• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

eee canımm iştee aklı almıyor ama adam kırk kere dedi arkadaşınmışım gibi konuş diye ama işte can çıkar huy çıkmazz:20:
yok canım estağfurullah ne kusuru bende kızıyorum böyle davranmasına küçük çocuk gibi resmen
dediğin gibi ben kız halimle taaa mardine gittim hemde tek başıma yüzünü bile ilk o zaman gördüm karşımda kanlı canlı:19:
kendisi böyle canım aileleyle pek alakalı değil abisi resti çekip gidiyor valla heryere...
benimki pek ses etmez ailenin sessiz oğlanıdır abisi daha problemli bir çocukmuş yapılacak edilecek ne iş varsa hep benimkine kalır
x arabamı getir.. x dükkan çok yoğun yardım etmeye gelsene... x ekmek almaya git.. x arabayı yıkatmaya götür...
x annenleri teyzenlere bırak.. x git onları teyzenden al vs vs vs... diye uzar gider yaniii herkes kendi işinde gücünde ama nerde bir eksik varsa gidip o yapıyorr :31:
Hmm seninkinin kişiliği öyle demekki tatlım. Kendine göre düşünüyo onu da yadırgamamak gerek o halde.

Kız sendeki de ne cesaret hiç tanımadan etmeden nasıl gittin neler duyuyoruz neye güvendin o kadarda gittin deliiii:1:
kızlarrrrrr:3:
nabersiniz :23:
Canımmm hoşgeldin. İyi tatil yaptın pemgelinim bak ben iş başı yaptım:43:
kız lunnaaa nereye gittiinnn:31:
Piskkommm burdayım bitanemmmm dalmış gitmişim işlere fln

Hmm seninkinin kişiliği öyle demekki tatlım. Kendine göre düşünüyo onu da yadırgamamak gerek o halde.

Kız sendeki de ne cesaret hiç tanımadan etmeden nasıl gittin neler duyuyoruz neye güvendin o kadarda gittin deliiii:1:

Canımmm hoşgeldin. İyi tatil yaptın pemgelinim bak ben iş başı yaptım:43:

Piskkommm burdayım bitanemmmm dalmış gitmişim işlere fln
aşkın gözü körmüş.. kör olsun diyodu bir filmde:1:
vallaha canım öyle deli cesareti benimki biraz
çıkmaya başladık ya netten 1 yıl sonra yeter ulan ben gelcem yanına diyip sabrım kalmamıştı
duyan herkes naptıınn naptııınnnn:53::53: diye çıkışmışlardı bana bi okadarda güldüler tabi delisin delisinde bukadarını beklemiyoduk diye:10::10:
beni oralarda assa kesse kimsenin ruhu duymazz:52::52::52: Allahın şanslı kuluydum ben işte o da askından deli divanede kör kurşunla kim vurduya gitmedim:9::9::9:

aferrimm çalışkan arkadaşım benimm ben bütün gün yattım valla pffff kalkıp temizlik yapsaydım bari
hep kk da takıldım kalkıp azcık yorsaydım kendimi belki adetim sökülürdü:1::1:

Back
X