- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
oldu da bitti maşallah
yavrum neler duyuyorummmmmmmmyakınlarda nişan var demek hayırlı olsun bebeğim. kız isimler silinmedi sinir oldum oysa gelin arabasında giderken bile sürttüm durdum ayağımı
düğüne gidiyorum aklımda ayakkabı
fotoları daha almadı kocam kız adam işe bile gitmek istemiyo artık o derece
gelin odasında beklerken çekilmiş fotolarımız var biraz ama bekliyorum komple şöyle bi lbüm yapıyım hem kızlar toplansın ya da hiç burdan uğraşmayıp face açıyım diyorum eklerim sizi gelen geldiği zaman görür
yavrummmmmm özledim çok özledim vallahiama bildiğin uykucu oldum bu sıra kocamın kahvaltısını hazırlıyorum 7 de uyanıp, işe gönderiyorum vuruyom kafayı yatıyorum yeni kalktım bulaşıkları evi toparla derken bu saat oldu. dün çok yoğundum bi sürü iş yaptım hamaratım bu sıra
yazcak hiç zamanım olmadı:26: ama anlatıcam her seyi
kına öyle çok abartılı bi şey olmadı benim sülaleyi hiç istemediğim için seçmece yaptım gittik bi restaurantta yemek yedik eğlendik sonra eve geldik kına faslına geçtik kız bi de o gün sümüklü smüklü dolaştımkırmızı örtüyü başıma koydular alttan hem ağlamaktan hem gripten burnum akıyo imdadıma kocam yetişiyodu burnumu sildi durdu
düğün fotoları çekilirken de yine sümüklüydüm silemiyorum da burnumu makyaj bozulacak diye
fotoğrafçı tanıdıktı diyo ki sen dert etme sümüğünü ben silerim fotolardan
aslında fethi paşaya gidecektik fotolar için ama geç oldu diye çamlıcaya gittk. kuaför tam bi rezaletti. uzak mesafenin en kötü yanı oldu benim için prova yapıcak zamanım olmadı kuaförün dış görünüşüne aldandım güzel görünüyordu gitik ama makyaj 3 defa silindi beğenmedim ablam kuaför normalde onu devreye soktum düğüne gelemedi ya telden kuaförle konustu anlattı şöyle yapıcaksın da
böyle gölgelendirme yapıcaksın anlata anlata bi şeyler yapmaya çalıştı mal kadın. sonra bi kuşak bağlama gelini evden çıkarma şeyi oldu resmen sövüşlediler kocamı
kv de diyo ki ev sizin ev istediğiniz gibi zorlayın
düğün nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım sanki bi girdik hemen çıktık gibi çok çabuk geçti yalnız o foto çektirmeler yok mumimiklerim bozuldu poz vere vere
düğünden sonra bi yerlere gidip eğlenelim dedi kocamın kuzenleri falan bizimki hiç yanaşmadı eve gitmek istedi
işime geldi açıkçası tanımadığım bi sürü insanla yeterince vakit geçirdim o gün
sonra işte düğünden iki sonra annemler memlekete döndü şehir dışına balayına gidemedik istanbuldaydık ama benim için iyi oldu zaten istanbula yabancıydım özellikle avrupa yakası çok güzelmiş 3 gün ordaydık gezdik dolaştık istanbul çok güzel bi şehirmiş gerçekten daha sonraki günler evdeydik sevgili tadında geçti her şey bna kahvaltılar hazırlaması yemekleri beraber yapmamız sonra sonracığımaaaa
güzeldi işte allah hepinize nasip etsin inşallah sevdiğiyle evlenmeyi. aralıkta yapıcaz gerçek balayımızı uludağa gitmek istiyoruz
daha çok çıkar anlatacaklarım da yavaş yavaş çıkıyo
![]()
canım benım durum biraz sıkıntı ya inan suanda ne oalcak ne bıtecek hıccc ama hıc bılmıyorum... beklemedeyım bakalım..belkı yemek molasında arar..
canıııııım canım canım canım

valla özenerek okudum yaaaaaaa nekadarda nekadarda güzellll

evet istanbul güzeldir trafiğide olmasa baldır bal boşuna tüm dünyanın gözü istanbulda değil... bende avrupa yakasındayım.birgün banada evlenmek nasip olursa alır kocalarımızı gezeriz beraber belki inşallah

hmm siz karşılıklı olarak biraz sabırsız çıktınız anladım kiii

şuanda çalışmayı düşünmüyorsun değilmi. hoş en iyiisi biraz evine istanbula ortamına alış canım.. annen içinde üzüldüm bu arada çok geçmiş olsun allahtan daha büyük bir sıkıntısı olmamış :18:
sümük olayına koptum yalnızzz

sümüklü gelin olmuş bizim tospaaamııınzzzz

aman her halinlede eminim çok çok güzel olmuşsundur ki görmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz