• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nasıl bi pasta o öyle çok aşamalı :27:

becerirsin sn, belki dahada lezzetli oluur:21:

catlycak kıskançlıktan yaaa.

az snra arar aşkıııımmm naaaabeerr der hıh:19:

kekini ayrı yapıyosun ayrıca muhallebi pişiriyosun sonra krem şanti çırpıyosun en son bi de çikolata sosu yapıyosun falan yapıyosun üşeniyomuş uzun sürüyomuş yapımı ama ben üşenmem:6::6: yaparım :16:

nasıl bi pasta o öyle çok aşamalı :27:

becerirsin sn, belki dahada lezzetli oluur:21:

catlycak kıskançlıktan yaaa.

az snra arar aşkıııımmm naaaabeerr der hıh:19:
evett kesinnn :1: biraz trip yaaparsın gönlünü alır zatenn :21:
:kkk:
amin kuzum amin inşallah teker teker hepiciğiniz gelin olacaksınız bu topikte mutluluğunuzu paylaşıcaz:16: aslında yaranı desmek istemiyorum ama nasıl oldu bi tartışma üzerine mi bitirdiniz yoksa yine kötü mü davrandı sana. neden bu kadar uzatmış da seni üzmüş:15::15: :41:

inşallah onlar olurlar da ben kaldımmmm :59::59:

nasıl olduğu bile pek bellei değil canım kavga bile etmedik ki :26: halamlar bizdeydi bir hafta onlar varken 0 mesaj 0 arama 0 ilgi hiç konuşmadık etmedik sonraben telefona whatsap yükledim diye kendnden geçti hakaretler laflar ;

sonra yıldönümümüzü kutladık güzel geçmişti ; sonra düğün vardı oraya gittim diye o gün hiç mesaj atmadı bende her zmaanki tripleri sandım 2 gün ses bişey yok kudurdum artık sonra bir mesaj attı saçma sapan :15:

sen hayatından memnunsun ailen işin iş arkadaşların kuzenlerinle gayet mutlusun benle bi işin olmamalı benle ne yapıcaksın ki falan , işte watsap yükledim diye ne çin yüklediğim ne haltlar yedğim belliymiş beni kaybettin umarım mutlusundur gibi şeyler söyledi ,

baya kavga ettik işte senin hiç bi sözüne inanmıyorum güvenmüyorum sana yalanların beni soğutuyo senden falan dedi ( halbuki öyle bişey yok ) böyle olmaz güvenmiyorm dedi bitirdik işte :5: pişman olmıycam unutucam seni dedi her yerden sildi engelledi falan öyle işte :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
kekini ayrı yapıyosun ayrıca muhallebi pişiriyosun sonra krem şanti çırpıyosun en son bi de çikolata sosu yapıyosun falan yapıyosun üşeniyomuş uzun sürüyomuş yapımı ama ben üşenmem:6::6: yaparım :16:

kocaya yapıyosun üşenilir miiiiiiiiiiiiii:23:

doğum gnümü bgn?

Lunnamın size selamı varrrrrrr.:16:

biraz evvel uyanmış.

dün çok iyi geçmiş,herşey yolundaymıış:16:

evett kesinnn :1: biraz trip yaaparsın gönlünü alır zatenn :21:

inşallah onlar olurlar da ben kaldımmmm :59::59:

nasıl olduğu bile pek bellei değil canım kavga bile etmedik ki :26: halamlar bizdeydi bir hafta onlar varken 0 mesaj 0 arama 0 ilgi hiç konuşmadık etmedik sonraben telefona whatsap yükledim diye kendnden geçti hakaretler laflar ;

sonra yıldönümümüzü kutladık güzel geçmişti ; sonra düğün vardı oraya gittim diye o gün hiç mesaj atmadı bende her zmaanki tripleri sandım 2 gün ses bişey yok kudurdum artık sonra bir mesaj attı saçma sapan :15:

sen hayatından memnunsun ailen işin iş arkadaşların kuzenlerinle gayet mutlusun benle bi işin olmamalı benle ne yapıcaksın ki falan , işte watsap yükledim diye ne çin yüklediğim ne haltlar yedğim belliymiş beni kaybettin umarım mutlusundur gibi şeyler söyledi ,

baya kavga ettik işte senin hiç bi sözüne inanmıyorum güvenmüyorum sana yalanların beni soğutuyo senden falan dedi ( halbuki öyle bişey yok ) böyle olmaz güvenmiyorm dedi bitirdik işte :5: pişman olmıycam unutucam seni dedi her yerden sildi engelledi falan öyle işte :14:
bahanesi olmuş işte o whatsapp normal davranmıyodu zaten. üzülme diyemiyorum çünkü kolay olmuyo yaptığı onca şeye rağmen sen onu seviyordun ama şükret kuzum allah seni ondan kurtardı bence rabbim daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bak ben bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldım. geçen sene iki yıllık ilişkisi bitti hem de ailesini karşısına alıp eve tanışmaya getirmişti ve olmadı çocuk onu yüzüstü bıraktı çok zor günler geçirdi kız ama şimdi her şey yoluna giriyo mastere başlamış ve yeni biri varmış hayatında mutluyum yaralarım kabuk bağladı dedi. senin de öyle olacak inşallah bi bakmışsın o aklına bile gelmiyo ve kalbin bi başkası için çarpıyo:16::16:

kocaya yapıyosun üşenilir miiiiiiiiiiiiii:23:

doğum gnümü bgn?
yok kız doğum gününe daha iki hafta var aslında doğum gününde yapmak istiyordum ama o kadar bekleyemem canı çekiyomuş yapim bugün bi gün dolapta durması gerekiyormuş ama akşam dayanamaz saldırır bence:1::1: doğum gününe bi şeyler düşünmem lazım evliliğimizdeki ilk kutlama olacak özel olsun istiyorum:16:

