• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kuzummm ne oldu ki öyle:26:

Her zaman ki kavgalar.

suratına kapattım eli. 5 dk geçti aradı sonra. hiç bişi yokmuş gibi kırıtık kırıtık konuşuyo bronnzuummm napıyısıın diyo :19: :1:

geçti yani. anlıktı bibiğim.

Lunnaaaaa
smile370uq.gif
:38:

ben geriden geliyorum koştur koştur :10::10: gördüm canım nazar değmesinnn :nazar: ne güzel hemen barışıyonuzzz ben benimkide telefonu suratına kapatsam sittin sene aramazdı kesin:9:

normalde hemen barışmayız ama bi karar almıştık geçen gün. birimiz alttan alıp hemen barışalım demştik. fedai o oldu bugünlük :27:

seninkini Allahlık olmuş canım ya :27::27:

Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->:1::1:

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna :36::36:

:27::27:

normalde hemen barışmayız ama bi karar almıştık geçen gün. birimiz alttan alıp hemen barışalım demştik. fedai o oldu bugünlük :27:

seninkini Allahlık olmuş canım ya :27::27:

hıııı güzel bir karar almışsınızzz :46::46: uygulamaya da koyulmuş çok iyii :1:

aynen öyle canımmm :ssz::ssz:

canım gezmek istiyor yaaa ama gezecek kimsem yukk :14:

Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->:1::1:

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna :36::36:

:27::27:

evett benimde aklıma direk o geliyooo :9::9: ne çektin be lunna :122::122:

hıııı güzel bir karar almışsınızzz :46::46: uygulamaya da koyulmuş çok iyii :1:

aynen öyle canımmm :ssz::ssz:

canım gezmek istiyor yaaa ama gezecek kimsem yukk :14:

İnşallah hep böyle devam eder. :nazar::16:

kuzenlerin var, arkadaşların var. en olmadı anneni al gez. annen senden benden genç maaşallah :nazar: :21:

Son düzenleme:
İnşallah hep böyle devam eder. :nazar::16:

kuzenlerin var, arkadaşların var. en olmadı anneni al gez. annen senden benden genç maaşallah :nazar: :21:
inşallah canım :nazar:

kuzenlerim burda değil yaa olsa :ssz: annem genç deee pek gezme olayımız olmuyo maleseff anca alışverişe gidersek birlikte gidiyoruz :1:
yakın arkadaşlarımda karşıda oturuyo istanbul çıkışındalar nerdeyse onlar buraya gelene kadar sabah oldu zatn :9: yine kaldım eveee :30:
hihihihih:1:

o benim sarı şekerim, şekerparem...

ahaahah lunnaa duymuyon muuu :1:

inşallah canım :nazar:

kuzenlerim burda değil yaa olsa :ssz: annem genç deee pek gezme olayımız olmuyo maleseff anca alışverişe gidersek birlikte gidiyoruz :1:
yakın arkadaşlarımda karşıda oturuyo istanbul çıkışındalar nerdeyse onlar buraya gelene kadar sabah oldu zatn :9: yine kaldım eveee :30:

ahaahah lunnaa duymuyon muuu :1:
hımm anladım. :31: ay ne dicem sana hani seni deli eden bi komşu kızı vardı.
ne alemde o :27::27:

hımm anladım. :31: ay ne dicem sana hani seni deli eden bi komşu kızı vardı.
ne alemde o :27::27:

ayyyy gidiyo başımdan inşaaallhh :1: yaza düğünü olucak kuduruyo evlenmek için küçük ama istiyo ailesi de bişey demiyo söz apılacak işte , pek gelmiyo artık sevgilisi var diye :9:

Back
X