• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyyy gidiyo başımdan inşaaallhh :1: yaza düğünü olucak kuduruyo evlenmek için küçük ama istiyo ailesi de bişey demiyo söz apılacak işte , pek gelmiyo artık sevgilisi var diye :9:

Aaa hadi gözün aydın pampişim :27: yırttın.

Allah sevgilisine sabır versin :27:

Neyse. topic arkadaşlarım olmadığından dolayı size iyi akşamlar diliyorum sayın seyirciler.(ziyaretçiler):21:

ay bu mesajımda yanlış anlaşılır şimdi:15:

hakikaten alttan bakan ziyaretçilere seslendim.

Son düzenleme:
Lunnaaaaa
smile370uq.gif
:38:
Tatlıııııııım görüşemez olduk:43:
Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->:1::1:

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna :36::36:

:27::27:
Bizim kız diyen dillerini yerim ama senin:29:
evett benimde aklıma direk o geliyooo :9::9: ne çektin be lunna :122::122:
Harbi ne çektim be :9: Ama olsun ben kendimi seviyorum bi daha doğsam yine sarı şeker lunna olmak isterdim:37:
hihihihih:1:

o benim sarı şekerim, şekerparem...
Askımsınnn seni çok seviyorum:16::16::16:

inşallah canım :nazar:

kuzenlerim burda değil yaa olsa :ssz: annem genç deee pek gezme olayımız olmuyo maleseff anca alışverişe gidersek birlikte gidiyoruz :1:
yakın arkadaşlarımda karşıda oturuyo istanbul çıkışındalar nerdeyse onlar buraya gelene kadar sabah oldu zatn :9: yine kaldım eveee :30:

ahaahah lunnaa duymuyon muuu :1:
Duydum duydum da biraz geç kalmışım benim kulaklar gecikmeli çınlıyo galiba:9:

Tatlıııııııım görüşemez olduk:43:

Bizim kız diyen dillerini yerim ama senin:29:

Harbi ne çektim be :9: Ama olsun ben kendimi seviyorum bi daha doğsam yine sarı şeker lunna olmak isterdim:37:

Askımsınnn seni çok seviyorum:16::16::16:

Duydum duydum da biraz geç kalmışım benim kulaklar gecikmeli çınlıyo galiba:9:
lunnaa senin ismin niye lunnaa:27::27:

hoşgeldin canımmmm :16: minel hıııı bende minel ismini çok beğeniyorum kızıma koymak isterimmm :29::29:

Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya:16:

Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya:16:

hımmm güzelmiş evet ama ben tek olarak minel i daha çok sevmiştim anlamsız mı olaacak şimdi :9:
inşallah o günleri görürüz de koyarız bu isimleri :16::16:

offf lunnam ya benimki pişman dahi olmadı biliyo musun 1 ay olacak nerdeyseee :5:

hımmm güzelmiş evet ama ben tek olarak minel i daha çok sevmiştim anlamsız mı olaacak şimdi :9:
inşallah o günleri görürüz de koyarız bu isimleri :16::16:

offf lunnam ya benimki pişman dahi olmadı biliyo musun 1 ay olacak nerdeyseee :5:

Bence pişman oldu tatlım sana arada ufak göndermeler yapıyor ya. Ama henüz kıvama gelmedi. Aslında böylesi daha iyi o senin kapında yattığında sen onu çoktan unutmuş toparlanmış olacaksın. Karşısında dimdik durup seni istemiyorum diyebileceksin.
ayriliksonrasievreler.jpg

Bence pişman oldu tatlım sana arada ufak göndermeler yapıyor ya. Ama henüz kıvama gelmedi. Aslında böylesi daha iyi o senin kapında yattığında sen onu çoktan unutmuş toparlanmış olacaksın. Karşısında dimdik durup seni istemiyorum diyebileceksin.
ayriliksonrasievreler.jpg

evet olmuştur tabi whatsaptanda engeli mi açmış sürekşi çevrimiçi denk geliyoruz bakıyodur bana girdim mi diye aama hiç bu kadar uzun sürmemişti ona şaşırıyorum :31:

bu resim çoook doğru çokk :ssz::ssz::ssz:

Back
X