- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
aa, hastalıkda var işin ucunda ama :26:
iyide istemeye gelmicekler hemen ,gelsinler bu hfta sonu işte. onların yapacağı bi hazırlık yokki. altı üstü duracakları 2-3 saat. bayramdan sonrada istemeye gelirler.
ya da sen hiç ısrar etme bayram sonu sıraysıyla hepsi olsun.
seninkide orta yolu bulmaya calışıyo işte napsın. sende durumu babana anlatırsın uygun bi dille.. ne diyebilir ki :26:
işte sorun orada bebeğim zaten nişan biz taşınınca yeni evimizde olsun istiyoruz.. nişana daha çok var bari tanışma olsun diyorlardı onuda geçtim eylülde olacak diye anlaşılmıştı benım sinirim ondan

benim en nefret ettiğim şey karar değiştirmek.
ya ne karar verildiyse o olur hanı bu değil her konuda böyleyim çokkkkk kararlarımın sözlerimin arkasında duran birisiyim ve mecbur bir durum olmadıkça kaldıramıyorum belirlenen bir planın bozulmasını . ve bu mecbur bir durum değilki annesi ayağa kalkamıyor değil
of inan bilmiyorum kalbim öyle daralıyorki hık diye gideceğim şimdi buhranlar geliyor bana
bitmeyen adetiminde etkisi var hissediyorum inan sürekli camın yanına gidip nefes alıyorum rsmen nefesim daralıyor yaaaa.. ya bana noluyorrr..çok sinirlerim bozuk kiii :26: