• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen kilo vermiş misin?

tartıldın mı :27:

bence vermişsindir ahahaha :27:
düğün öncesi tartılmadım ama düğün sonrası bi ton yedirdi kocam bana aynıyım hala:1::1:

tek tikkatimi çeken şey. kırmızıyla altını çiziktirdiğim cümlen :9::9::9::9::9:

ne yiyeceğimi bilmiyorum :26:

yavrum algıda seçicilik görüyorum nidense:27::27: geç olmadan seç bi şey ye kızım akşam annenin yemeklerine yer kalmaz sonra:27:

İyi yapmışsın kendime yeni bir ben lazım bende değiştircem avatarı falan da üşeniyorum :27::27::27:

Bana slm yokmu inci hanıığğmmm :19::19::19:

canımmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn kii
olmazmı sana selaaamın kralı var :16:

karnım açtı yemek yemem lazımdı ondan çıktıydım hemen :125::125:

hadi çayı kahveyi beraber içelim :7:

iyi yavru özet geçtim aşağı sen nassun:)

yakışır yavruma bronz tenini yidiğim :27::27: kuzum evdeyim sabah dövecektim kocamı o kadar:41::41::27::27: 5.30 da uyanmış gözümden uyku akıyo tıngır mıngır sesler çıkarıyo:27::27: yat uyu ne kalkarsın o saatte zaten geç uyumuşuz. evi temizledim yemeğimi yedim geldim yanınıza sen nasılsın yavrum

nedennn geç uyudunuzzz :23: :27::27:

şimdi bronz bu soruyu sormamış mı yani :52:

düğün öncesi tartılmadım ama düğün sonrası bi ton yedirdi kocam bana aynıyım hala:1::1:

yavrum algıda seçicilik görüyorum nidense:27::27: geç olmadan seç bi şey ye kızım akşam annenin yemeklerine yer kalmaz sonra:27:
alma ama verme de bence, fiziğin gayet iyi.

ahahah sanırım öyle :9: tabsi abur cubur yicem :17:

sıkılsanda başka şansın yok kuzum sıkılmamaya bak

alışıciğiz artık :76::76:

evet, son şansımı kullandım . olsun. memnunum :12:

Liseden çoook sevdiğim bi arkadaşım mesaj atmış.

Ekim sonunda evleniyorlarmış :16:

Nikah şahidim olur musun , diyor :16:

Son düzenleme:
tosbağa bugün foto ekliyecekti sankiiiii, yoksa ben yanlış mı hatırlıyoruumm :36:

Benim var hala tek tük :1: bkz ; ben :1:

Evet, face de var fotolarımız. nişanına gitmiştim :21:

bir de bennn umutsuz vakaa :43: :1:

hımmm ben bazı arkadaşlarımın nişanına düğününe gidememiştim - benimkinden dolayı :31::31:

alma ama verme de bence, fiziğin gayet iyi.

ahahah sanırım öyle :9: tabsi abur cubur yicem :17:

evet, son şansımı kullandım . olsun. memnunum :12:
accık sıkılaşsam iyi olurda bakalım bizim burdaki spor merkezine yazılabilirim:8::8:

ben kırmızı kalemle altını çizdim ahahah :27::27:
günlük yapıcam bak en sonunda hee:27::27: kızlar burda diyet günlüğü diye topik açıyo ben sey topiği acıcam:17::27::27::27:

Son düzenleme:
accık sıkılaşsam iyi olurda bakalım bizim burdaki spor merkezine yazılabilirim:8::8:

günlük yapıcam bak en sonunda hee:27::27: kızlar burda diyet günlüğü diye topik açıyo ben sey topiği acıcam:17::27::27::27:

:9::9::9:

sevgili günlük, dün gece kociş çok yorgundu.maalesf olmadı. yarına inş.
:9::9:

gitseydin keşke:26: bak seninki mazi oldu, gitmediğinle kaldın.

ben sevdiğim arkadaşlarıma gidiyorum. :1:

akrabama gidince kanlı bıçaklı oluyoduk bırak ki arkadaşmın düğününe gideceeem :15::15: :ssz:

git tabi canımmm sıra sende şimdiii :23::123:

Back
X