• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

açıcam yavrum burdan çok sıkıntı oluyor hep dursun istemiyorum e kızlar da hep beraber toplanamıyo artık en iyisi face :34: aynen canım hala inanamasak da biz artık evliyiz:16: evimize girdik şükürler havada uçuşmaya başladı resmen:27::27: bi ondan bi benden:27: akşamları zaten giremiyorum hiç bi de bugün yemeğe davetliyiz ohh yatış yapıyorum bugün gerçi kornişon aldım dün turşu kurucm:27::27: markete gitmeye üşeniyorum sirke almam lazım:27::27: bildiğin ev hanımı moduna girdim valla:1: dün akşam abisi çaya davet etti evlerimiz yakın yolda yürüyoruz diyorum ki büyüdükte evlendik şimdi de ev gezmelerine gidiyoruz inanamıyoruz gülüyoruz bize hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo

valla şu yazdıklarını böyle okuyorum :109: :109: :109: :109:

amanda aman misafirliğede gidermiiiiiiişşşşş:16:
kime yemeğe davetlisiniz bakayım :))
bencede bol bol şükür edin maşallah maşallah nazardan gözden uzak :nazar::nazar:

inşallah canım istanbulu bi de senle gezelim inşallah:31: aslında yıllar önce açmış oldum bi face vardı ama şifresini hatırlar mıyım bilmiyorum eğer hatırlarsam onu kullanırım. kocama bi sorayım akşam:27::27: sümüklü falandım ama geçti gitti işte tüm telaşım stresim bu muymuş ya diyomuş gerçekten insan. ayyyy bi de müzik çaldı salona girdik ya yok böyle bi heyecan kalbim yerinden çıkıcak sandım korktum şimdi heyecandan düşerim falan diye de neyse ki sorunsuz geçti topuklar baya yüksekti ama hiç vurmadı şaşırdım:1: kız sabırsızlıktan değil benimkisi yoruldum bi de düğünde doğru düzgün yemedim bi şey heyecandan:27::27: allahtan kv yemek göndermiş düğün günü evimize aç aç uyuyamazdım:27::27:
şimdilik çalışmayı düşünmüyorum tatlım biraz evimde durucam şöyle bikaç ay sonra da bebiş çalışmalarına başlarız allah nasip eder de olursa zaten çalışmam.
kuzum olur olur hiç üzülme bak benimde nişanım hiç olmaz dediğim bi anda oldu lunna da aynı şekilde ayrıldık dedi sonra bi baktık hop nişan:16: bu dönemler baya bi stresli geçiyo ama hayırlısıyla geçp gidecek.

VALLA BİLMİYORUM HİÇ CANIM inşallah dediğin gibi olur :26:

hatırlamazsan bile mutlaka yeni face açmanı ısrarla şiddetle mutlaka kesinlikle istiyoruz. kocişinide ikna ettt ve bizi ekle jet hızıylaaa:16:
cidden mi . tüm gelinlerin korkulu rüyası o yaaaa.nereden aldın ayakkabıyı peki belirli bir marka mı? aklımızda bulunsun :1:
he tabi cınımmmm tabiiiiiiiiiiisii kesin açlıktandır o hehe tabi :27::23::27:

bizim ordada adettir kv ilk gün gelin evine yiyecek birşeyler yapıp bırakır

kız sakın ilk gün ev işi yapmasaydın ilk gün yaptığın iş yakan yapışır tüm ev hayatıı o işle şikayet ederek geçirirsin derler :53::9::9:

AYYY beeen çok duygulandııımmm çok muuuttlannndım kiiiii:16:
ne güzel yaa. 2 insan kör kütük aşık oluyo. gönüllerince geziyolar..
evlenmek için hayal kuruyolar ve kendilerni kurdukları hayalin içinde buluyolar:16:

senelerce ayrı yataktan birbirine sarılıp uyuyup, yıllar sonra aynı yatakta uyannmasıııııı:16::16:

cok duygulandım çookk:5:

:16::16::16::16::16::16::16::16:

yok kız o kadar da değil :27::27: ama apartmanda yaşıtım kimse yok en genci 35 yaşında falan:27: 4 dairede boş daha yeni yapıldı bu bina inşallah iyi insanlar gelir. ayy gün değil de tebrikler başlar o zaman çok bunalıcam tanımadığım bi sürü insanı misafir edicem hepsi de incelemeye gelmiş olacak bilirsiniz:ssz: tatlı topiklerine dalarım:27::27: ahh be canım aynen öyle neler neler yaşadık ne kadar hasret çektik çok şükür biz aşkımızı evlilikle taçlandırdık allah size de nasip etsin inşallah:16:
eylül noldu doktor mevzuları falan inşallah kötü bi şey çıkmadı. lunna sürprizdeymiş zaten pembiş geldi mi hiç? eskileri okuyamadım :1: piskodan da ses çıkmıyo sanki

piskonun bilgisayarının bataryası bozuk giremiyor cnm batarya sipariş etti onun gelmesini bekliyor...

