• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

şuan sadece bağırmak istiyorum

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Yavrularim bildircinlarimm :)) nasilsinizz bakiyorum keyfiniz pek yerinde masallah
Beni soracak olursaniz hala nalet olasi sarji bekliyorummmm poffff :((
Sizleri coookk coookk ozledimmm arada topice gelip okuyorum ama profilime girince cok kasiyo
ve sacma bi sekilde sayda hemen kapaniyo bende ziya olarak ugrayip cikiyorum iste maleseff :((

Tospaaaammmm keyfine diyecek yokk evli hatunnnn tursularda yapiyor birdee kiz senin tursularini yirim benn :D
Face acarsan nazarimdan aliver adresimi ekliyiver hee unutma beni ben giremiyorum ama olsunn hazirda bekliyo olsun beni fotolarr
Yaaa yavrummm nasil silinmezz isimlerimiz kusiyim mi simdi sana hiii iyicene surtseydin ya be canim ayagini isimlerimiz ayaginin tozuna karissin :/
İfade kullanamiyomm yaaaa coookk ozeniyorum yaa butun bekar kizlarimiz gibi tabiki
Birde topicteki butun kizlarimizi evlendirdikten sonra anca evlenecegimi goz onunde bulundurursak soooyyyleee deriiiiiinnn bir aahhh cekiyorummm

Nazariiiiimmmmm safaklar erimis gitmiss tatlimmm
Dogan guneside gormek nasip olcak insAllahh

Ladyyy evin olunca yor kiz kendini ben ettim sen etme
Evde net yok bise yok kendimi temizlige verdim haftasonu utu yapmaktan anam agladi
İki gun oldu hala boynum belim tutulmus vaziyette sen dikkat et bari kendine canimm

Eylulll uzulme hic canim hayirlisi boyleymis o seni kesinlikle hak etmiyodu zaten

Lunnammmm inciiiiimmmmm opuyorum hepiniziiiiii
Destan yazdim mubarek yiter bukadarr :))
En kisa zamanda araniza gelicem insAllahh

Uffff telefonum takilmiyo rahat geziyorummAma bu saattede kimse gelmez kiii :(((

ben buradayım cnm

hoşgeldinnn
ne yaptın dün

sende hoşgeldin canımm , napıyım sıra bekledim bayaa bir kaydımı yeniledim kitaplarımı aldım ; kursa yazılamadım sınıflar dolmuş :31:

spora yazılıcam hem zayıflama hem aktivite olsun diye , hiç keyfim yok bugünnnn sen napıyosunnn :ssz::ssz:

sende hoşgeldin canımm , napıyım sıra bekledim bayaa bir kaydımı yeniledim kitaplarımı aldım ; kursa yazılamadım sınıflar dolmuş :31:

spora yazılıcam hem zayıflama hem aktivite olsun diye , hiç keyfim yok bugünnnn sen napıyosunnn :ssz::ssz:

malum benımde pek keyfim yok :/

iyi cnm çalış derslerinede mezun ol güzelce

kaçıncı sınıftasın sen bölüm ne

nazarı merak ettim :26:

malum benımde pek keyfim yok :/

iyi cnm çalış derslerinede mezun ol güzelce

kaçıncı sınıftasın sen bölüm ne

nazarı merak ettim :26:

ne oldu var mı bir gelişme :26:

inşallah yaa bakalım 4.sınıf işletme canım ama bölümü hiç beğenmedimm :30:

bendee yaaa ne oldu acabaa :30:

Günayyydın kızlar. :54:

Dün tam çıkacağım saatte asker aradı. Konuşuyoruz. Ablama gidicz diyorum.

Kimle, niye, napcanız. neden annen önce gidiyo diye ahiret soruları sordu uyuz etti beni. :47:

Kavga ettik, telefonu yüzüne kapattım. 5-10 dk sonra bida aradı. özür dilrim, sakinim tamam sende sakin ol öyle konuşalım dedi.

