• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Oralar nasil peki turkler coktur orda da zaten :)
Ama tabi vatanimiz gibi guzeli yok :72:

Bende memnun oldum :16:
Kolay gelsin sana da isinde basarilar dilerim...
Insallah aday var galiba seninde Allah mesut etsin diyelim simdiden :)
Evet ankarada buyudum ben 19 yasinda nisanlandim 20 de evlendim..
Yok hamile degilim 2 senedir istiyoruz da bende pco var malesef olmadi asilama ile gebelik sansi yuksek dedi dr ondan biraz guvenim var; ztn umidim var da gerisi Allaha kalmis..
Evlilik gidiyor iste bi sekilde ara sira kavga tartisma olsa da bunlar insanlari olgunlastiran seyler diye dusunuyorum..
Hemde biraz uzak olunca ozlem artiyor :1:

sağol ccanım...
evet var bakalım hayırlıysa eğer inşallah :16:
hmm anladım bayağı erken evlenmişsin sendeeee ama .. akraba mı
böyle yurtdışına çıkmalar genelde akraba uzaktan akraba evliliği oluyor :27:
ne güzel. senin ümidin olsunda rabbim mutlaka uygun bir zamanda verecektir inşallah ... inşallah nasip eder rabbim evlat sahibi olmayı size :16:
öyle tabi olgunlaşmak için ihtiyacımız var o kavgalara. abarrtmamak şartıyla tabi :1:

sağol ccanım...
evet var bakalım hayırlıysa eğer inşallah :16:
hmm anladım bayağı erken evlenmişsin sendeeee ama .. akraba mı
böyle yurtdışına çıkmalar genelde akraba uzaktan akraba evliliği oluyor :27:
ne güzel. senin ümidin olsunda rabbim mutlaka uygun bir zamanda verecektir inşallah ... inşallah nasip eder rabbim evlat sahibi olmayı size :16:
öyle tabi olgunlaşmak için ihtiyacımız var o kavgalara. abarrtmamak şartıyla tabi :1:

Ayni memleketteniz uzaktan yakindan bi akrabalik yok ama aileler birbirlerini bilirdi biz bilmiyoduk birbirimizi :1:
Allah herkesin muradini versin insAllah.. Ananin evladina olan merhametinden daha yucedir merhameti... :16:
Evet oyle ama bazen haksizliklar karsisinda hep alttan alipta giden taraf olursan alisiyorlar bu kezde ben simdi grevdeyim :)

resim ekle gibi yapınca uzun sürer İNSERT IMAGE tıkla FROM URL tıkla URL yı yapıstır ok de [
hareketli_sari_kafa_ifadeleri_10.gif
:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni memleketteniz uzaktan yakindan bi akrabalik yok ama aileler birbirlerini bilirdi biz bilmiyoduk birbirimizi :1:
Allah herkesin muradini versin insAllah.. Ananin evladina olan merhametinden daha yucedir merhameti... :16:
Evet oyle ama bazen haksizliklar karsisinda hep alttan alipta giden taraf olursan alisiyorlar bu kezde ben simdi grevdeyim :)

hmm anladım canım... allah mutlu mesut etsin :1:
öyle tabi haklısın arada dişimizi bizimde göstermemiz lazım... ben şuanda fazlasıyla gösteriyorum ama evlenince nasıl olur bilemem tabi :1::1:
açlık grevimi bu yoksa başka şeyin grevimi :9::9:

yok bugun gercek adet gunum onun etkısı var sanırım ınanılmaz canım yanıyor :53:
kıyamaaammmm:105:
Oralar nasil peki turkler coktur orda da zaten :)
Ama tabi vatanimiz gibi guzeli yok :72:

şehrine göre değişiyor tabi ben annemlerden uzak yaşıyorum onların bulunduğu yerde daha çok var türk var
ben turistik bölgede yaşıyorum her çeşit turist var..
:1:bide bulgaristanda doğa daha bi baskın
türkiyeden gelen akrabalar ormanların yeşilliğine hayran kalıyolar...e başkanlardayız sonuçtaa
:1:

Dizilerim başıyo yavaşş yavaşşş :46::46::46:

Başlayanları izliyorum işte

Grey's anatomy izledim doktorların orjinal versiyonu 10. sezonda :46: çok sarıyo doktorlar gibi bayık değil :19: bi diziyi pok etmekte üstüne olmadığı için bizim türklerin :25:

hmm anladım canım... allah mutlu mesut etsin :1:
öyle tabi haklısın arada dişimizi bizimde göstermemiz lazım... ben şuanda fazlasıyla gösteriyorum ama evlenince nasıl olur bilemem tabi :1::1:
açlık grevimi bu yoksa başka şeyin grevimi :9::9:

Amin cumlemiz insAllah, ben nisanliyken yapamadim ask gozumu kor etti galiba :1:
Aclik da denebilir diyetteyim zaten de :)
Baska grevlerde var :1::1::1:

Dizilerim başıyo yavaşş yavaşşş :46::46::46:

Başlayanları izliyorum işte

Grey's anatomy izledim doktorların orjinal versiyonu 10. sezonda :46: çok sarıyo doktorlar gibi bayık değil :19: bi diziyi pok etmekte üstüne olmadığı için bizim türklerin :25:

yinede millet izliyo bee.

kaçak ı izledin mi?

izleyen var mı?

Back
X