• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sacmalama. hiç sıkılmadım. anlat anlat ki rahatla içine atma.

annesininde bi bildiği var belkide canım,bide öyle düşün:26:

ayy düşünme böyle şeyler,araya şimdiden soğukluk girmesiiiinn

yaa canımsın valla. ne bileyim ben bile yazarken kendımden sıkılıyorum bakıyorum hoff diyorum. :30:

girdi bile mi ne bilmiyorum artık
hayır kadını çok seviyorum
ama bu ne düşüncesizlik onuda anlamıyorum

neyse ben bunların hesabını sorarım :36::27:

Makarna yemekten mi sayılıyor :27::27::27:
Geçen gün pilav yaptım ama tadı falan çok gzel tutturmuşum fakaaattt:18: çook az lapamsı olmuş ya yine tane taneydi ama suyu birzcık fzla kaçmş bidakine tutturcam inşallah ama tadı falan süperdi etsulu yaptım hmmm ağzım sulandı baaak :56::56::56:

Kokusu geldi birden burnumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52:

ya ben hala görmüyorum senin yazdıklarını net bi şekilde

neden acaba :26:

yaa canımsın valla. ne bileyim ben bile yazarken kendımden sıkılıyorum bakıyorum hoff diyorum. :30:

girdi bile mi ne bilmiyorum artık
hayır kadını çok seviyorum
ama bu ne düşüncesizlik onuda anlamıyorum

neyse ben bunların hesabını sorarım :36::27:

azcık süründürürsün olur biter.

sakin misin şimdi:27:

kolay gelsiin bebişim, biz burdayız:54:

başlamıştır o yüzden giremiyodur bnce.:31:

kırmızıda vakit bulamıyo hiç:25:

ay çok özlemişim seniii:29:

vay kırmızı vayyy maşallah o da aşkitik olmuş:16: bende çok özledim valla kuzum turşumu yaptım yıkandım geldim yine:27: insanın evinde rahatça bornozla dolaşması çohoşmuş:17:

valla şu yazdıklarını böyle okuyorum :109: :109: :109: :109:

amanda aman misafirliğede gidermiiiiiiişşşşş:16:
kime yemeğe davetlisiniz bakayım :))
bencede bol bol şükür edin maşallah maşallah nazardan gözden uzak :nazar::nazar:
babaanneye yavrum minik atom karıncam diye içimden öyle seviyorum onu:27::27: kv ve eltide gelecek üç kuşak beraber olacaz bu akşam:1::1:

VALLA BİLMİYORUM HİÇ CANIM inşallah dediğin gibi olur :26:

hatırlamazsan bile mutlaka yeni face açmanı ısrarla şiddetle mutlaka kesinlikle istiyoruz. kocişinide ikna ettt ve bizi ekle jet hızıylaaa:16:
cidden mi . tüm gelinlerin korkulu rüyası o yaaaa.nereden aldın ayakkabıyı peki belirli bir marka mı? aklımızda bulunsun :1:
he tabi cınımmmm tabiiiiiiiiiiisii kesin açlıktandır o hehe tabi :27::23::27:

bizim ordada adettir kv ilk gün gelin evine yiyecek birşeyler yapıp bırakır

kız sakın ilk gün ev işi yapmasaydın ilk gün yaptığın iş yakan yapışır tüm ev hayatıı o işle şikayet ederek geçirirsin derler :53::9::9:
belirli bi marka değildi canım belkide ayağıma biraz vazelin sürdüğüm için vurmamıştır:27: kız yok ne işi sabah uyandım güzelce bi kahvaltı yaptık sonra hoppp gezmelereeeeee:27::27: bizimkilerde de öyleymiş baklava bile yapmıştı kv tatlıda ne çok severim yedimm ohhh:27::27:

piskonun bilgisayarının bataryası bozuk giremiyor cnm batarya sipariş etti onun gelmesini bekliyor...

inşallah iyi insanlar iyi arkadaşlar senin gibi yenii taze gelinler gelir binanıza

ama taze gelinler gelse bile bizi unutma sakın heeee:20: :1::1:
unutmam ki ben burayı sizi çok seviyorum buranın tadısı başka:29:

bebeğim kırmızı ilede bugun konuşabildik daha bugun kırmızının evine dönmüşler balayından kocişi ile beraber hemen yazzdı bize :16:
perşembe günü fransaya gidecek
artık oraya gidince her gün sabah akşam bizimle olacak bebişimmm :16:

kız maşallah uzun bi balayı olmuş onlarınki gerçi kocası izinli tabi yurtdışında çalışıyor burda evlenecek adama nerde o kadar izin :ssz: o zamana bende düzenimi kurmuş olurum çalışırken oldğu gibi sabah kocamı gönderir gelirim buralara:9::9:

vay kırmızı vayyy maşallah o da aşkitik olmuş:16: bende çok özledim valla kuzum turşumu yaptım yıkandım geldim yine:27: insanın evinde rahatça bornozla dolaşması çohoşmuş:17:

babaanneye yavrum minik atom karıncam diye içimden öyle seviyorum onu:27::27: kv ve eltide gelecek üç kuşak beraber olacaz bu akşam:1::1:

belirli bi marka değildi canım belkide ayağıma biraz vazelin sürdüğüm için vurmamıştır:27: kız yok ne işi sabah uyandım güzelce bi kahvaltı yaptık sonra hoppp gezmelereeeeee:27::27: bizimkilerde de öyleymiş baklava bile yapmıştı kv tatlıda ne çok severim yedimm ohhh:27::27:

unutmam ki ben burayı sizi çok seviyorum buranın tadısı başka:29:

kız maşallah uzun bi balayı olmuş onlarınki gerçi kocası izinli tabi yurtdışında çalışıyor burda evlenecek adama nerde o kadar izin :ssz: o zamana bende düzenimi kurmuş olurum çalışırken oldğu gibi sabah kocamı gönderir gelirim buralara:9::9:

ya bende kendi evimde bornozla dolaşmak istiyooorum :16:
ay maşallah ne güzel iyi valla yemeğe alıyor sizi dinç galiba babaanne....
he iyi ozaman bizde vazelin sürelim :32:
unutma tabikide bebişim bak biz hiç unutmadık hemen hemen hergün kulaklarını çınlattık
en çokta nazarrr çınlattı ama :1: hep seni düşündü durdu :29:
evet canım onlar bayağııııı uzun bi balayı yaptılar ama 2 düğün oldu biri ist da birisi köyde köydeki düğünden sonra bir süre köydede kaldılar falan
ooh hayat onlara güzel şuanda
aynen türkiyede neredeeeeeeeee okadar uzun süre evlilik izni :26:
evet inşallah kısa bir süre sonra bütün topik toplanmış olacağızz :16::16:

Back
X