• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

:17::17::17::27::27: oldu da bitti maşallah:27::27:

yavrum neler duyuyorummmmmmmm:32::32: yakınlarda nişan var demek hayırlı olsun bebeğim. kız isimler silinmedi sinir oldum oysa gelin arabasında giderken bile sürttüm durdum ayağımı:27: düğüne gidiyorum aklımda ayakkabı:27::27: fotoları daha almadı kocam kız adam işe bile gitmek istemiyo artık o derece:27::27: gelin odasında beklerken çekilmiş fotolarımız var biraz ama bekliyorum komple şöyle bi lbüm yapıyım hem kızlar toplansın ya da hiç burdan uğraşmayıp face açıyım diyorum eklerim sizi gelen geldiği zaman görür:34:

yavrummmmmm özledim çok özledim vallahi:38: ama bildiğin uykucu oldum bu sıra kocamın kahvaltısını hazırlıyorum 7 de uyanıp, işe gönderiyorum vuruyom kafayı yatıyorum yeni kalktım bulaşıkları evi toparla derken bu saat oldu. dün çok yoğundum bi sürü iş yaptım hamaratım bu sıra:6::6: yazcak hiç zamanım olmadı:26: ama anlatıcam her seyi:34:
kına öyle çok abartılı bi şey olmadı benim sülaleyi hiç istemediğim için seçmece yaptım gittik bi restaurantta yemek yedik eğlendik sonra eve geldik kına faslına geçtik kız bi de o gün sümüklü smüklü dolaştım:27: kırmızı örtüyü başıma koydular alttan hem ağlamaktan hem gripten burnum akıyo imdadıma kocam yetişiyodu burnumu sildi durdu:27::27: düğün fotoları çekilirken de yine sümüklüydüm silemiyorum da burnumu makyaj bozulacak diye :27::27: fotoğrafçı tanıdıktı diyo ki sen dert etme sümüğünü ben silerim fotolardan:27::27: aslında fethi paşaya gidecektik fotolar için ama geç oldu diye çamlıcaya gittk. kuaför tam bi rezaletti. uzak mesafenin en kötü yanı oldu benim için prova yapıcak zamanım olmadı kuaförün dış görünüşüne aldandım güzel görünüyordu gitik ama makyaj 3 defa silindi beğenmedim ablam kuaför normalde onu devreye soktum düğüne gelemedi ya telden kuaförle konustu anlattı şöyle yapıcaksın da :27:böyle gölgelendirme yapıcaksın anlata anlata bi şeyler yapmaya çalıştı mal kadın. sonra bi kuşak bağlama gelini evden çıkarma şeyi oldu resmen sövüşlediler kocamı :1: kv de diyo ki ev sizin ev istediğiniz gibi zorlayın :27:
düğün nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım sanki bi girdik hemen çıktık gibi çok çabuk geçti yalnız o foto çektirmeler yok mu:37: mimiklerim bozuldu poz vere vere:27::27: düğünden sonra bi yerlere gidip eğlenelim dedi kocamın kuzenleri falan bizimki hiç yanaşmadı eve gitmek istedi:17: işime geldi açıkçası tanımadığım bi sürü insanla yeterince vakit geçirdim o gün:27::27: sonra işte düğünden iki sonra annemler memlekete döndü şehir dışına balayına gidemedik istanbuldaydık ama benim için iyi oldu zaten istanbula yabancıydım özellikle avrupa yakası çok güzelmiş 3 gün ordaydık gezdik dolaştık istanbul çok güzel bi şehirmiş gerçekten daha sonraki günler evdeydik sevgili tadında geçti her şey bna kahvaltılar hazırlaması yemekleri beraber yapmamız sonra sonracığımaaaa:17::17::17: güzeldi işte allah hepinize nasip etsin inşallah sevdiğiyle evlenmeyi. aralıkta yapıcaz gerçek balayımızı uludağa gitmek istiyoruz:16: daha çok çıkar anlatacaklarım da yavaş yavaş çıkıyo:27::27:

canım benım durum biraz sıkıntı ya inan suanda ne oalcak ne bıtecek hıccc ama hıc bılmıyorum... beklemedeyım bakalım..belkı yemek molasında arar..
canıııııım canım canım canım :16:
valla özenerek okudum yaaaaaaa nekadarda nekadarda güzellll:16:..... makyaj olayı cidden kötü olmuş en korktuğum şeylerden birisidir benımde ama allahtan sonunda halletmiş. hem zaten eminim çokkkkk çooooooooooookk güzel olmuşsundur. fotoğrafları merakla beklıyoruzzzz:16: bencede facebook aç hepimiz rahat rahat görelim silme derdi vs olmasın :32:
evet istanbul güzeldir trafiğide olmasa baldır bal boşuna tüm dünyanın gözü istanbulda değil... bende avrupa yakasındayım.birgün banada evlenmek nasip olursa alır kocalarımızı gezeriz beraber belki inşallah :16:

hmm siz karşılıklı olarak biraz sabırsız çıktınız anladım kiii:23::23: :27::27: .. ama ne güzel insanın sevdiği ile evlenmesi yaa elini tutarken bile heyecanlandığın bi insanla evli olmak aynı evde yaşamak ve dahasıııı..:17: kimbilir ne güzeldir insanın aşkı artar. allah muhabbetinizi aşkınızı artırsın canım benim....
şuanda çalışmayı düşünmüyorsun değilmi. hoş en iyiisi biraz evine istanbula ortamına alış canım.. annen içinde üzüldüm bu arada çok geçmiş olsun allahtan daha büyük bir sıkıntısı olmamış :18:

sümük olayına koptum yalnızzz :52:Ç :52: :52:
sümüklü gelin olmuş bizim tospaaamııınzzzz:27::16:
aman her halinlede eminim çok çok güzel olmuşsundur ki görmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz :16:

senin anlatışını yerim ben güzelliiiikkkkk:16:

yemin ederim gözümde canlandı. face aç . buraya foto koyma bence.

ayy resmen evlisin yaa:9: nişanlım sevdiceğim derken kocam diyorsun artıııııııııııııııııııkkkkkkkkk:21: maaşallaah allah nazarlardan saklasıın bitanem.:16:

cok sevindim herşeyin güzel geçmesine, fotoooooo istyrzzzzzzzzz:52:

açıcam yavrum burdan çok sıkıntı oluyor hep dursun istemiyorum e kızlar da hep beraber toplanamıyo artık en iyisi face :34: aynen canım hala inanamasak da biz artık evliyiz:16: evimize girdik şükürler havada uçuşmaya başladı resmen:27::27: bi ondan bi benden:27: akşamları zaten giremiyorum hiç bi de bugün yemeğe davetliyiz ohh yatış yapıyorum bugün gerçi kornişon aldım dün turşu kurucm:27::27: markete gitmeye üşeniyorum sirke almam lazım:27::27: bildiğin ev hanımı moduna girdim valla:1: dün akşam abisi çaya davet etti evlerimiz yakın yolda yürüyoruz diyorum ki büyüdükte evlendik şimdi de ev gezmelerine gidiyoruz inanamıyoruz gülüyoruz bize hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo

morincim,yazamadıklarımıda yazmış iyi olmuş.:1:

ekran klavyesnden yazdğım için kısa kısa yazıyorum, anlayın:1::1:

açıcam yavrum burdan çok sıkıntı oluyor hep dursun istemiyorum e kızlar da hep beraber toplanamıyo artık en iyisi face :34: aynen canım hala inanamasak da biz artık evliyiz:16: evimize girdik şükürler havada uçuşmaya başladı resmen:27::27: bi ondan bi benden:27: akşamları zaten giremiyorum hiç bi de bugün yemeğe davetliyiz ohh yatış yapıyorum bugün gerçi kornişon aldım dün turşu kurucm:27::27: markete gitmeye üşeniyorum sirke almam lazım:27::27: bildiğin ev hanımı moduna girdim valla:1: dün akşam abisi çaya davet etti evlerimiz yakın yolda yürüyoruz diyorum ki büyüdükte evlendik şimdi de ev gezmelerine gidiyoruz inanamıyoruz gülüyoruz bize hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo

