• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bayramda görürsün artık :16:

sen daha çabık doğrursun ablam yapmıcak hemen :27:
aynen gün sayıyorum:27::27: kız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem:27::27: hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum:27::27:

ihihihi şu ifadeye bitiyorumm :1: hello :3:

yakın bir yerlere gidebilirsiniz canım o zaman resimli pasta yaptır resminizi bastır pastaya :16: evi süsleyebilirsin hani böyle kalpli postitlere yazılar yazıp ok yönünde yatak odasına doğru yağıştırıyolar ya öyle değişik şeyler yapabilirsin , dediğin gibi çok romaantik bir masa hazırlarsın mumlar felan :27: sevdiği yemekleri yaparsın tatlın da benim dersin :23: :1:

hediye olarak istedği saati alırsın dediğin gibi , çokta özel olur ki böyle :16:
o ok ve yatak odası mevzusu olabilerrrr:17::27::27: bi de güzel bi yemek aslında yakınlarda bi balık restaurantı gördüm sanki hava iyi olursa bi çıkıp bakınayım doğru mu görmüşüm:1::1: canım balık çekiyo zaten :27: saati de alırım ohhh misss:16:

Valla ben kendimden once hep onu dusunurum o bunu yer bunu aliyim bunu sever bunu yapiyim :)
Ben nasil olsa doyarim evde diyorum o cok calisiyor diyorum ama bi yerden yine bi yerden bi sorun cikiyo yaranamiyoruz :1:
Hiç küs kalamam ilk gunden gider sarilirim hic yuz vermez oysaki suclu olan o :1:
bizde de tam tersidir 6 yıldır beraberiz hatalı ben olsam da ilk adımı hep o atar küs kalmak istemez ben daha sertim bu konuda konuşmam trip yaparım:27::27: gerçi sonra pişman oluyorum ama ne biliyim özür dileme özürlüsüyüm galiba:26: bazen özür dilerim o da özür diler sen niye özür diliyosun derim ne biliyim sen özür dileyince benimde dileyesim geliyo der:27::27: ayhhh ne çok özür didimmm böyle:27::27: ama o yemek mevzusunda bende öyleyimdir mesela gözümden uyku aksa da bi şey istedimi kalkar yaparım. evlilikte tazeciğiz ama sevgiliykende öyleydim:16::16:

Selam tıtlıımmm, naber? :21:
iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnn :3: üşüyommm
22f55d89116a9d3480239fc072c25a2c.gif

Kknın güzel hatunları günaydıııııın:3:

günaydınnnn lunniyuuummmm :38::38:

Günaydın eeennn şekerliim :1:

Dün kayboldun bi anda, bilezikler havada uçtu :9:
Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu:ssz:

günaydınnnn lunniyuuummmm :38::38:
Günaydın bebeğim bende çok üşüdüm ya incecik giyindim bi de ayağımda babetler dondummm bugün:18:

Tospiğimmmmmm bitanem çok özledim seni hoşgeldin fotoğraflarını gördüm maşallah sana güzelim benim:nazar::nazar:

aynen gün sayıyorum:27::27: kız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem:27::27: hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum:27::27:

o ok ve yatak odası mevzusu olabilerrrr:17::27::27: bi de güzel bi yemek aslında yakınlarda bi balık restaurantı gördüm sanki hava iyi olursa bi çıkıp bakınayım doğru mu görmüşüm:1::1: canım balık çekiyo zaten :27: saati de alırım ohhh misss:16:

bizde de tam tersidir 6 yıldır beraberiz hatalı ben olsam da ilk adımı hep o atar küs kalmak istemez ben daha sertim bu konuda konuşmam trip yaparım:27::27: gerçi sonra pişman oluyorum ama ne biliyim özür dileme özürlüsüyüm galiba:26: bazen özür dilerim o da özür diler sen niye özür diliyosun derim ne biliyim sen özür dileyince benimde dileyesim geliyo der:27::27: ayhhh ne çok özür didimmm böyle:27::27: ama o yemek mevzusunda bende öyleyimdir mesela gözümden uyku aksa da bi şey istedimi kalkar yaparım. evlilikte tazeciğiz ama sevgiliykende öyleydim:16::16:

evettt odanızı güzelce süsleyebilersinn :23::23: :9: hımmm evet bak balık restaurantı varsa oraya gidebilirsiniz değişik olur hem oldu bittiii :16::16: sonra gelsin bebişlerr :27::27: :emir_bebek::emir_bebek:

kaza kurşunu :9:

Allah yokluğunu hissettirmesinde zamanında gelsin bebiş.:emir_bebek:

Ayy evet iki gün önce sandalet giymiştim.
Bugün bot giydim:53: yağmur yağıyo .

