• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Çok güzel anlatmışsııın.:1:

galiba ben her cümlemin arkasına :17: yaparım ama yinede anlatacaklarımı anlatırım. :27:

:))) anlat tabi tatlım,paylaş :9:

bende engelli zatennn :51:

resmi değişti ordan anladım açtığını baktım açık sonra yine engellemiş amaç neyse :45:
huhuuuu fıstıkkk slm yokmu :50:
diğmi yaaa benım arkadaşımda evlendi oda öyle diyor morinci o hayatına aynen devam ediyor ev iş okadar diyor ama ben işe git eve gel yemeği temizliği kıyafeti herşey bana bakıyor ölüm çıkıyor diyor evlilik ona yaradı ben resmen köle oldum evlenince diyor
ay çok üzülüyorum vede korkuyorum hepmi aynı diye :1:
ama yinede mutlu oda değişik bir durum tabi :9:

yani yaşam şekli evli bayanların 3 aşağı 5 yukarı aynı..ama korkma tabiside güzelliklerde var.istediğin an sevdiğine sarılıyorsun,öpüyorsun,boğuşuyorsun haha :) bir de sana evde yardım etmeye gönüllüde olursa herşey daha kolay oluyor.benimki daha o safhada değil tabi:9:

yani yaşam şekli evli bayanların 3 aşağı 5 yukarı aynı..ama korkma tabiside güzelliklerde var.istediğin an sevdiğine sarılıyorsun,öpüyorsun,boğuşuyorsun haha :) bir de sana evde yardım etmeye gönüllüde olursa herşey daha kolay oluyor.benimki daha o safhada değil tabi:9:

olmaz mı canımmm maşallah ne güzel anılarını anlatıyosunnn :21::21::21: :13:

bundan hiççççççççççççç şüphem yok zaten benim şahsen :9::9::9::17:

Seni deveriiim. :4: :1:

Ay o günler gelsin bea :16:

Dün akşam barıştık, gerçi ben 8 de bi vurdum kafayı 11 de uyandım. baktım kaç kez aramış, mesajlar atmış.:18:

küstü bana, konuşamıyoruz aramız ssoğuk hadi sarıl artık barışalıııımmmm yazmııış.

sarıldım ve barıştııkk :38:

valla zamane erkeklerinden yardımın y sini ummuyorum

sğaolsun anneler prens gibi yetiştiriyorlar oğullarını

hoş benımkısı annesi ile yalnız yaşıyor ara ara annesine yardım eder ütü yapar perde takar falan ama, banada edermi hiç bilemem tabi :26::1:

tek güzel yanıda o sanırım kadınlar için
sevdiğin heran yanında :1:
aman hep böyle mutlu olun heeeee....
siz istanbulda mısınız cnm

Seni deveriiim. :4: :1:

Ay o günler gelsin bea :16:

Dün akşam barıştık, gerçi ben 8 de bi vurdum kafayı 11 de uyandım. baktım kaç kez aramış, mesajlar atmış.:18:

küstü bana, konuşamıyoruz aramız ssoğuk hadi sarıl artık barışalıııımmmm yazmııış.

sarıldım ve barıştııkk :38:

allahalla

nasıl sarıldın kı :27:

sen zaten o günler geldin bir iki hafta girmezsin topiğe bizde meraktan catlarız burada :23::23: :52::52:

barışın tabiiisiiiiiiiiiiii

bizde hala aynıyız

ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yabancııııııııııııııı iiikiii yabancıııı birlikte ama yaaaaaalnıııızz ikiiiiğğğ yabanncıııı :24::24::24:

olmaz mı canımmm maşallah ne güzel anılarını anlatıyosunnn :21::21::21: :13:
sorma ev işi anıları ve yorgunluk cnmmmm :9:
valla zamane erkeklerinden yardımın y sini ummuyorum

sğaolsun anneler prens gibi yetiştiriyorlar oğullarını

hoş benımkısı annesi ile yalnız yaşıyor ara ara annesine yardım eder ütü yapar perde takar falan ama, banada edermi hiç bilemem tabi :26::1:

tek güzel yanıda o sanırım kadınlar için
sevdiğin heran yanında :1:
aman hep böyle mutlu olun heeeee....
siz istanbulda mısınız cnm

aynen benimkininde annesi öyle yetiştirmiş.inşallah sana da yardım eder ama birazda senin elinde tatlı sert yaptırıcaksın bazı şeyleri :)) sağol güzel dileklerin için.Rabbim herkese hayırlı şekilde tattırsın kalbindekini versin inşallah..biz Ankaradayız cnmm ..

