maşallah

hayırlı uğurlu olsun . mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallahhh..

gözlerinizden belli nekadar mutlu olduğunuz :16:

balayına çıktınızmı siz

Çıktık bebeğim ama 1 hafta iznim vardı.Antalya kemerdeydik.Ama şansımıza hava pek açık değildi.Olsun dinlendik güzel gözlümlee gezdik.Deniz falan şart değil :16:

İnşallah tatlım siz kaç senelik flörtten snra evlendniz ?

Evin hazırdı dmi
Ev topiğinde de evine bakarız inş :46::46::46:

hazır yawrucum ewim inşallah onuda atarım.Biz senelerdir tanıyoruz birbirimizi abimin arkadasıydı zaten :1::1:
1 sene flört 1 senede nişan söz sürdü bizim.

hazır yawrucum ewim inşallah onuda atarım.Biz senelerdir tanıyoruz birbirimizi abimin arkadasıydı zaten :1::1:
1 sene flört 1 senede nişan söz sürdü bizim.

Vayyy abiler arkdaşlarını silerler kardeşine göz dikerse ama sizinki anlayışla mı karşıladı şaşırdım :1::1:

Tospiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :29::29::29::29::29::29::29:

Amaaa amaaa amaa az önce baktın nereye gittin yaa

Son düzenleme:
Back
X