• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

attım kiiii :16:

teşekkür ederiiizzz :17: amin inşallah.

Bide barış işareti yapmış ya koptum :52:
onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide var :27::27: fedai gibi pozları var komikti baya güldüm o gece, sonunda da yine ağladık işte annemle:31:

tospaaaaaaaaaaaaaaaaa :16::16:
maşallah cnm yaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhh

nekadarrrrrrrrrrr güzel bir gelin olmuşsun maşallahhhhhhhhhh

ya ben böyle çok yakışan çiftlere bayılıyorum yaaaa:16: .çokkkkkkkkkkkk yakışmışsınız canım ömür boyu hep hep böyle mutlu olursunuz inşallah yaaa :21:
o ağlayan annen miiiiiiiiiiii
kıyamam ona yaaaa ay hiç dayanamam ....:5:

ya çok güzelll olmuşsuuuuunnn çokta mutlusunuz maşallahh:16::16:

teşekkür ederim bebeğim dingil kuaförle uğraşa uğraşa anca bu kadarını yaptırabildim benim pek içime sinmedi açıkçası ama olsun görünüş boş ben iyi eğlendim o gün kocamla millet bizi bekliyo salonda biz gelin odasında gülme krizlerine giriyorduk:27::27: kuzum amin inşallah rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin sizlere de sevdiceklerinize kavuşmayı nasip etsin:54:

aNCA görebildim :ssz::ssz:

Evet çok güzel bir gelin olmuşsun tatlımmm , rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bir yastıkta kocayın mutluluklarrrrr :nazar::nazar: :16::16::16:

gelinliğin de çok güzel olmuş çok beğendimmmm :16::16: çok yakışmışsınızzz :48:

annen ağlarken herkes gülüyo amaaaa :17: :63:

onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide var :27::27: fedai gibi pozları var komikti baya güldüm o gece, sonunda da yine ağladık işte annemle:31:

teşekkür ederim bebeğim dingil kuaförle uğraşa uğraşa anca bu kadarını yaptırabildim benim pek içime sinmedi açıkçası ama olsun görünüş boş ben iyi eğlendim o gün kocamla millet bizi bekliyo salonda biz gelin odasında gülme krizlerine giriyorduk:27::27: kuzum amin inşallah rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin sizlere de sevdiceklerinize kavuşmayı nasip etsin:54:

olsun sen güzelsin kurtarmışsın olayı :16:
ne güzel yaaaa düğünle ilgili birsürü hoş komik eğlenceli anın var :16:
amin canım yaaa amin inşallahhh

aNCA görebildim :ssz::ssz:

Evet çok güzel bir gelin olmuşsun tatlımmm , rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bir yastıkta kocayın mutluluklarrrrr :nazar::nazar: :16::16::16:

gelinliğin de çok güzel olmuş çok beğendimmmm :16::16: çok yakışmışsınızzz :48:

annen ağlarken herkes gülüyo amaaaa :17: :63:

gözlüklü olan babam onun yüzü gülüyo içi ağlıyo öyledir hep ablamda da öyleydi:31:

duyguların karmakarıştı dimi, mutlusun ama için buruk ailenden dolayı.

Sen yuvanı kurdun er geç evlenecektin. Allah , yeni evinizde güle güle oturmayı nasip etsin, geçim versin, tombik tombik bebişlerini olsun inşallaaah:16:

duyguların karmakarıştı dimi, mutlusun ama için buruk ailenden dolayı.

Sen yuvanı kurdun er geç evlenecektin. Allah , yeni evinizde güle güle oturmayı nasip etsin, geçim versin, tombik tombik bebişlerini olsun inşallaaah:16:

aynen öyle canım düğün öncesi sonrası hep aynı karmaşıklık vardı bi yanım mutlu bi yanım hüzünlü hala ara ara ağladığım oluyo annemleri özlüyorum ama alışıcam mecbur mümkün olduğunca da sık gitmeye çalışıcam işte:ssz:

aynen öyle canım düğün öncesi sonrası hep aynı karmaşıklık vardı bi yanım mutlu bi yanım hüzünlü hala ara ara ağladığım oluyo annemleri özlüyorum ama alışıcam mecbur mümkün olduğunca da sık gitmeye çalışıcam işte:ssz:

özlem olmaz mı .. senden bir hafta önce ablam evlendi.

