• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bilmiyor ki işte aramızda ne geçtiğini sorunlarımızı bilmediği için yüzeysel yorum yaptı haliyle tabiki bana yaptıklarını bilse böyle demezdi bencede :31:

evet aynen öyle inanmıyorum da artık zaten , sadece baştan ablasına yazdım diye rezil olduğumu düşündüm ama sonra öyle anlayışla konuşunca rahatladım , bende değişeceğini snamıyorum . hayırlısı :ssz::ssz:

Ben bişey söyliyim mi.

Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.:ssz:

Ben bişey söyliyim mi.

Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.:ssz:

yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum :30::30:

Kızlaaaaar ben geldim özlediniz mi beni napıyosunuz bakalım:54:
Hoşgeldiiiiin :16:

En çok ben özledim :19:

yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum :30::30:

Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?

Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?

:105: bilmem öyle mi olacak keşke bende anında silip atabilsem herşeyi ne güzel olurduu :31:

hoşgeldinnn yumiyummmm :38::38:

özledik tabi napıyosunnnnnn :54::54:
İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zor:ssz: Sen napıyosun nasıl gidiyo:21:

Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz:19::19:

Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün :52:

not: kendimden biliyorum :27::27::27:

ahahaha :9: bilmiyorum ki yaa keşke bunların hiç biri olmasaydıı :31: uyuz kafaaa bir de sorun yok dmeiş ablasına :41:

Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün :52:

not: kendimden biliyorum :27::27::27:

evet ya aynen bende o aramazken bitti aska vs diyorum ama arayıp yalvarmaya basladıgı an buzlar eriyor ister istemez

ama bu çok farklı artık çizmeyi aştı eylulunkı ınsallah eylulun buzları eımez
tabı kaderde ne varsa o yasanır yıne hayırlısı neyse o olsun ne dıyelım

İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zor:ssz: Sen napıyosun nasıl gidiyo:21:

Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz:19::19:
Beni beniiiii.BronZ'unuuuuu :5::5:

ahahaha :9: bilmiyorum ki yaa keşke bunların hiç biri olmasaydıı :31: uyuz kafaaa bir de sorun yok dmeiş ablasına :41:

Sıkma canını, hayırlısı neyse o olsun. :16:

Bazen sert çıkışlarda bulunabiliyorum canım kusura bakma olur mu , üzülmeni istemediğim için hepsi.:54:

evet zor geliyo dimiii :32::32:

iyiyim bende aynı tas aynı hamam valla kuzummm :28::28:
evet ya aynen bende o aramazken bitti aska vs diyorum ama arayıp yalvarmaya basladıgı an buzlar eriyor ister istemez

erimesin artıkkk :15::15: evet kaderde ne varsa o hayırlısı diyelimmm :ssz::ssz:

Sen anlatttt seeeeeennnn.

Barıştınız mı son durum ne? :51:

bebeğim geldiiii :54::54:
Bitanemmmm:54::54::54:
Beni beniiiii.BronZ'unuuuuu :5::5:

Ben Bronzumu yerimmmm nasılsın bitanem ne yaptın ben yokken anlat bakalım. Telefonum bozuldu whatsapa giremiyorum:14:

evet zor geliyo dimiii :32::32:

iyiyim bende aynı tas aynı hamam valla kuzummm :28::28:

erimesin artıkkk :15::15: evet kaderde ne varsa o hayırlısı diyelimmm :ssz::ssz:

Çokkk zor hemde ama napalım evlenene kadar sızlanıp durucam sonra rahatım inşallah
Ben şimdiye kadar barışırsınız diye düşünüyodum balım. Ama ne yalan söyleyeyim kızma bana ama sevindim barışmamanıza sende alışıyosun dimi böylesi çok çok daha güzel senin için:54:

Back
X