yok yavrum doğum günü bugün dün avm ye gittim yaptım alışverişimi

valla bi tane yetmedi iki tane avm birden gezdim ikisi karşılıklı ya seçenek çok olunca şaşırdım kaldım. en son ihtiyaç listesi yaptım

ona göre aldım hediyemi birazdan pasta yapmaya başlıcam. ohh olsun kv ler nakliye firması bulamamış yarın taşınacaklar bugün dolu ohh. ama yine sinir oldum dün saat 11 de geldi eşim eve annesine gitmiş direk babası götürmüş ev taşınacak ya bi sürü ıvır zıvırını toplamış akşam getirdiler hiç görünmedim yüzlerine ışıklrı söndürdüm uyuyorum sanıp gelmesinler diye. eltimde ordaydı bana kimse ne zaman taşınılacağından bahsetmiyo sonra bekleniyo ki tospik gitsin yardım etsin. sanırım bugünde eşya taşımaya devam edecekler kıyafet ve mutfak eşyalarını falan. gidicek yine kocam galiba

artık gecenin kaçında gelir kutlama yapacak iştahım kalır mı bilemiyorum. dün zaten bekledim yemek yemedim o da yememiş ama eve gelince baya bi saydım bağırdım tartıştık ağladım iştah kalmadı o da yemek istemedi neyse biraz sakinleşince sütlü kahve yaptım abur cubur yedik öyle zehir oldu gecem. bakalım bugün nasıl bi eziyet bekliyo beni.
yavrum bak nelerle uğraşıyorum ahh ahh sen nasılsın