tamam mutlu biliyorum ama, evlenmeseydi gibi geliyo bize:17:

alışıcaz ama mecbur.. sık sık gidersin, kamerada görüşürsünüz. olcak artık bişeyler, napcan. :ssz:

kızzzz bu mu yani bana yazdığın cevap teeesüf ederimmmm:63: :58::58::58:
kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadı:41::41: kuzucum gel öpim bi tane:54:

baban mı. :53: ne kadar geeençççç tüü maaşallah .

ablan doğum yaptı mı? düğüne geldi miiiii:53:
48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvv:27::27: yok canım ablam gelemedi havaalanında zaten ayrılmamız cok zor oldu normalde ablam öyle kolay kolay ağlamaz ben aglıyorum o da başladı ağlamaya ağlama diyo seni böyle hatırlamak istemiyorum keşke gelebilseydim biliyosun gelebilecek olsam gelirdim falan dedi ve ayrıldık işte. doğum bu hafta olacaktı ama sezeryan diye bi sürü prosedür çıkarmışlar ve salı gününe gün vermişler.

olsun sen güzelsin kurtarmışsın olayı :16:
ne güzel yaaaa düğünle ilgili birsürü hoş komik eğlenceli anın var :16:
amin canım yaaa amin inşallahhh
teşekkür ederim canım benim:54:

özlem olmaz mı .. senden bir hafta önce ablam evlendi.

tamam mutlu biliyorum ama, evlenmeseydi gibi geliyo bize:17:

alışıcaz ama mecbur.. sık sık gidersin, kamerada görüşürsünüz. olcak artık bişeyler, napcan. :ssz:

öyle canım ben şehir dışına gittim ama kocamın ailesi burda olmasına ragmen onlarda evden esyalarını toplarken baya hüzünlendi. o evden çıkıyosun ya istersen bi sokak öteye taşın yine insanın içi acıyor ama hayatın düzeni böyle alışıcaz.

kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadı:41::41: kuzucum gel öpim bi tane:54:

48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvv:27::27: yok canım ablam gelemedi havaalanında zaten ayrılmamız cok zor oldu normalde ablam öyle kolay kolay ağlamaz ben aglıyorum o da başladı ağlamaya ağlama diyo seni böyle hatırlamak istemiyorum keşke gelebilseydim biliyosun gelebilecek olsam gelirdim falan dedi ve ayrıldık işte. doğum bu hafta olacaktı ama sezeryan diye bi sürü prosedür çıkarmışlar ve salı gününe gün vermişler.

ay sen anlattıkça gözümde canlandı buz gibi oldum bee.:ssz:

hakkaten maaşşalahı var :nazar:

kız mı olcaktı bebiş, isim ne olcak :emir_bebek:

bananeee ben görüyomm herkese uzun uzun yazıosunnn :63: :5:

öp barii hadiii :38::38:

bi de dövüyomuş gibi yapmış senii kızzzz :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun bacılar çalışıyom işte,topaa inşallah biz de beraber bebiş haberi veririz :52:
hadi bakalım inş canım :emir_bebek:

ay sen anlattıkça gözümde canlandı buz gibi oldum bee.:ssz:

hakkaten maaşşalahı var :nazar:

kız mı olcaktı bebiş, isim ne olcak :emir_bebek:
kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeye:16:

bananeee ben görüyomm herkese uzun uzun yazıosunnn :63: :5:

öp barii hadiii :38::38:

bi de dövüyomuş gibi yapmış senii kızzzz :1:
sana özel destan yazarım kız ne diyosunn:27::27: deli çocuk:9::9: neler neler yapmadı ki keyfi yerinde tabi kavuştu 6 yıllık sevdiğine:27::27:

kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeye:16:

sana özel destan yazarım kız ne diyosunn:27::27: deli çocuk:9::9: neler neler yapmadı ki keyfi yerinde tabi kavuştu 6 yıllık sevdiğine:27::27:

2. kez teyzoş olcan :16:

bayrama ne kaldı ki zten. :16: artık memlketine gitmek için şafak sayarsın :1:

yaz kızzz sefan olsunnn :9::9:

ohhh ohhh maşallah yapar tabi en mutlu gününüzzzz :16::16:

evini de çekip koysaydın ya görürdükkkk :23:

sana hayırlı olsuna gelelim bi gün morincimlee dimi kız moriii :3::3::3:

Back
X