• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nerelerdesin sen beeeeeeee:5:

çabuk yaz hemen bize. kınanı düğününü. meraktan çatladık burdaaaaaaaaa:9:

neden ki canım bi sorun mu var:26:

anaaa kim gelmiiiişşşş:52::16:
nerde kaldın seeennn:40:

geldim geldim burdayım inanın ancak fırsat buldum 1 ay olucak 3 gün sonra :16:
kızlar nerden baslıcam nasıl anlatcam bilemiyorum herşey o kadar güzel oldu ki :48:
kınada ve düğünde süper eglendim hiç oturmadım :32:
düğün günü dış cekim yaptırdık sahil kenarında falan fotolarımı da bi ara göstercem inşallah :69:
sonra salonda ilk dansımız falan ayy herşey çok güzeldi işte :123:
rüya gibiydi herşey yok böyle bi mutluluk :70:
rsmen yeni bi aile olduk sevdiceğimle simdi evimizde birlikte yemek yapıp birlikte tv izleyip birliklte zaman geciriyoruz sadece ikimiz tarif edilemez bi huzur buluyo ınsan kendi yuvasında :103:
tam istedigim gibiydi eksiksiz mükemmel bi bir ay gecirdik aşkımla rabbim nazarlardan korusun darısı basınıza inşallah :nazar:

kızlar nerden baslıcam nasıl anlatcam bilemiyorum herşey o kadar güzel oldu ki :48:
düğün günü dış cekim yaptırdık sahil kenarında falan fotolarımı da bi ara göstercem inşallah :69:
rsmen yeni bi aile olduk sevdiceğimle simdi evimizde birlikte yemek yapıp birlikte tv izleyip birliklte zaman geciriyoruz sadece ikimiz tarif edilemez bi huzur buluyo ınsan kendi yuvasında :103:
tam istedigim gibiydi eksiksiz mükemmel bi bir ay gecirdik aşkımla rabbim nazarlardan korusun darısı basınıza inşallah :nazar:

Üşenme de fotoları göster bi iki tane :1: çok sevindim canım kazasız belasız atlattınız.

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın, hep böyle mutlu olun inşşallah. Darısı başıma :16:

Balayı nasıldı?

Üşenme de fotoları göster bi iki tane :1: çok sevindim canım kazasız belasız atlattınız.

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın, hep böyle mutlu olun inşşallah. Darısı başıma :16:

Balayı nasıldı?

göstertcem tabisi ama smdi annemlerdeyim bu pc de yok fotolarımız kuzum ya :9:
amin canım benım amin :16:
balayı da çok güzeldi cnm gezdik eglendik dinlendik güzel zaman gecirdik iyi geldi valla o koşuşturmcanın üstüne :69:
harika bi duygu ya siddetle tavsiye ediyorum evliliği :70:

neden ki canım bi sorun mu var:26:

anaaa kim gelmiiiişşşş:52::16:
nerde kaldın seeennn:40:
Sorun yok tatlım genel olarak biliyosun işte:1:
Tatlımmmm çok çok çok mutlu oldum senin adına. Hep böyle neşeli mutlu huzurlu olursunuz inş. Ne güzel imrendim size:nazar::nazar::nazar:

Sorun yok tatlım genel olarak biliyosun işte:1:

Tatlımmmm çok çok çok mutlu oldum senin adına. Hep böyle neşeli mutlu huzurlu olursunuz inş. Ne güzel imrendim size:nazar::nazar::nazar:

saol kuzuzcum amin inşallah
sizde hep mutlu olun :16:
hiç bekleme valla bi an önce evlenin
apayrı bi güzellik bnce evlilik hele de sevdiğin insanla aynı evi paylasmak paha biçilemez :16:

göstertcem tabisi ama smdi annemlerdeyim bu pc de yok fotolarımız kuzum ya :9:
amin canım benım amin :16:
balayı da çok güzeldi cnm gezdik eglendik dinlendik güzel zaman gecirdik iyi geldi valla o koşuşturmcanın üstüne :69:
harika bi duygu ya siddetle tavsiye ediyorum evliliği :70:

Yeni evliler tavsiye ediyor da 2-3 yıllık evliler hemen evlenmeyin diyor :27:

Hakettiniz be. Nazar değmesin :nazar:

Gelsin bebeler hadiiii :emir_bebek:

saol kuzuzcum amin inşallah
sizde hep mutlu olun :16:
hiç bekleme valla bi an önce evlenin
apayrı bi güzellik bnce evlilik hele de sevdiğin insanla aynı evi paylasmak paha biçilemez :16:
ayyy ama ben acayip duygulandıımmm pofffff:43::43:

Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlımmm ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşAllah:nazar::nazar::16::16::16::16:

Yeni evliler tavsiye ediyor da 2-3 yıllık evliler hemen evlenmeyin diyor :27:

Hakettiniz be. Nazar değmesin :nazar:

Gelsin bebeler hadiiii :emir_bebek:

yok yok onlara bakma sen :1:
gayet güzel evlilik düşünsene sabah uyandıgında sevdiğin adam yanında bundan daha güzel bişey var mı :16::16:
ay hadi inşallah bebeğe sıra geldi artık :17:

ayyy ama ben acayip duygulandıımmm pofffff:43::43:

Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlımmm ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşAllah:nazar::nazar::16::16::16::16:
amin kuzum darısı basına :16:

gayet güzel evlilik düşünsene sabah uyandıgında sevdiğin adam yanında bundan daha güzel bişey var mı :16::16:

ya ya yaaaaaaaaaaaa. gene çok heveslendiiiiiiiiiiiiiiiim:16::16:

bebeğe isim bulcaz daha hadii :27:

sağol canm inşAllah:132:

Back
X