• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bunuda ben buldum :63:

:52::52:

canım sıkılıyoooooorrrrr . iş istiyorum işş
ama bugun yoğundu biraz gün çabuk geçtiiiiii

iş mi? ben istemiyorum ya , kafam kazan gibi.

saatlerdir, boyaydı alçıydı ,uğraşıyorum. hatta faturalar var işlenmeyi bekleyen. hiç uğraşamam bugün.

yarın yapacağum. $4493.gif

Son düzenleme:
eyyyylooo yaparda ben yapamaaannnn mıııııEki Görüntüle 819535

:1::1::1:

omuz silken smileyi o kadar çok aramıştımki, ama bulamamıştım bi türlü, teşekkürler:)

şunuda aradım ama bunu da bulamadım, eğer sende varsa bunada çok sevinirim:)
şöyle bişeydi; elinde uzunca bi çubuk var ve galiba bi başka birini dürtüyo o çubukla:)
hissediyorum bu da sende var evet:)))

omuz silken smileyi o kadar çok aramıştımki, ama bulamamıştım bi türlü, teşekkürler:)

şunuda aradım ama bunu da bulamadım, eğer sende varsa bunada çok sevinirim:)
şöyle bişeydi; elinde uzunca bi çubuk var ve galiba bi başka birini dürtüyo o çubukla:)
hissediyorum bu da sende var evet:)))

Rica ederim canım ne demek, en sevdiğim smileylerden bi tanesi bu trip :1:
ama tam anlamadım o smileyi. hatta hatırlayamadım bile öyle bişi :26:

Rica ederim canım ne demek, en sevdiğim smileylerden bi tanesi bu trip :1:
ama tam anlamadım o smileyi. hatta hatırlayamadım bile öyle bişi :26:

hımmm tamam o zaman:)
teşekkürler yinede.

işte yazdığım gibi bi smileydi.... biri uzun bi çubukla dürtüyodu işte o smileyde.

kızlarcığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3: dünkü gelemeyişim yüzünden bugün tükkanı ben açma kararı aldım ve işte geldim burdayımmmmmmm:12::12:

hee iyi ozaman anlaşıyorsanız sıkıntı yok

bizimde bu topikte kırmızı diye bir arkadaşımız vardı oda gecen hafta evlendi kendisi istanbulda yaşıyordu fransaya gelin gitti. muhtemelen şuanda yurtdışındaki balayılarındadırlar... belki yakınsınızdır :1:

Biraz gec oldu cvp ama kusura bakma canim
Kirmiziyi taniyorum galiba fransa topigine geliyordu Allah mesut etsin gelmiyomu artik peki ?
O baska bi yerine gidecekti fransanin

vaayy dışarda yemek yemelerede başlamışız tamam yaaaa oldu bu evlilik :1:
kocan haftasonları izinli dğeil mi canım...
yok canım öyle birkerecik yemeyle hemen almazsın kilo ama sen yınede dıkkatlı ol tabı dıkkat etmekte fayda var almaya bir başlayınca hoop şişiveriyorsun valla :37:
ay çok severim canlı çiçek misss gibide kokar ne aldınız... eşin birşeyler ekiyordu biçiyordu onları ne yaptınız :1::1::1::1:
ay bana bak yaaaa kızın herbişeyini sorgulayıp duruyorum ne meraklıymışım :27: :27: :27:
yevrimm pazar günleri tabikisi çalışmıyor. ekip biçiyo hala:1::1: tohumdan fideye fideden ağaca ağaçtan ormanaaaaa:27::27::27: şaka bi yana iyice kafayı bozdu bi sürü saksı, bi sürü fide yetiştirmek için minik adı her neyse göz göz saksılar aldı adını bile duymadığım bitkileri almış:5::5: hatta gördüğü her şeye potansiyel saksı olarak bakmaya başladı. bildiğin cappy meyve suyunun kutusunu sabah çöpe atıyorum aldı elimden durdu baktı şöyle ben bunu keser içinde tohum yetiştiririm dedi:5::5: bonsai diye bi şey aldı minyatür ağaç gibi görüntüsü var saksıda çok hoş bi başka çiçek daha aldık o gün ama adını hatırlayamadım şimcik:44::44:

Hosgeldin :1:
Bende yardim ediyim acmana ama acmissin zaten tek basina :)

:1::1:açtım açtım boşver tükkanı biz senle tanışmadık sanırım ben yokken gelmiş olmalısın hadi tanışalım mı:61::61:

Back
X