inşallah iyi insanlar iyi arkadaşlar senin gibi yenii taze gelinler gelir binanıza

ama taze gelinler gelse bile bizi unutma sakın heeee:20: :1::1:

anamm lunnadan taktik alayım neler yaptı bkalım benimde kocamın d.günü ekimin ilk haftası bi şeyler yapmak istiyorum :16:
eylülü dün öğrendim açıkçası bi yandan iyi oldu diyorum bi yandan da eylüle üzülüyorum o çok seviyodu çünkü ama nasıl bitirmeye karar verdi şaşırdım.
pembiş okula başlamıştır belkide. piskoyu da tee ne zamandan biliyodum dha yaptırmamış demek. acaba kırmızı ne yaptı evlendi evleneli gelmez oldu gitti i fransaya acaba? bu sorunun cevavı morincimde:27::27:

kızzz anca yazdım napim:27: aslında bende çıkıyım markete gidiyim turşu kurucam:27::27: sonra yıkanırım akşama evde yohummmm:27::27: 4 te çıkıcam eltimle beraber:1::1: komik laa evlendim elti görümce kv bilmem ne:27::27:

bebeğim kırmızı ilede bugun konuşabildik daha bugun kırmızının evine dönmüşler balayından kocişi ile beraber hemen yazzdı bize :16:
perşembe günü fransaya gidecek
artık oraya gidince her gün sabah akşam bizimle olacak bebişimmm :16:

Son düzenleme:
neden gidip duruyosunnnnn:5:

siz yokken bdv gidiyorum.. ordada psikom bozuliiiiiyyy:5::5::5:

bebeğimmmmmmmmmmmm kıyamam girme oralara girme girmeeee :45::45:

bebeğim bnkisi arayıp duruyor onunla konuşmak için çıkıyorum... annesi tedavi oluyordu bacağından diyorki tedavisi bu ay sonu bitecek (varis) ekimde bayramda memlekete gidecek döner dönmez gelelim olmazmı lütfen falan dedi.
bende saçmalama ben evdekilere ne diyeceğim dedim :5::26:
resmen kendimi zorluyormuş gibi hissediyorum... ama kararımız buydu şimdi böyle yapması çok zoruma gidiyor :5:
ben eylülde yoksa hiçbirzaman yok dedim. oda ikna etmeye calısıyor işte :59::63:

bebeğimmmmmmmmmmmm kıyamam girme oralara girme girmeeee :45::45:

bebeğim bnkisi arayıp duruyor onunla konuşmak için çıkıyorum... annesi tedavi oluyordu bacağından diyorki tedavisi bu ay sonu bitecek (varis) ekimde bayramda memlekete gidecek döner dönmez gelelim olmazmı lütfen falan dedi.
bende saçmalama ben evdekilere ne diyeceğim dedim :5::26:
resmen kendimi zorluyormuş gibi hissediyorum... ama kararımız buydu şimdi böyle yapması çok zoruma gidiyor :5:
ben eylülde yoksa hiçbirzaman yok dedim. oda ikna etmeye calısıyor işte :59::63:

aa, hastalıkda var işin ucunda ama :26:

iyide istemeye gelmicekler hemen ,gelsinler bu hfta sonu işte. onların yapacağı bi hazırlık yokki. altı üstü duracakları 2-3 saat. bayramdan sonrada istemeye gelirler.

ya da sen hiç ısrar etme bayram sonu sıraysıyla hepsi olsun.

seninkide orta yolu bulmaya calışıyo işte napsın. sende durumu babana anlatırsın uygun bi dille.. ne diyebilir ki :26:

yok o anlamda söylemedim kuzum.

genelde cumartesileri bomboş oluyor ya topic. bugün salı ama kimse yok. hooof :31:

sende gidip geliyorsun zate :19:

heeeeeee annadım cınımmmmmmmm

ama gecerli bir nedenim var
yazdım yukarıda

zaten inanılmaz sinirlerim gerildi. bi ağlıyorum bir gülüyorum deli gibiyim bir görsen..:26::ssz: psikolojimi bozdu yaa:5:

Back
X