İşten cıktıktan sonra barıştık ama sırnaşmıyorum hiç... uyuz oldum bi kere. hemen kavgayı yok sayamıyorum :31:

kızzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesiniz bakim kaçışmış herkesler gelin de iki laf edelim bak bekliyorum hadiiiiiiii:27::27: eylülüm eskileri okuyamadım ama kızla söyledi hayırlısı olsun kuzum üzülme inşallah seni hak eden biri çıkacak karşına:54:

kızzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesiniz bakim kaçışmış herkesler gelin de iki laf edelim bak bekliyorum hadiiiiiiii:27::27: eylülüm eskileri okuyamadım ama kızla söyledi hayırlısı olsun kuzum üzülme inşallah seni hak eden biri çıkacak karşına:54:

Ben geldiiiiiiiiiim.

Napıyon kız evliiii :27:

Ben geldiiiiiiiiiim.

Napıyon kız evliiii :27:

napim yavrum kocamı işe gönderdim vurdum kafayı uyudum sonra annem aradı uyandım :1::1: kadın şaşırıyo bu halime evde hortlar dururdun sabahın köründen şimdi maşallahın var diyo. e napim işim yok aslında bugün kocama bi pasta yapıcam annesinin bi tarifi var çok seviyo kv de üşeniyo baya aşaması var o yüzden yapmıyomuş kaç zamandır kocama:19: sevgilim ister de ben yapmaz mıyım? yaparımmmmmmmmmm:27::27: güzel beceririm inşallah:1:

Günayyydın kızlar. :54:

Dün tam çıkacağım saatte asker aradı. Konuşuyoruz. Ablama gidicz diyorum.

Kimle, niye, napcanız. neden annen önce gidiyo diye ahiret soruları sordu uyuz etti beni. :47:

Kavga ettik, telefonu yüzüne kapattım. 5-10 dk sonra bida aradı. özür dilrim, sakinim tamam sende sakin ol öyle konuşalım dedi.

İşten cıktıktan sonra barıştık ama sırnaşmıyorum hiç... uyuz oldum bi kere. hemen kavgayı yok sayamıyorum :31:
allah allahhh o da yanii ablana gidiyosun alt tarafı niye arıza çıkarmışş :41:

neyseki anlamış hatasını kuzumm , düzelrisin sende biraz sonraa :21::21:

hoşgeldinn kuzum çok mutluyum senin adına , allah bir ömür boyu mutlulukla huzurla evinde oturmayı nasip etsinnn :nazar: :16::16:
ne güzl pek de hamarat olmuş kızımızzz :16: çok güzell bunlarrr darısı burdaki bekar kızların başınaaa :21:

amin inşallah hayrlısı olur sağol kuzum , öyle işte bir haftayı geçti :31: :ssz::ssz::ssz:

napim yavrum kocamı işe gönderdim vurdum kafayı uyudum sonra annem aradı uyandım :1::1: kadın şaşırıyo bu halime evde hortlar dururdun sabahın köründen şimdi maşallahın var diyo. e napim işim yok aslında bugün kocama bi pasta yapıcam annesinin bi tarifi var çok seviyo kv de üşeniyo baya aşaması var o yüzden yapmıyomuş kaç zamandır kocama:19: sevgilim ister de ben yapmaz mıyım? yaparımmmmmmmmmm:27::27: güzel beceririm inşallah:1:
nasıl bi pasta o öyle çok aşamalı :27:

becerirsin sn, belki dahada lezzetli oluur:21:

hoşgeldinn kuzum çok mutluyum senin adına , allah bir ömür boyu mutlulukla huzurla evinde oturmayı nasip etsinnn :nazar: :16::16:
ne güzl pek de hamarat olmuş kızımızzz :16: çok güzell bunlarrr darısı burdaki bekar kızların başınaaa :21:

amin inşallah hayrlısı olur sağol kuzum , öyle işte bir haftayı geçti :31: :ssz::ssz::ssz:

catlycak kıskançlıktan yaaa.

az snra arar aşkıııımmm naaaabeerr der hıh:19:

:kkk:

amin kuzum amin inşallah teker teker hepiciğiniz gelin olacaksınız bu topikte mutluluğunuzu paylaşıcaz:16: aslında yaranı desmek istemiyorum ama nasıl oldu bi tartışma üzerine mi bitirdiniz yoksa yine kötü mü davrandı sana. neden bu kadar uzatmış da seni üzmüş:15::15: :41:

Back
X