• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet doğru ama kimseyi istemiyorum hayatımda hala içimde umut var neden öyleee :26: evet her insan bunları yaşamak istiyo evde kaldım gibi sanki benden baya küçük ya ondan herhalde , sanki ben o heyecanları yaşayamıycakmışım gbi :30: saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela o komşunun kızını burda anlatmıştımm ya içimden diyorum o hiç böyle mutlu olmayı haketmıyo haketmediği halde ne güzel şeyler yaşıyo ben bunların hıc bırını haketmedim diyorum :44:

keşke bunları yapmasaydı da mutl mesut devam etseydikkk :ssz::ssz:
Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükret
TAMAM CANIM BEĞENİRSEM SÖYLERİM SANA

AŞKIN gözyaşları 1 i geçen ay okumuştum . 2 sini almadım daha ama 1 i çokkkkkkkkk beğendim bitirirken ağlamıştım. ama çok net bir kitap ya çokkkkkkkkkkkkkk beğeniyorsun yada hiçççççççççççççççç beğenmiyorsun ortası yok. benim çevremdkiler genelde çok itici bulmuşlar kitabı 3 5 sayfadan sonra bırakmışlar falan:)
bakış açısı sanırım biraz :26::1:
O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptan

Sen nerdesin bakalım gözümüz yollarda kaldı bebek

Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükret

O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptan

içim sıkılıyo lunnam...sebepsiizz.

:31::31:

ahahahaah :9: nerdesin kızzz:15:

evet oda doğru canım hayırlısı olsun artık ne diyim allah büyük işteee :31::31:

evet. karnımda ağrı hissediyorum bide ince incee.

senin neyin var?:ssz:

geliyo o zaman yavaş yavaşşş :31:

bir şey yokta genel sıkıntılar , hiç tadım tuzum kalmadı artık hayat çok sıkıcı geliyor bayram bile sevindirmiyo benii :ssz::ssz::ssz:

geliyo o zaman yavaş yavaşşş :31:

bir şey yokta genel sıkıntılar , hiç tadım tuzum kalmadı artık hayat çok sıkıcı geliyor bayram bile sevindirmiyo benii :ssz::ssz::ssz:

seninkine özlem var anladım.

şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz:ssz:
dinleme beniii:17:

seninkine özlem var anladım.

şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz:ssz:
dinleme beniii:17:

ihiihi bende o psikolojideyim canım hele whatsapta çevrimiçi denk geldiğimizde yazmak istiyorum ama olmaz artık :ssz: bu işin inadı gururu kalmadı artık çünkü çok farklı bir boyuttayız ve ne tuhaf ki 1 ay olacak ses seda çıkmadı :ssz::ssz:

evet bende aynı şekilde

bende çokkkk etkilendim o kitaptan
2 yide alacağım hatta :27:

ihiihi bende o psikolojideyim canım hele whatsapta çevrimiçi denk geldiğimizde yazmak istiyorum ama olmaz artık :ssz: bu işin inadı gururu kalmadı artık çünkü çok farklı bir boyuttayız ve ne tuhaf ki 1 ay olacak ses seda çıkmadı :ssz::ssz:
tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicek
Kıyamam sana bitanem olur öyle arada bi günümz bi günü tutmuyo ki :26:

malesef. çok sinirliyim bugün herşet batıyo bana:ssz:

bncede çabucak bitsin bugün:5:

tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicek

malesef. çok sinirliyim bugün herşet batıyo bana:ssz:

bncede çabucak bitsin bugün:5:

evet öyle hayat işte herkesin bir derdi varrrr :ssz::ssz: hayırlısı hepimiz içinnn kızlarrr canlanın birazzz :89::89::89::87:

Back
X