• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ceket aldım bebikler. Evde koleksiyon yapacak kadar ceketim oldu:27: Akşama evde olursam gösteririm Morincim:21:

bende ceket tarzı düşünüyorummm ama bulamıyorummm :106::106:

ne diycemmm tospaa nerde kaç gündür :44: doğum günü olayından sonra hiç gelmedi kv sı mi taşınıyo acaba merka ettim :26:

pek giresim gelmedi bugün.

face-oyun+işlerle uğraştım.

sıkıldım,iki çift laf etmeye geldim lakin görüyorum ki senden başkası yok:44:

ne oyunu kız :32::32:

bende sıkılıyorum ; ne demek o sendne başkası yok :25::25::18:

Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum:52::52::52::84::84::84::84::84::100::100::100::100::111::111::111::120::120::120:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X