• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

mmmmm süperler
lunnanın patronlarıyla beraber yemek yerken ki hali objektifimize yansıdı.İşte o görüntüler...

dırrımdırrrımmdırırırırrırırırır

Eki Görüntüle 822893

:53::53::53: Bu neeeeeee hayııııır ben değilim o. :17::17:Ayy bi fotoğrafım var 2 yaşında bile değilim sofraya oturmuşuz annemlerle bütün tavuğu kapmışım elime ısırmaya başlamışım o geldi aklıma :9::9::9:

mmmmm süperler

:53::53::53: Bu neeeeeee hayııııır ben değilim o. :17::17:Ayy bi fotoğrafım var 2 yaşında bile değilim sofraya oturmuşuz annemlerle bütün tavuğu kapmışım elime ısırmaya başlamışım o geldi aklıma :9::9::9:

ahahahahahah:9::9::9::9: ay bütün tavuk deyince benim aklıma şey geliyo.
Emrahın filminde miydi neydi. çatalı tavuğa saplıyo tavuk başka yere uçuyo ya :52::52:

mmmmm süperler

süper dimii :39::39:

ahahaha sensin o sennn yakalndın :32::32::51:

demek 2 yaşından belliymiş böyle olacağı :9::9::56::56:

Emrahın filminde miydi neydi. çatalı tavuğa saplıyo tavuk başka yere uçuyo ya :52::52:

Al sana tavuk
[video=youtube;eFj-SBsqpMQ]http://www.youtube.com/watch?v=eFj-SBsqpMQ[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:

EVET BEN BILIYORUM O FİLMİ AMA kemal sunal diye hatırlıyorum :1:

kimin filmi bilmiyorum da benımde hep aklıma gelir masadan uçuyodu tavuk :9:

bir de bir diizi miydi neydi yemekleri lokantadan toplayıp taoplayıp evine götürüyodu evde çocuklar aç diye , yasemince miydi :9::9:

Heeey topik rekor kırıyo 14 ziyaretçi:52: Oya Aydoğan'a mı Emrah'a mı bu reytingler:9:

Back
X