seni öyle çok merak eettik ki

-tosbik şuan kuaförde ,bugn kınası var vs. kulağını çok çınlattıkkk:1:

sen baya baya ev garısı olmuşun bakıyorumda turşular falan.:35: günlerede girersin seeennn:9::9:

bugünlere geldiniz işte. aşkın ispatısınız:nazar: çok çok mutlu olun.:16:

canım benım durum biraz sıkıntı ya inan suanda ne oalcak ne bıtecek hıccc ama hıc bılmıyorum... beklemedeyım bakalım..belkı yemek molasında arar..
canıııııım canım canım canım :16:
valla özenerek okudum yaaaaaaa nekadarda nekadarda güzellll:16:..... makyaj olayı cidden kötü olmuş en korktuğum şeylerden birisidir benımde ama allahtan sonunda halletmiş. hem zaten eminim çokkkkk çooooooooooookk güzel olmuşsundur. fotoğrafları merakla beklıyoruzzzz:16: bencede facebook aç hepimiz rahat rahat görelim silme derdi vs olmasın :32:
evet istanbul güzeldir trafiğide olmasa baldır bal boşuna tüm dünyanın gözü istanbulda değil... bende avrupa yakasındayım.birgün banada evlenmek nasip olursa alır kocalarımızı gezeriz beraber belki inşallah :16:

hmm siz karşılıklı olarak biraz sabırsız çıktınız anladım kiii:23::23: :27::27: .. ama ne güzel insanın sevdiği ile evlenmesi yaa elini tutarken bile heyecanlandığın bi insanla evli olmak aynı evde yaşamak ve dahasıııı..:17: kimbilir ne güzeldir insanın aşkı artar. allah muhabbetinizi aşkınızı artırsın canım benim....
şuanda çalışmayı düşünmüyorsun değilmi. hoş en iyiisi biraz evine istanbula ortamına alış canım.. annen içinde üzüldüm bu arada çok geçmiş olsun allahtan daha büyük bir sıkıntısı olmamış :18:

sümük olayına koptum yalnızzz :52:Ç :52: :52:
sümüklü gelin olmuş bizim tospaaamııınzzzz:27::16:
aman her halinlede eminim çok çok güzel olmuşsundur ki görmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz :16:
inşallah canım istanbulu bi de senle gezelim inşallah:31: aslında yıllar önce açmış oldum bi face vardı ama şifresini hatırlar mıyım bilmiyorum eğer hatırlarsam onu kullanırım. kocama bi sorayım akşam:27::27: sümüklü falandım ama geçti gitti işte tüm telaşım stresim bu muymuş ya diyomuş gerçekten insan. ayyyy bi de müzik çaldı salona girdik ya yok böyle bi heyecan kalbim yerinden çıkıcak sandım korktum şimdi heyecandan düşerim falan diye de neyse ki sorunsuz geçti topuklar baya yüksekti ama hiç vurmadı şaşırdım:1: kız sabırsızlıktan değil benimkisi yoruldum bi de düğünde doğru düzgün yemedim bi şey heyecandan:27::27: allahtan kv yemek göndermiş düğün günü evimize aç aç uyuyamazdım:27::27:
şimdilik çalışmayı düşünmüyorum tatlım biraz evimde durucam şöyle bikaç ay sonra da bebiş çalışmalarına başlarız allah nasip eder de olursa zaten çalışmam.
kuzum olur olur hiç üzülme bak benimde nişanım hiç olmaz dediğim bi anda oldu lunna da aynı şekilde ayrıldık dedi sonra bi baktık hop nişan:16: bu dönemler baya bi stresli geçiyo ama hayırlısıyla geçp gidecek.