Hoooofff. kış geldi yae:31::31::31:

Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu:ssz:

Günaydın bebeğim bende çok üşüdüm ya incecik giyindim bi de ayağımda babetler dondummm bugün:18:

Tospiğimmmmmm bitanem çok özledim seni hoşgeldin fotoğraflarını gördüm maşallah sana güzelim benim:nazar::nazar:

bende incecik giyindim şemsiye vardı ama biraz ıslandım yine de üşüdüm çok :2::2: kış geldi artıkk :ssz:

Patron varken klavyeden yazarsan çok dikkat çeker tabi.

ekran klavyesinden yazıyorum bende gelince. :27:

Son düzenleme:
Patron varken lavyeden yazarsan çok dikkat çeker tabi.

ekran klavyesinden yazıyorum bende gelince. :27:
Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyo:1:

Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimi:50:

Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyo:1:

Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimi:50:

O zaman kaçarın yok :5:

bende hiç sevmiyorum , sandaletlermle mutluydummm

Kknın güzel hatunları günaydıııııın:3:
günaydın tatlımmmm özledim seni:16::16:

tesekkur ederim bebeğim allah sizinkini de tamamına erdirsin kuzum:16::16: bak gecti gitti işte bi bakıcaz seni de evermişiz:16::16:

evettt odanızı güzelce süsleyebilersinn :23::23: :9: hımmm evet bak balık restaurantı varsa oraya gidebilirsiniz değişik olur hem oldu bittiii :16::16: sonra gelsin bebişlerr :27::27: :emir_bebek::emir_bebek:
ayhhh inşallah şöyle yumuk yumuk bebişler gelsin inşallah:16::16:

amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek: off ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak:27::27:

amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek: off ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak:27::27:

Vatana millete hayırlı olsun. :27:

Kışında dışarı çıkılmıyo hiç, yazın gezersinz İstanbul u didik didik edersiniz :32:

tesekkur ederim bebeğim allah sizinkini de tamamına erdirsin kuzum:16::16: bak gecti gitti işte bi bakıcaz seni de evermişiz:16::16:

ayhhh inşallah şöyle yumuk yumuk bebişler gelsin inşallah:16::16:

inşallah inşallah ama hemen gelmesiin kuz dur azıcık daha :23::23::1::1:

Vatana millete hayırlı olsun. :27:

Kışında dışarı çıkılmıyo hiç, yazın gezersinz İstanbul u didik didik edersiniz :32:
kışında tadısı baska yavrum gezerim ben yine:27::27:

Havadan mıdır nedir, bugün durgunsunuzzz :31::31:
beimki havadan değil önce annemle konuştum sonra ablamı aradım bebiş ağlayınca kapattık:16: ama moralim fena bozuk ondan da olabilir:ssz:
inşallah inşallah ama hemen gelmesiin kuz dur azıcık daha :23::23::1::1:

yok zaten bikaç ay gecsın diye bekliyoruz ama hemen gecse iyi olur:27::27:

yevrimm pazar günleri tabikisi çalışmıyor. ekip biçiyo hala:1::1: tohumdan fideye fideden ağaca ağaçtan ormanaaaaa:27::27::27: şaka bi yana iyice kafayı bozdu bi sürü saksı, bi sürü fide yetiştirmek için minik adı her neyse göz göz saksılar aldı adını bile duymadığım bitkileri almış:5::5: hatta gördüğü her şeye potansiyel saksı olarak bakmaya başladı. bildiğin cappy meyve suyunun kutusunu sabah çöpe atıyorum aldı elimden durdu baktı şöyle ben bunu keser içinde tohum yetiştiririm dedi:5::5: bonsai diye bi şey aldı minyatür ağaç gibi görüntüsü var saksıda çok hoş bi başka çiçek daha aldık o gün ama adını hatırlayamadım şimcik:44::44:

:1::1:açtım açtım boşver tükkanı biz senle tanışmadık sanırım ben yokken gelmiş olmalısın hadi tanışalım mı:61::61:

:1::1::1::1::1: maşallah senın eşin emekli olunca tamamen bağ bahce işine girenlerden olacak belli :1:
niye üzülüyorsun kuzum ne guzel işte birşeylerle uğraşmaı

sen dun neredeydın neden bı selam bıle vermeye gelmedın bakem:27:

Back
X