• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dizi izliyorum. sen napan la. okula gitmiyosun mu?

karadeniz turu varmıi ekim sonu koc.ünisi götürüyo. gitsene :27:

Var gidiyorum da bgn gitmedim :27::27::27:
Laaan izmit güzelmiş ya laaaa gelirim inşallah Allah nasip ederse seni de görrüm ordan da istanbula kayarım sevdiceğimle tabi ben planlar kura durıyım bi hayır dese bitti :27::27::27::27::27::27::27:

iyi oku bakalım benim bi hasılat yok bugün :9:

amaannn karadenizi gördüm bennn :9: kızzz bizim komşnun kızına bayramda söz yapılıcakkkkmışşş :30::30::28:

Senin hasılat bgn fazla özlemek olmuş be eylolim:ssz:

Laaan izmit güzelmiş ya laaaa gelirim inşallah Allah nasip ederse seni de görrüm ordan da istanbula kayarım sevdiceğimle tabi ben planlar kura durıyım bi hayır dese bitti :27::27::27::27::27::27::27:

aynen öyle kuzim yaaa :ssz::ssz::ssz: napacağuk böyleee :32:

iyi oku bakalım benim bi hasılat yok bugün :9:

amaannn karadenizi gördüm bennn :9: kızzz bizim komşnun kızına bayramda söz yapılıcakkkkmışşş :30::30::28:
ühhh . ne kadar acele ediyolar böyle.
güzelmiiiiiş
neresi burası kuzum sen neredeydin izmit mi ?
Evet İzmit ballısııı.

Daha sadece bi kısmı bu gördükleriniz. Güzeldir burası, denizi sahili dolu.
İnşallah gelirsin canım , gezdirrim her yeri :12:

aynen öyle kuzim yaaa :ssz::ssz::ssz: napacağuk böyleee :32:

Yapcak bişi yok geldiyse başa çekcen mecbur elbet özleniyo ama dua et bol bol cnım insanın içi rahatlıyor :16:

Evet İzmit ballısııı.

İnşallah yavrum beandııımmmm :27::27::27:

hayır dediği zaman hemen bitiyor mu
yoksa ısrarcı oluyor musun sen :27:

Evet İzmit ballısııı.

evet annem dedi benim bildiğim söz olacak evde telaş hazırlık olur yangından mal mı kaçırıyosunuz dedi şakayla , kadın da amaan bişey hazırlyamam valla iki havlu bir sepet haydi yallah dedi :44: zaten bayramda köylerine gidecekler damatta orda ya kızın dedesinin evinde isteme söz yapılacakmış böyle bişey de hiç duymadım bana çok tuhaf geliyo böyle rahatlıklar ; ben bu konularda biraz adet gelenek görenekçiyim sanırım :31:
Yapcak bişi yok geldiyse başa çekcen mecbur elbet özleniyo ama dua et bol bol cnım insanın içi rahatlıyor :16:

evet öyle canım dua hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyo elden:16:
İnşallah yavrum beandııımmmm :27::27::27:

$A093ECB3B5F5C289C8351C32DCA15_h498_w598_m2.webp :51::51::51::32::32::32:

Back
X