• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

zaten dünya üzerindeki bağğyanların %90 ının herzaman ettiği ama kabul olunmayan tek duası bu kuzum :9::9::9::9::9:
Sanırım haklısın :9::9::9::9:
sen müşteriyi bekletir yine yersin kuzum . kurtuluşun yok :9::52:
Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy:27::27::27::27:

kıyamamm şimdi ye kuzummm :56:

:9::9: armut yiyorum istiyin miiii :17::40:

Cıksss. armut yemez ben :ssz:

Sanırım haklısın :9::9::9::9:

Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy:27::27::27::27:

Cıksss. armut yemez ben :ssz:

heeeıı sen sevmiyodun demi:17: benımde armut yediğimi bilmeyen kalmadı herkes gördü :1::51::51::18:

çok sık gelen giden oluyor müşteri vs. burası pek boş kalmıyor. kendi gitse 2 kardeşi geliyor. :ssz:

ama illa hergün bi ara tek kalıyorum:27::27::27:

hee anladım kuzum

o tek kaldığım arayı kaçırmıyorum diyorsun yaniii :1:
doğru ya sen ekran klavyesinden yazıyordun bende bian seni gün boyuteksin gibi algıladım

sasha diğer topiğe bişiler yazmış forum takipte gördüm

barıştı mı o sevgilisi ile :26:

kıyamamm şimdi ye kuzummm :56:

:9::9: armut yiyorum istiyin miiii :17::40:
Ben armut istiyorummmmm canım çekti:56:
sen yemek molası yap diğer arkadaşın ilgilensin müşterilerle kuzum
ya zaten zzaaayııffcıksın birde aç bırakmasınlar seniiiiiiğ :26::20:
Dışardan söyleyip asma katta hep birlikte yemek yiyoruz güzelim. Aslında sırayla yemek molasına çıksak çok iyi olur ama buranın düzenide böyle işte:ssz:

Ben armut istiyorummmmm canım çekti:56:

Dışardan söyleyip asma katta hep birlikte yemek yiyoruz güzelim. Aslında sırayla yemek molasına çıksak çok iyi olur ama buranın düzenide böyle işte:ssz:

allll kuzum hemide organik :9::9:
$indir.webp
:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
hee anladım kuzum

o tek kaldığım arayı kaçırmıyorum diyorsun yaniii :1:
doğru ya sen ekran klavyesinden yazıyordun bende bian seni gün boyuteksin gibi algıladım

sasha diğer topiğe bişiler yazmış forum takipte gördüm

barıştı mı o sevgilisi ile :26:

evet bebeğim direkt ekran klavyesine dönüş yapıyorum :1:

şaşa hakkında hiç bir bilgim yok. burayada hiç uğramadı. :ssz:

lunnanın patronlarıyla beraber yemek yerken ki hali objektifimize yansıdı.İşte o görüntüler...

dırrımdırrrımmdırırırırrırırırır

$5416bb11337f5144cfab2b05ff506ce5.gif

Back
X