• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bronzcummmmmmm:3::3:

tospaaaaaaaaaa piskoooooo nerelerdeeee

bebişim ben bugün camları sildim yerleri süpürdüm sildim tozları aldım banyoları yıkadım anca gelebildim çiçek kokulu mis gibi oldu evim:16: o yüzden geç kaldım ama aklım burdaydı didim şimdi kimbilir ne kaynattılar ama baktım ki iki sayfacık bile değil:30::30: üzülmedim kiiiiii:27::27: benden bi şey kaçmasın :1::1:

canım çok sevindim senin adına gözün aydınnnnnnnnnnnnnn:21::21:

ama bizde bittiiiiikkkk:72:

dip köşe temizledin heral.

2 gündür topiş can cekişiyo heeeyyyy

öyle oldu yavrum dün öğlen hepiniz kaçtınız bende çıktım pazar alışverişi için çıkmıştım sonra kv ye çıktım akşama esir aldı beraber yemek yedik. bende hazır şimdi müsaitim yarın çağırıyım yemek yeriz diye düşünüyodum aslında ama şimdi sinirimi bozdu o yüzden pek çağırasım kalmadı yarın ki ruh halime göre bakarız artık:1::1:

öyle oldu yavrum dün öğlen hepiniz kaçtınız bende çıktım pazar alışverişi için çıkmıştım sonra kv ye çıktım akşama esir aldı beraber yemek yedik. bende hazır şimdi müsaitim yarın çağırıyım yemek yeriz diye düşünüyodum aslında ama şimdi sinirimi bozdu o yüzden pek çağırasım kalmadı yarın ki ruh halime göre bakarız artık:1::1:

kv.ile altlı üstlü olunca hep dipdipdip olunuyor sanırım:25:

niye sinirini bozdu,naptı yine:41:

bronzcummmmmmm:3::3:

bebişim ben bugün camları sildim yerleri süpürdüm sildim tozları aldım banyoları yıkadım anca gelebildim çiçek kokulu mis gibi oldu evim:16: o yüzden geç kaldım ama aklım burdaydı didim şimdi kimbilir ne kaynattılar ama baktım ki iki sayfacık bile değil:30::30: üzülmedim kiiiiii:27::27: benden bi şey kaçmasın :1::1:

canım çok sevindim senin adına gözün aydınnnnnnnnnnnnnn:21::21:

sağol canım :1:

MAŞALLAH kız baya dip bucak temizlik yapmışsın bu seni 1 haftadanda fazla rahat ettirir artık :1:

of ya ne oluyor böyle 2 gündür denk gelemiyorum kimseyle

nazar mı değdi topiğe

aynen canımm. kınayan çok ama ALLAH hidayet versin söyleyecek söz yok

boşver bencede hiç girme o konulara :)

tamam cnm gönderirim :1:
bak denk geldik işteee:1:
öğlen girdim ama yoktu kimse:ssz:

tospaaaaaaaaaa piskoooooo nerelerdeeee
1:30 da dersim vardı canım anca geldim zaten eve
geldiğim gibide pc yi açtım daha üstümü bile değişmedim:31:

ama bizde bittiiiiikkkk:72:

dip köşe temizledin heral.

2 gündür topiş can cekişiyo heeeyyyy
okadarda değil yaaaaa
biz dün konuştuk tospaayla siz teker teker sonbahar yaprağı gibi döküldünüz:27::27:

okadarda değil yaaaaa
biz dün konuştuk tospaayla siz teker teker sonbahar yaprağı gibi döküldünüz:27::27:

:17:

kimse olmayınca kaçıp dizi izliyorum:18:

okadarda değil yaaaaa

İYİ GEldin hoş geldin bebişim :16:

hehe afferim

topik bağımlılığı giib bişey olduk biz sanırım :1:

:103::103::103::103::103::103::103:size pennnbeeee gözlüklerimlen yazıyorum

İYİ GEldin hoş geldin bebişim :16:

hehe afferim

topik bağımlılığı giib bişey olduk biz sanırım :1:
ya çıktım ya 1 de bide gelmemiştiniz
dedim şimdi ben çıktım kesin gelmişlerdir
hemen attım kendimi size yetişim diye ama 1 sayfacık atlamışsınız tüh size:1::1:

:103::103::103::103::103::103::103:size pennnbeeee gözlüklerimlen yazıyorum
:71::71::71::71::71::71::71:

MAŞALLAH HANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM bütün gün temizlik yapmış anlaşılan :46::46::46::46:
ivet öyle yaptım:6::6::6:

kv.ile altlı üstlü olunca hep dipdipdip olunuyor sanırım:25:

niye sinirini bozdu,naptı yine:41:
valla canım hiç tavsiye etmiyorum böyle bi şansınız varsa kesin uzak oturun hoş değil bekliyolar ki zırt pırt yanlarına gidelim hiç yalnız kalmaya hakkımız yok sanki.
temizliği bitirdim tam oturcam kapı çaldı kv ile elti geldi biz biraz gezicez gelir misin diyo dudak ucuyla. gelmemi isteyen insan önceden bana da haber verir hazırlanırım dimi öyle hazırlanıp kapıma gelmiş gelir misin gidiyoruz biz diyo. alıştım bu tavrına bi yandan işime geliyo az görüşüyoruz.
dedim yorgunum temizlik yaptım siz gidin:19::19:

sağol canım :1:

MAŞALLAH kız baya dip bucak temizlik yapmışsın bu seni 1 haftadanda fazla rahat ettirir artık :1:
kız ne bi hafta sanki evde ordu yaşıyo hemen kirleniyo anlamıyorum bende:27::27:

nöbetleşe giriyoruz canım:52::52:
tek tek gelmeyin hücum edin bağaaaa topiğe:27::27:

valla canım hiç tavsiye etmiyorum böyle bi şansınız varsa kesin uzak oturun hoş değil bekliyolar ki zırt pırt yanlarına gidelim hiç yalnız kalmaya hakkımız yok sanki.
temizliği bitirdim tam oturcam kapı çaldı kv ile elti geldi biz biraz gezicez gelir misin diyo dudak ucuyla. gelmemi isteyen insan önceden bana da haber verir hazırlanırım dimi öyle hazırlanıp kapıma gelmiş gelir misin gidiyoruz biz diyo. alıştım bu tavrına bi yandan işime geliyo az görüşüyoruz.

kız ne bi hafta sanki evde ordu yaşıyo hemen kirleniyo anlamıyorum bende:27::27:

ahahahaha :1::1::1:

napıyosunuski öyle okadar pisleniyo evvv :27::27:
ama yeni evlenenler genelde aynı dertten muzdarip hep
kırmızıda aynı şeyi deyip durur
belki belli bir zaman gerekşyordur rayına oturması için :40::27:

evinin fotolarını istiyoruuuuuuuuuuuuzzzzzzz:3::3::3:

maalesef böyle bi şansım yok. buna mecburum:ssz: ama çalışacağım için dert etmiyorum.

amannn ne gidicen boşver sen kocaya sürprizler hazrla,aşkınızı taze tut:23::23::23:

aman yaaa ev işi bitmez yaaa o yüzden sevmiyorum ya ben zatenn
geçen gün bende evde odamın halısını güzelcene fırçaladım
önceden süpürmeme rağmen efedersiniz bi ton saç topladım yine:25:
oturdum koltuğa ohh dedim mis gibi oldu
birde mutfağa giriyorum mesela geri geliyorum
kapıyı açtığım gibi ferah ferah kokuyor ama şuan o ferahlıktan eser bile yok
hatta oraya buraya saç bile düşmüştürrr:19::19:

Back
X