• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

benim bir tane var saten hakkaten kayıyor üstünden alttan nekadar pamuk olasada
ama ısıtıyor yaa nebilimm görünüşüne aldanıpta ayy incecik bu ısıtmaz fln diyenler var ama beni ısıtiiiiiii:27::27:

demekki senın kendı ateşin fazla cınımmmm :23::33::52:
evet canım ya birde o kuzenım 3 4 tae almıştı hiç kullanmıyor yazık oldu banada dedi sakın alma diye yok dedim almam yaa
birde kullanan birkaç tanıdıgım daha var hepside şikayetci memnun değil hiçbiri satenden :26: ben onndan alamak istemedim

demekki senın kendı ateşin fazla cınımmmm :23::33::52:
evet canım ya birde o kuzenım 3 4 tae almıştı hiç kullanmıyor yazık oldu banada dedi sakın alma diye yok dedim almam yaa
birde kullanan birkaç tanıdıgım daha var hepside şikayetci memnun değil hiçbiri satenden :26: ben onndan alamak istemedim
aslındada baya donak birisiyimdirrr:9::9:
benimkide sıcağı hiç sevmez malum cizrede kavruluyor zaten:1:
ucuzundan belkim bitanecik alırım kendimi zorlamadan belki serin tutuyor diye severr:27::27:

ay ne ranforcesi anlamm ben öyle:52:

1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte:27:

:33::33::33::33::33::33:1 kerelikti o :19:

ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.

böyle başlar en büyük aşklar

birkerelikti o'' :33::1:

topiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyooo:10::10::27::27: şimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen:34: fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim:27::27: başka soru varsa alayımmm:6::6: hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa:27::27:

ay ne ranforcesi anlamm ben öyle:52:

1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte:27:

:33::33::33::33::33::33:1 kerelikti o :19:

ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.

hee belki öyledir ben %100 pamuk aldım genelde ama pamuk saten mi normal satenmi bilmiyorum saten olan hiçbişi vermeyin bana dedim hep :1::1::1::1:

aha tospaaa geldiiii... gel bakimm buraya gelin hanııımmmm:1:
söyle bakim şimdiii nevresimde ranforce muu 100%pamuk muu yoksa pamuk saten miii:27::27:
yani illaki çeşit çeşit alınacak taaa şuna yoğunlaşın veya şunu şunu hiç almayın diyon muuu:29:

ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii:31:

evet hheehe :1:
aman kuzum nevresim işte ne var bunda rengini modelini seç al :1: he birde iyi marka al ama indirim zamanında al
indirim zamanı = kış mevsimi :1::1::1:

aslındada baya donak birisiyimdirrr:9::9:
benimkide sıcağı hiç sevmez malum cizrede kavruluyor zaten:1:
ucuzundan belkim bitanecik alırım kendimi zorlamadan belki serin tutuyor diye severr:27::27:

olsun kuzum karakter olarak donuksundur o başka bu başka :52:
ya evet orasıda çokkk sıcak olur dığğmı
iyice esmerlersin kız sen oraya gidince :1:

topiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyooo:10::10::27::27: şimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen:34: fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim:27::27: başka soru varsa alayımmm:6::6: hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa:27::27:

en tecrübelimiz konuştu işteeeeeeeeeeee:16:

sağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinn:29:
200 tl pamuk satenlerin indirimmiydi yoksa normal fiyatları mı böyleeee
yanii indirimli halleride böyleyse ben yarım sene iki nevresime para biriktircem ancaaa:31:

tossspiiiiiii bana niye cevap yazmadın mesajjjjjjjjj :2::26:

olsun kuzum karakter olarak donuksundur o başka bu başka :52:
ya evet orasıda çokkk sıcak olur dığğmı
iyice esmerlersin kız sen oraya gidince :1:
ayy sorma sormaaa annem arada kara kızım diye seviyor iyice zenciye bağlicak artıkk:9::9:
gerçi benimki etimi budumu göstertecek birşey giydirtmez amaa neisseeee:1::1:

sağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinn:29:
200 tl pamuk satenlerin indirimmiydi yoksa normal fiyatları mı böyleeee
yanii indirimli halleride böyleyse ben yarım sene iki nevresime para biriktircem ancaaa:31:
taç indirimdeydi normalde daha pahalı ama özdilekte biraz kazık yidim başka bi yerde pamuk sateni 170 liraya sormuştum. kuzum daha bunu uyku seti var onlarda çok pahalı oluyo bence bunlardan başlamak en mantıklısı

tossspiiiiiii bana niye cevap yazmadın mesajjjjjjjjj :2::26:

anammm yavrum görmedim valla mesaj attığını bildirimlere hiç bakmadım dur bakam:34:

ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii:31:
tosbikten öğrendik iyi oldu:27:

aydınlamya ihtiyacmız vardı:16:

pikesiz ev olmaz. pikeye sarılıp gezyrm evde:27:

Back
X