bahanesi olmuş işte o whatsapp normal davranmıyodu zaten. üzülme diyemiyorum çünkü kolay olmuyo yaptığı onca şeye rağmen sen onu seviyordun ama şükret kuzum allah seni ondan kurtardı bence rabbim daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bak ben bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldım. geçen sene iki yıllık ilişkisi bitti hem de ailesini karşısına alıp eve tanışmaya getirmişti ve olmadı çocuk onu yüzüstü bıraktı çok zor günler geçirdi kız ama şimdi her şey yoluna giriyo mastere başlamış ve yeni biri varmış hayatında mutluyum yaralarım kabuk bağladı dedi. senin de öyle olacak inşallah bi bakmışsın o aklına bile gelmiyo ve kalbin bi başkası için çarpıyo:16::16:

yok kız doğum gününe daha iki hafta var aslında doğum gününde yapmak istiyordum ama o kadar bekleyemem canı çekiyomuş yapim bugün bi gün dolapta durması gerekiyormuş ama akşam dayanamaz saldırır bence:1::1: doğum gününe bi şeyler düşünmem lazım evliliğimizdeki ilk kutlama olacak özel olsun istiyorum:16:

bugün sandım benn:1:

ne alcaksın?

Birazdan muhasebeci gelicek:ssz:

çalışıcaz. hooofff:31:

onu sivmiyirım.

ve şimdilik çıkıyırım.

gittiği zaman döncem size

bugün sandım benn:1:

ne alcaksın?
aslında beğendiği bi saat vardı onu alayım diyorum beğendiği bi şey sonuçta sonra bakıyorum bi yandan saati var fazlaca koleksiyon mu yapıcaz:27: ama aklıma daha başka bi şey gelmiyo şu zamana kadar alınabilecek her şeyi aldım. evde güzel bi yemek mi hazırlasam şöyle en romantiğinden:27: pastasını da yaparım yanınada o beğendiği saati alırım çok mu basit olur bilmiyorum :16::16: güzel güzel giyinir hazırlanırım yoksa dışarı yemeğe mi çıkarsam? evde daha rahat oluruz gibi geliyo:17::17: fikirlerinize açığımmm yavrular:34:

izinli o canım. bu hafta yok

anammm koca hafta izinliymiş:27::27: oyy bu hafta nişanlı nişanlı gezerler ne güzel:16: düğün için tarih düşündüler mi canım biliyo musun?

Günayyydın kızlar. :54:

Dün tam çıkacağım saatte asker aradı. Konuşuyoruz. Ablama gidicz diyorum.

Kimle, niye, napcanız. neden annen önce gidiyo diye ahiret soruları sordu uyuz etti beni. :47:

Kavga ettik, telefonu yüzüne kapattım. 5-10 dk sonra bida aradı. özür dilrim, sakinim tamam sende sakin ol öyle konuşalım dedi.

İşten cıktıktan sonra barıştık ama sırnaşmıyorum hiç... uyuz oldum bi kere. hemen kavgayı yok sayamıyorum :31:

bende kavgayı hemen yok sayamıyorum yaaa :31:

napim yavrum kocamı işe gönderdim vurdum kafayı uyudum sonra annem aradı uyandım :1::1: kadın şaşırıyo bu halime evde hortlar dururdun sabahın köründen şimdi maşallahın var diyo. e napim işim yok aslında bugün kocama bi pasta yapıcam annesinin bi tarifi var çok seviyo kv de üşeniyo baya aşaması var o yüzden yapmıyomuş kaç zamandır kocama:19: sevgilim ister de ben yapmaz mıyım? yaparımmmmmmmmmm:27::27: güzel beceririm inşallah:1:

e evlendin artık kızım yorgunsun uyucan tabi :1: :33::33::33:

sen önümüzdeki ay hamileyim diye gelirsin kız:49::9::49::9:

ayyy pasta deme yaaa bu aralar pasta yiye yiye pasta gibi şiştim kaldım davul oldum :31:

e evlendin artık kızım yorgunsun uyucan tabi :1: :33::33::33:

sen önümüzdeki ay hamileyim diye gelirsin kız:49::9::49::9:

ayyy pasta deme yaaa bu aralar pasta yiye yiye pasta gibi şiştim kaldım davul oldum :31:
aslında istiyorum valla bebiş hemen olsun ama biraz zaman geçsin sonra çalışmalara başlıcaz inşallah:16: ayy bende valla iştahım açık bu ara haftaya da adet olcam bi hafta önceden belirtiler başlıyo bende iştahım açılıyo bi tatlı bi tuzlu istiyo canım:27:

maşallah maşallah gelin kızımız çok hamarat çıktı :46::46::1:

öyle valla yapacak başka işim yok ki:27::27:

aslında istiyorum valla bebiş hemen olsun ama biraz zaman geçsin sonra çalışmalara başlıcaz inşallah:16: ayy bende valla iştahım açık bu ara haftaya da adet olcam bi hafta önceden belirtiler başlıyo bende iştahım açılıyo bi tatlı bi tuzlu istiyo canım:27:

öyle valla yapacak başka işim yok ki:27::27:

senin adet biraz şımarık heralde tospaaamm hem tatlı hem tuzlu istiyor :1:

başlayın yaaa minik tatlı sevimli bebek fotoları görelim :16:.. maşallah yaa evlendinde çocuğu konuşmaya başladık. zaman nasıl hızlı akıp gidiyor. yıllar sonra burada neler konuşuyor olacağız acaba :27::27:

oh ne güzel tadını çıkart canımm hayat sana güzel şuanda bol bol keyfini sür:16:

Back
X