allahalla

nasıl sarıldın kı :27:

sen zaten o günler geldin bir iki hafta girmezsin topiğe bizde meraktan catlarız burada :23::23: :52::52:

barışın tabiiisiiiiiiiiiiii

bizde hala aynıyız

ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yabancııııııııııııııı iiikiii yabancıııı birlikte ama yaaaaaalnıııızz ikiiiiğğğ yabanncıııı :24::24::24:

ayrı yataklardan birbirimize sarıldık böhüü:5:

mesai saatlerinde hep burdayım cicim :21: saat 5:30 dedi mi BronZ kaçar:10:

55 gün çabucak geçsin dimii, geçsin geççççsiiiiinnnnn

sizin kulaklarınızı çekicem.:20: ya ne güzel kararlar vermişken şu günleri küs geçirmesenizeeee :5:
iki tribal bunlar ya :19:

heeeeeeeeeeee anladım cnm
boşver hiç yakma sen onu hatta numarasını bile sil bence hiç çıkmasın karşına senin :37:
takmıyorum zaten canım hiç bişey yapmadım , rüyamda çook saçma tuhaf bişey gördümmmmm :18::18::18: :17: :5:

aynen benimkininde annesi öyle yetiştirmiş.inşallah sana da yardım eder ama birazda senin elinde tatlı sert yaptırıcaksın bazı şeyleri :)) sağol güzel dileklerin için.Rabbim herkese hayırlı şekilde tattırsın kalbindekini versin inşallah..biz Ankaradayız cnmm ..

olsun olsunnnn evde yattığın günlere sayy :1::1:

ayrı yataklardan birbirimize sarıldık böhüü:5:

mesai saatlerinde hep burdayım cicim :21: saat 5:30 dedi mi BronZ kaçar:10:

55 gün çabucak geçsin dimii, geçsin geççççsiiiiinnnnn

sizin kulaklarınızı çekicem.:20: ya ne güzel kararlar vermişken şu günleri küs geçirmesenizeeee :5:
iki tribal bunlar ya :19:

heee. olsun sen burada olmadığındada o özel günlerinde falanda ben seni whatsaptan rahatsız ederimkiii hep :36::33::33:

geçsin geçsinnnnnnn tabikideeee.... azıcık kaldı hiçbirşey ya şaka gibi iki ay bile değil neki :16:hemen gececek..

evet tribal mribal haketti o ... ve o yanaşmadığı sürene benden zor yüz bulur ..... hatta yanaşsada bulamazz :19::19:

ne gördün cnm hayır olsun anlat

tabirine baktın mı

ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum

:18::18: :44::44: :5:

valla deneyeceğiz bakalım işe yarar mı
tabi evlenirsek kader kısmet herşey.... rabbim hayırlısını versin...

siz kaç yıl sevgili kaldınız .?

hadi yaa benim aklımda istanbul gibi kalmış nedenseee....:44:

valla deneyeceğiz bakalım işe yarar mı
tabi evlenirsek kader kısmet herşey.... rabbim hayırlısını versin...

siz kaç yıl sevgili kaldınız .?

hadi yaa benim aklımda istanbul gibi kalmış nedenseee....:44:

1.5 yıl toplamında kaldık cnm..nasibinde varsa eni-sonu olucaktır cnm.amin Rabbim hayırlısını versin.okudukalrıma bakılırsa biraz sıkıntı var sanırım ilşkinde ..inşallah hemen geçer..bu arada siz kaç yıldı birliktesiniz eniştemiz ne iş yapıor falan filan :))

ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum

:18::18: :44::44: :5:

canım benımmmmmmmmm
demekkı oyle bı es hayalın var bılıncaltında belkıde onu gormussundur ınsallahta ruyandakı gıbı olur cnm mtlu musmutlu olursun

1.5 yıl toplamında kaldık cnm..nasibinde varsa eni-sonu olucaktır cnm.amin Rabbim hayırlısını versin.okudukalrıma bakılırsa biraz sıkıntı var sanırım ilşkinde ..inşallah hemen geçer..bu arada siz kaç yıldı birliktesiniz eniştemiz ne iş yapıor falan filan :))

hmm kısaymış sizinkisi cnm
benımde hayalim hep sevgililik dönemini kısa tutmaktı ama kısmet bu işler ya planladığın gibi olmuyor hiçbirşey..
biz 2 yıl 1 aydır birlikteyiz cnm.istanbuldayız. ve o teknoloji alanında çalışıyor ama kendisi iş kurmaya calısıyor bi cesaret edip adam gibi bir yer bulabilirse hersey hazır ınsallah bakalım kısmet.. plan kurmak sacma gelıyor artık bana nasıl olsa kısmet neyse o oluyor planlanan hıcbırsey olmuyor :/

canım benımmmmmmmmm
demekkı oyle bı es hayalın var bılıncaltında belkıde onu gormussundur ınsallahta ruyandakı gıbı olur cnm mtlu musmutlu olursun

evet tabi hep öyle isterdim ama rüyam saçma olduuu :25::25: inşallah hiç sanmıyorum ama :5::5:

Back
X