• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tişkr ederim :17:

nasıl gidiyor evlilik :23:
yuvarlanıyoruz hahaha:21: nasıl gitsin şu bacını sabah işe gidiyor akşam eve dönüyor ev işi,yemek,servis derken pelt bir şekilde uyuyakalıor evlilik bu sanırım kocaya hizmet :53: tabi şaka bir yana mutluyumda...

hiç yani morincimmm sorusuna bak arkadaşın:1:

yuvarlanıyoruz hahaha:21: nasıl gitsin şu bacını sabah işe gidiyor akşam eve dönüyor ev işi,yemek,servis derken pelt bir şekilde uyuyakalıor evlilik bu sanırım kocaya hizmet :53: tabi şaka bir yana mutluyumda...

ne sorduğumu iyi biliyorsun bööbeğiim :23::23:

Herkes susarsa biz nasıl öğrencez. :19:

Pembişim gelsin anlattırcam ona da :52:

evlenince erkeğin hayatı aynen devam ediyorda kadınınki pert oluyor sanırım yaaaa
hep ayyğğnı :26::27:

çok meraklıdır bizim kızımız :27:
bilinçlenmek istiyor :1:

yani tabi orası öyle ama . alıştıra alıştıra sor :35::36::35::1:
hımm o zaman şöyle sorayım.

akşam ne yemek yaptın, ev işleri seni yoruyor mu, gece kaçta uyuyosun, hemen uyuyo musunuz napıyosunuzzzzzzzzz:52:

evlenince erkeğin hayatı aynen devam ediyorda kadınınki pert oluyor sanırım yaaaa

ahahaha sadece ben miiiiiiiiiiiii :1::1::1:

akşam ne yemek yaptın, ev işleri seni yoruyor mu, gece kaçta uyuyosun, hemen uyuyo musunuz napıyosunuzzzzzzzzz:52:

ahahahahahhahahkdjwkhfequşfhşkhjfkn :52::52::52:

deliiiiiiiiiiiiii yaaa :60:

ya tabikde sadece sen değil

sen bizim iç sesimizsin :33::9:

Sen bana mesaj atmıştın watsaptan engelimi kaldırmış diye, cevap atamadım o an, sonrada unuttum.

Konuştunuz mu , noldu?

ne sorduğumu iyi biliyorsun bööbeğiim :23::23:

Herkes susarsa biz nasıl öğrencez. :19:

Pembişim gelsin anlattırcam ona da :52:
hahayy evlende görrr bebeğim :)))) seni de okuruz buradan artıkkk'' ayy ev işleri beni bekler kızlar birazdan gelirim der kaybolursun :))))''
şaka bir yana o konu zor konu güzel konu sabır konusu :)) sen anla işte :))

kadınınki pert hemde nasıl pert ben şimdiden benden yattığı yerden çay falan istediğinde gözlerimi bereltiorum sen düşün :) çünkü o an ben artık elimde yeşilçayım keyif yapmak istiorumm ya da ilgi istiorum.arkadaş o anı buluyor bir şekilde ben cin,ifrit,cadımsı,çirkefimsi duygular içinde kendime geri gelmeye çalışıyorummm:9: :9: :9:

Sen bana mesaj atmıştın watsaptan engelimi kaldırmış diye, cevap atamadım o an, sonrada unuttum.

Konuştunuz mu , noldu?

heeee yok canım kaldırmış engeli 5 dk falan durdu sonra tekrar engelledi hiç anlamadım amacını :26: dikkat çekmek yada beni denemek için yapmış olabilir :51:

bir de dün faceye ihanete uğramış yapmıştım onu görmüştür belki ablası demiştir ne biliyim :26:

hahayy evlende görrr bebeğim :)))) seni de okuruz buradan artıkkk'' ayy ev işleri beni bekler kızlar birazdan gelirim der kaybolursun :))))''

kadınınki pert hemde nasıl pert ben şimdiden benden yattığı yerden çay falan istediğinde gözlerimi bereltiorum sen düşün :) çünkü o an ben artık elimde yeşilçayım keyif yapmak istiorumm ya da ilgi istiorum.arkadaş o anı buluyor bir şekilde ben cin,ifrit,cadımsı,çirkefimsi duygular içinde kendime geri gelmeye çalışıyorummm:9: :9: :9:

Çok güzel anlatmışsııın.:1:

galiba ben her cümlemin arkasına :17: yaparım ama yinede anlatacaklarımı anlatırım. :27:

heeee yok canım kaldırmış engeli 5 dk falan durdu sonra tekrar engelledi hiç anlamadım amacını :26: dikkat çekmek yada beni denemek için yapmış olabilir :51:

bir de dün faceye ihanete uğramış yapmıştım onu görmüştür belki ablası demiştir ne biliyim :26:

Seni kontrol etmek için kaldırmıştır engelini. keşke sen engellesydin bu seferde :47:

QUOTE=Br0nZZ;32055887]hımm o zaman şöyle sorayım.

akşam dolma çorba salata yaptım..ev işleri benim cılgımı çıkartıor.belim mesela o artık benim değil o ayrı bir cumhuriyet kendi başına ağrılar çekiorr :)) hemen uyumuyoooooozzzzzz tabiside yeni evliyiz biz kızııımmmmm.. aşk-ı muhabbettt diyeyimm :9: :9: :12: :12: :38: :38: :38: :48: :48:
ahahaha sadece ben miiiiiiiiiiiii :1::1::1: [/QUOTE]

diğmi yaaa benım arkadaşımda evlendi oda öyle diyor morinci o hayatına aynen devam ediyor ev iş okadar diyor ama ben işe git eve gel yemeği temizliği kıyafeti herşey bana bakıyor ölüm çıkıyor diyor evlilik ona yaradı ben resmen köle oldum evlenince diyor
ay çok üzülüyorum vede korkuyorum hepmi aynı diye :1:
ama yinede mutlu oda değişik bir durum tabi :9:

engeli kaldırdığını sen nereden anlıyorsunki :44:

QUOTE=Br0nZZ;32055887]

akşam dolma çorba salata yaptım..ev işleri benim cılgımı çıkartıor.belim mesela o artık benim değil o ayrı bir cumhuriyet kendi başına ağrılar çekiorr :)) hemen uyumuyoooooozzzzzz tabiside yeni evliyiz biz kızııımmmmm.. aşk-ı muhabbettt diyeyimm :9: :9: :12: :12: :38: :38: :38: :48: :48:

ahahah :27: tamam bu kadar yeter. belin ağrıyormuş bide başını ağrıtmıyımm :9:

bende engelli zatennn :51:

resmi değişti ordan anladım açtığını baktım açık sonra yine engellemiş amaç neyse :45:

aa iyi o zamansa.

sen engelini kaldırma, sürekli onu düşünüyosun zanneder, egosu zaten tavan yapmış, hepten g.tü kalkmasın

Back
X