AYYY beeen çok duygulandııımmm çok muuuttlannndım kiiiii:16:
ne güzel yaa. 2 insan kör kütük aşık oluyo. gönüllerince geziyolar..
evlenmek için hayal kuruyolar ve kendilerni kurdukları hayalin içinde buluyolar:16:

senelerce ayrı yataktan birbirine sarılıp uyuyup, yıllar sonra aynı yatakta uyannmasıııııı:16::16:

cok duygulandım çookk:5:

seni öyle çok merak eettik ki

-tosbik şuan kuaförde ,bugn kınası var vs. kulağını çok çınlattıkkk:1:

sen baya baya ev garısı olmuşun bakıyorumda turşular falan.:35: günlerede girersin seeennn:9::9:

bugünlere geldiniz işte. aşkın ispatısınız:nazar: çok çok mutlu olun.:16:

yok kız o kadar da değil :27::27: ama apartmanda yaşıtım kimse yok en genci 35 yaşında falan:27: 4 dairede boş daha yeni yapıldı bu bina inşallah iyi insanlar gelir. ayy gün değil de tebrikler başlar o zaman çok bunalıcam tanımadığım bi sürü insanı misafir edicem hepsi de incelemeye gelmiş olacak bilirsiniz:ssz: tatlı topiklerine dalarım:27::27: ahh be canım aynen öyle neler neler yaşadık ne kadar hasret çektik çok şükür biz aşkımızı evlilikle taçlandırdık allah size de nasip etsin inşallah:16:
eylül noldu doktor mevzuları falan inşallah kötü bi şey çıkmadı. lunna sürprizdeymiş zaten pembiş geldi mi hiç? eskileri okuyamadım :1: piskodan da ses çıkmıyo sanki

Lunna izinli, eylül de bugün yok, diğer kızlar zaten gelemiyor bu ara.

Lady desen okuldadır ( yani uyuyup kalmadıysa :27:)

o yüzdeeeeeeeeeeeeeen bugün ikimiziz morincim :12::38:

Herzamanki gibi uyuyakaldım Allah kahretsin onları :47::47::47::47::47: sabaha aldıkları için dersi

evlenmek için hayal kuruyolar ve kendilerni kurdukları hayalin içinde buluyolar:16:

senelerce ayrı yataktan birbirine sarılıp uyuyup, yıllar sonra aynı yatakta uyannmasıııııı:16::16:

Bende kötü oldum bak şimdi :43::43:
Özene özene bi hal olcaaaazzz :14::14::14:

Tospaaam oldu da bitti maşallah mı hahahahah çol güldürdün kııızzz :27::27::27::27::27::27::27:
Sümüklü seni sanırım bnde sümüklü olmaya yakınım bu sıra sabah kalkınca burnum tıkanmış oluyo offf olmıyım grip falan ya :50:

ben bile duygulandım kız evlenmiş olmama rağmen :16: şöyle bi düşündüm eski günlerimizi anılarımızı nerden nereyeeee:16:

Bugün bende tospik gibi ev hanımı moduna giricem birazdan bi çkıcam evi toparlıcam odamı toparlıcam

Akşama misafir var :31::31::31:

Herzamanki gibi uyuyakaldım Allah kahretsin onları :47::47::47::47::47: sabaha aldıkları için dersi

Bende kötü oldum bak şimdi :43::43:
Özene özene bi hal olcaaaazzz :14::14::14:

Tospaaam oldu da bitti maşallah mı hahahahah çol güldürdün kııızzz :27::27::27::27::27::27::27:
Sümüklü seni sanırım bnde sümüklü olmaya yakınım bu sıra sabah kalkınca burnum tıkanmış oluyo offf olmıyım grip falan ya :50:

baska zaman olayım da düğün vakti olmayaydım eyiydi:27::27: ne çektim burnumu be:2::2::27::27: mevzuyu sevimlice anlatıyım dedim yavrum napam:27::27:

Yazın diye bekliyorum bekliyorum yazmıyosunuz bee :19: :47::47:

Ben gidiyoremmmm şuraları toplıyım da kafam rahat etsin sonra gelirim :10:

yok kız o kadar da değil :27::27: ama apartmanda yaşıtım kimse yok en genci 35 yaşında falan:27: 4 dairede boş daha yeni yapıldı bu bina inşallah iyi insanlar gelir. ayy gün değil de tebrikler başlar o zaman çok bunalıcam tanımadığım bi sürü insanı misafir edicem hepsi de incelemeye gelmiş olacak bilirsiniz:ssz: tatlı topiklerine dalarım:27::27: ahh be canım aynen öyle neler neler yaşadık ne kadar hasret çektik çok şükür biz aşkımızı evlilikle taçlandırdık allah size de nasip etsin inşallah:16:
eylül noldu doktor mevzuları falan inşallah kötü bi şey çıkmadı. lunna sürprizdeymiş zaten pembiş geldi mi hiç? eskileri okuyamadım :1: piskodan da ses çıkmıyo sanki

