• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet tabi hep öyle isterdim ama rüyam saçma olduuu :25::25: inşallah hiç sanmıyorum ama :5::5:

rüyalar genelse değişik olurlar zaten :1:
bende bu gece rüyamda koooooooooooocaman bir gemi kullanıyordum. sonra başka bir gemiyle çarpıştık o gemi battı benım gemime birşey olmadı falan ... değişik garip şeyler :27::27:

rüyalar genelse değişik olurlar zaten :1:
bende bu gece rüyamda koooooooooooocaman bir gemi kullanıyordum. sonra başka bir gemiyle çarpıştık o gemi battı benım gemime birşey olmadı falan ... değişik garip şeyler :27::27:

hahah gemi haaa sürme bi daha gemi falannn :5: :1:

çok garip duygular içindeyimmmmm :26::26::110::110:

nasıl duygular canım

bence yavaş yaval artık alışıyorsun onsuzluğaaa :26:
üzme kendini lütfenn. çok daha mutlu olacaksınnnnnnnnnnnn inann

ya üzgün müyüm mutlu muyum bilmiyorum bi yanım çok özlerken bir yanım çok rahat ; hem çok kırgınım hemde benden yana bi şey olmadığı için vicdanım rahat :44:

hiç bişyi düşünmüyorum kiii yalnız kalmamaya çalışıyorum falan :31:

ya üzgün müyüm mutlu muyum bilmiyorum bi yanım çok özlerken bir yanım çok rahat ; hem çok kırgınım hemde benden yana bi şey olmadığı için vicdanım rahat :44:

hiç bişyi düşünmüyorum kiii yalnız kalmamaya çalışıyorum falan :31:

EN ÖNEMLiside bu zaten canım
vicdanının rahat olması............ boşver vicdanın rahatsa kalan herşey mutlaka geçecektir emin ol.... sen güçlüsün. eminim istesen öylede güzel siler atarsınki.... hayatına öyle güzel devam edersinki o pişman olsada dönmezsin bence..............
inşallahhhhhhhhhh

EN ÖNEMLiside bu zaten canım
vicdanının rahat olması............ boşver vicdanın rahatsa kalan herşey mutlaka geçecektir emin ol.... sen güçlüsün. eminim istesen öylede güzel siler atarsınki.... hayatına öyle güzel devam edersinki o pişman olsada dönmezsin bence..............
inşallahhhhhhhhhh

evet öyle ama o kadar yaşanmışlık var kiii en çok ağırıma giden bu durumda olmasııı :ssz::ssz:

silerim tabi bir mecburiyetim yok sonuçtaa ama madem böyle olucaktı neden 2 yıl sürdürdük madem bu saçmalıklar olucaktı başlamasaydık hiçç :44::44: :30:

evet öyle ama o kadar yaşanmışlık var kiii en çok ağırıma giden bu durumda olmasııı :ssz::ssz:

silerim tabi bir mecburiyetim yok sonuçtaa ama madem böyle olucaktı neden 2 yıl sürdürdük madem bu saçmalıklar olucaktı başlamasaydık hiçç :44::44: :30:

canım hiç bir ilişkiye başlarken nezaman biteceğini yada evlenip evlenmeyeceğini bilemezsinki zaten. kader kısmet herşey. 2 3 4 5 bilmem kaç yıl çıkıp ayrılan hatta evlenip boşanan birsürü insan var... malesef kısmetimizde ne var bilemmiyoruz :26:

heee. olsun sen burada olmadığındada o özel günlerinde falanda ben seni whatsaptan rahatsız ederimkiii hep :36::33::33:

geçsin geçsinnnnnnn tabikideeee.... azıcık kaldı hiçbirşey ya şaka gibi iki ay bile değil neki :16:hemen gececek..

evet tribal mribal haketti o ... ve o yanaşmadığı sürene benden zor yüz bulur ..... hatta yanaşsada bulamazz :19::19:
rahatsız eden sen ol mavişimmmm.:16:

ebet. 60 gün değil 55 :72:

1 ay 25 gün:1:

yanaşırsa sen yımışarsın bnce:17:

ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum

:18::18: :44::44: :5:

:52::52::52::52:daha neleeerrrr

rahatsız eden sen ol mavişimmmm.:16:

ebet. 60 gün değil 55 :72:

1 ay 25 gün:1:

yanaşırsa sen yımışarsın bnce:17:

:52::52::52::52:daha neleeerrrr

yok be
aradığında ara ara espri yapıyor bakıyor ben gülmüyorum anında buzlaşıyor yine sesi...... bi gülsem hemen uğraşacakta gururuna yediremiyor kendini hatasız olarak göerdüğü için dayaklık işte tammm dayaklık :63::63::104:

evetttttt resmen çok çok az bir süre kaldıkiiiiiiiiiiiii

gelsinde önce bol bol hasret giderin sonrada hemen tanışma söz nişan falan artık bakalım :16:

bi ben aynıyım bide şafağımızzz:1:

prfil,rütbe,herşeyi yeniledimm:12:

kim gelmiş:69:

cınımmm cınımmm nazarım boncuğum yeni bronzum gelmiş :16:

ayyyy nazarıma boncuğuma alışmışım ya şimdi böyle bronzum yazınca başkasına yazıyormuş gibi oluyor ... :36::1::1:

yok be
aradığında ara ara espri yapıyor bakıyor ben gülmüyorum anında buzlaşıyor yine sesi...... bi gülsem hemen uğraşacakta gururuna yediremiyor kendini hatasız olarak göerdüğü için dayaklık işte tammm dayaklık :63::63::104:

evetttttt resmen çok çok az bir süre kaldıkiiiiiiiiiiiii

gelsinde önce bol bol hasret giderin sonrada hemen tanışma söz nişan falan artık bakalım :16:

senden yüz bulamıyo yani. hafta sonu buluşunca düzelirsinizzzz:16:

inşallaah.:16:

cınımmm cınımmm nazarım boncuğum yeni bronzum gelmiş :16:

ayyyy nazarıma boncuğuma alışmışım ya şimdi böyle bronzum yazınca başkasına yazıyormuş gibi oluyor ... :36::1::1:
nazarlıktan sıkıldım:19:

bronzluktan sıkılmam inş:27:

kendini yeni baanaağğğğ alıştır.:12:

İyi yapmışsın kendime yeni bir ben lazım bende değiştircem avatarı falan da üşeniyorum :27::27::27:

Bana slm yokmu inci hanıığğmmm :19::19::19:

üşencek ne var, ben avatar klasörü yaptım:9::9:

nazarlıktan sıkıldım:19:

bronzluktan sıkılmam inş:27:

kendini yeni baanaağğğğ alıştır.:12:

üşencek ne var, ben avatar klasörü yaptım:9::9:

Amaaan :1::1:
Deli önceden vakit geçiriyodum çok ama bu sıralar pek bakmıyorum yazıp çkıyorum hatta bazen yazdığımı bile unutuyorum :26:

Back
X