• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

diğmi yaaa nihat hocamda kimbilir ne güzel anlatmıştır. insan çok etkileniyor yaaaaaaa

ben benımkıne bazen özellikle maç izlerken çok küfür edince cehenneme gidecen he yeter derdim :1:
ayyyy ne kötü.. yada mesela çok kötü kalpli insanlara hep bunun yatacak yeri yok derdim..
ama artık demeyceğim asla cidden kimin ne olacağını asla bilemeyiz rabbim çokkkkkkk ama çok merhametli çok bağışlayıcı....

kız nasıl görmedin aha hala 1 ziyaretçi diyor şurada

bu aralar ne çok ziyaretçi oluyor :26::1:

Öyle tabi tatlım öyle şeyler söyleme bnm bile kaçıyo maçta ağzımdan :26: insan snirleniyo ve çıkıveriyo ağzından vala farkedemiyosun ki :17:
Rabbim merhametini bizlere de göstersin inşallahhh evet nihat hoca çok güzel anlatıyor yaaa :16:

amanda aman ne güzel ya maşallah size maşallah nazar değmesin senin gül gibi hayatına :16::16:
kardeşine çok çokkkkk selam söyle

yaa evet artık bende hiç dışarıdan birşey beğenemiyorum iyice alıştım internetten alışveriş yapmaya hergün markafoniyi bi kolaçan ediyorum ne var ne yok diye
derimodu bekliyorum şimdi mesela girdiği an kapacağım bi aykkabı çok fena indirimler oluyr :1::1::1::1:

amin kuşum:54: ben de her gün markafoni trendyol limango morhipo hepsini bi kontrol ediyorum huy olmuş bi kere bakmadan edemiyorum:1: önceden çeyiz sitelerine de bakardım ama artık geçti:27::27: dur ben de senin gibi yapıyorum geriden okuyorum napmışınız bugün bakalım eksik kalmıyım:27::27:

amanda aman ne güzel ya maşallah size maşallah nazar değmesin senin gül gibi hayatına :16::16:
kardeşine çok çokkkkk selam söyle

yaa evet artık bende hiç dışarıdan birşey beğenemiyorum iyice alıştım internetten alışveriş yapmaya hergün markafoniyi bi kolaçan ediyorum ne var ne yok diye
derimodu bekliyorum şimdi mesela girdiği an kapacağım bi aykkabı çok fena indirimler oluyr :1::1::1::1:

Benden netten bakarım :1: çıkıp didik aramayı sevmiyorumm hiçbi zamanda sevmedim sevmiceeeeeeeeeemmmmmmmm:19::19:

Öyle tabi tatlım öyle şeyler söyleme bnm bile kaçıyo maçta ağzımdan :26: insan snirleniyo ve çıkıveriyo ağzından vala farkedemiyosun ki :17:
Rabbim merhametini bizlere de göstersin inşallahhh evet nihat hoca çok güzel anlatıyor yaaa :16:

amin amin inşallahhhhhhhh :1:

yok yok demem demem asla demem artık kimsehe bu çok günahkar vs diye... asla demem ... günahkar dersin adam cennete gider ben çok dindarım dersin sen cehenneme gidersin hiç bellimi olur :18::18:

of yaa eylülde bitti hadi çabuk bayram gelsin geçsin ben çok sabırsızlanıyorum artık heeeeeeeee :16:

amin kuşum:54: ben de her gün markafoni trendyol limango morhipo hepsini bi kontrol ediyorum huy olmuş bi kere bakmadan edemiyorum:1: önceden çeyiz sitelerine de bakardım ama artık geçti:27::27: dur ben de senin gibi yapıyorum geriden okuyorum napmışınız bugün bakalım eksik kalmıyım:27::27:

heheheh:1: yap tabıkı canımmm kacırmaaa bırseyyy

ayy artık aramızdasın cok mutluyummmmmm:16:

dımı ama yaaa hele bırde aldıgım seylerden cok memnun kalınca ıyıce sardım sıtelere hıc avmye falan gıdesım gelmıyor.. soz ıstemede gıyecegım kıyafete bıle sımdıden netten bakıyorum bırkactane bısey begendım bakalım ay basını beklıyorum :1:

amin amin inşallahhhhhhhh :1:

yok yok demem demem asla demem artık kimsehe bu çok günahkar vs diye... asla demem ... günahkar dersin adam cennete gider ben çok dindarım dersin sen cehenneme gidersin hiç bellimi olur :18::18:

of yaa eylülde bitti hadi çabuk bayram gelsin geçsin ben çok sabırsızlanıyorum artık heeeeeeeee :16:

Bakıyorum da aranızdaki buzlar erimiş ikna olmuşsuun :1::1::1:

ben önceden çok severdim ama nete alıştığımdan beri artık bende sevmiyoooorum :23:

girsemde bir mağazaya hemen sıkılıp geri çıkıyorum... :1::1::1:

Bende öyle bnde sevmiyorum hem yoruluyorum hem de ıı ıııhhhh hoşuma gitmiyor :9::9::9:

ya evet her gecen gun bıraz daha sakınlesıyorum ama ona karsı hala buzum oylede olmaya devam edeceğim :19::19: :1::1::1::1:

Kııız yazık çocuğun burnundan getircen heee :20:

heheheh:1: yap tabıkı canımmm kacırmaaa bırseyyy

ayy artık aramızdasın cok mutluyummmmmm:16:

dımı ama yaaa hele bırde aldıgım seylerden cok memnun kalınca ıyıce sardım sıtelere hıc avmye falan gıdesım gelmıyor.. soz ıstemede gıyecegım kıyafete bıle sımdıden netten bakıyorum bırkactane bısey begendım bakalım ay basını beklıyorum :1:

öyle canım artık aranızdayım hep inşallah demeyi unutmuyoruz:1: işte ara ara kesintiler oluyor. kız çogu şeyde daha uygun fiyatlı oluyor ve yorulup gezmeden istediğin her seye ulaşabiliyosun beğenmediğinde veya beden uymadığında iade sansın var daha ne istenir ki:27::27:
yarın arkadaşımın düğünü var izmitte kocişim gideriz demişti de bakalım hala gideriz diyo mu:27::27: üni.den bi arkadaşım o da tanıyor sevgililerimiz arkadaş olmuştu az batak döndürmedik gecelerde gitmek lazım düğüne:27::27:

Aa günaydın.

ne işin var kız bu saatte , yat zıbarsana :27:

hadi ben işe geldim, sen neeeemmmaaaa ayaktasın :27::27::27:
ya ben birkaç gün erken uyanınca
vucudum alışıyor ona. bir işim olmasada erkenden uyanıyorum
çok iğrenç bir durum ama öylee :27:

ya ben birkaç gün erken uyanınca
vucudum alışıyor ona. bir işim olmasada erkenden uyanıyorum
çok iğrenç bir durum ama öylee :27:

Bende öyleyim maalesef. Mesela yarın Pazar. ve benim en az 11 e kadar uyumam lazım dimi.

Saat 7:30-8:00 arası gözlerim açılıyo, hooofff :37:

Az sonra uykun gelir belki. Kahvaltı hazırla boş durma :35:

Bende öyleyim maalesef. Mesela yarın Pazar. ve benim en az 11 e kadar uyumam lazım dimi.

Saat 7:30-8:00 arası gözlerim açılıyo, hooofff :37:

Az sonra uykun gelir belki. Kahvaltı hazırla boş durma :35:
aynen yaa
çok özenirim haftasonu 11 12lere kadar uyuyan insanlara
yaptım kahvaltımıı :27:

Back
X