şimmdilik kociş yeter sana ne konu komşusu :33:

hepsi güzel şeyler canım,gelip gitcekler sonucta. çabucak gelip gtsnler stresten kurtul:27:

özet geçiyorum o halde.

lunna; nişanlısını d.gnüsü. çoook sürprizleri var,aşk tazeliceklerrr bgn:16::16:

pembe gelinimiz; bi kere uğradı henüz gözükmedi, hiç bişi soramadık, facede gördüm en son evdelerdiiiiiiii:23::23::23:

pisko; pc si bozuk yavrııımmm giremiyo hiiiiçç:25:

eylül;ayrıldılar denizciyle:ssz: bugün aö kitaplarını almaya gtti,izinli.

ımm başka km var?:26:

şimmdilik kociş yeter sana ne konu komşusu :33:

hepsi güzel şeyler canım,gelip gitcekler sonucta. çabucak gelip gtsnler stresten kurtul:27:

özet geçiyorum o halde.

lunna; nişanlısını d.gnüsü. çoook sürprizleri var,aşk tazeliceklerrr bgn:16::16:

pembe gelinimiz; bi kere uğradı henüz gözükmedi, hiç bişi soramadık, facede gördüm en son evdelerdiiiiiiii:23::23::23:

pisko; pc si bozuk yavrııımmm giremiyo hiiiiçç:25:

eylül;ayrıldılar denizciyle:ssz: bugün aö kitaplarını almaya gtti,izinli.

ımm başka km var?:26:
anamm lunnadan taktik alayım neler yaptı bkalım benimde kocamın d.günü ekimin ilk haftası bi şeyler yapmak istiyorum :16:
eylülü dün öğrendim açıkçası bi yandan iyi oldu diyorum bi yandan da eylüle üzülüyorum o çok seviyodu çünkü ama nasıl bitirmeye karar verdi şaşırdım.
pembiş okula başlamıştır belkide. piskoyu da tee ne zamandan biliyodum dha yaptırmamış demek. acaba kırmızı ne yaptı evlendi evleneli gelmez oldu gitti i fransaya acaba? bu sorunun cevavı morincimde:27::27:

Yazın diye bekliyorum bekliyorum yazmıyosunuz bee :19: :47::47:

Ben gidiyoremmmm şuraları toplıyım da kafam rahat etsin sonra gelirim :10:
kızzz anca yazdım napim:27: aslında bende çıkıyım markete gidiyim turşu kurucam:27::27: sonra yıkanırım akşama evde yohummmm:27::27: 4 te çıkıcam eltimle beraber:1::1: komik laa evlendim elti görümce kv bilmem ne:27::27:

Gidiyim de gelirim ben 2 saate kadar :1::1::1:
kolay gelsiin bebişim, biz burdayız:54:
anamm lunnadan taktik alayım neler yaptı bkalım benimde kocamın d.günü ekimin ilk haftası bi şeyler yapmak istiyorum :16:
eylülü dün öğrendim açıkçası bi yandan iyi oldu diyorum bi yandan da eylüle üzülüyorum o çok seviyodu çünkü ama nasıl bitirmeye karar verdi şaşırdım.
pembiş okula başlamıştır belkide. piskoyu da tee ne zamandan biliyodum dha yaptırmamış demek. acaba kırmızı ne yaptı evlendi evleneli gelmez oldu gitti i fransaya acaba? bu sorunun cevavı morincimde:27::27:

kızzz anca yazdım napim:27: aslında bende çıkıyım markete gidiyim turşu kurucam:27::27: sonra yıkanırım akşama evde yohummmm:27::27: 4 te çıkıcam eltimle beraber:1::1: komik laa evlendim elti görümce kv bilmem ne:27::27:

başlamıştır o yüzden giremiyodur bnce.:31:

kırmızıda vakit bulamıyo hiç:25:

ay çok özlemişim seniii:29:

Back
X