• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi diyelim iyi olsun canımm
sen nasılsın hazırlık fln varmı

canım omuzuma kadar kestirdim ya saçımı ben gerçi 3-4 parmak kadar uzadı artıkk
saç diplerimde sürekli küçük küçük saçlar çıkıyor Allaha şükür dökülsede sıktır saçlarım
ama saç telim sert ve ne hikmetse atıyorum kıvırdım mesela çok kalıcı olmuyor bozulmaya meyilli yani:1

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

naptım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pırdınnnnn :18::18::18:
yavrumm alıntının canına okumuşsunn:52::52::52:

ben para biriktiremem.ay sonu zor geliyor yahu ne birkmi:27:

ağzıma sigarayı hiç sürmedim bile:3::3:

amaaaaan uğraşma sal gitsin:27:

benimde cok sert hemen bozulur . ama inadına kıvırcık yaparım:37:
bende çok istiyorum şööööyyleee belime kadar bi uzatim ama gögüs altıma düştümü çok dökülüyor ve uzaması yavaşlıyor
bu sefer kısalttım ve bakımı daha bi arttırdım aktardan yağ karışımı birşey aldım banyodan sonra sürüyorum durulamıyorum
argan yağıda aldımm ikisinide uyguluyorum yalnız arganı saçımı yıkamadan önce saç maskesi gibi kullanıyorum 1 saat fln tutuyorum saçımda

bende çok istiyorum şööööyyleee belime kadar bi uzatim ama gögüs altıma düştümü çok dökülüyor ve uzaması yavaşlıyor
bu sefer kısalttım ve bakımı daha bi arttırdım aktardan yağ karışımı birşey aldım banyodan sonra sürüyorum durulamıyorum
argan yağıda aldımm ikisinide uyguluyorum yalnız arganı saçımı yıkamadan önce saç maskesi gibi kullanıyorum 1 saat fln tutuyorum saçımda

şmpuanına biraz çam terebentin dök.uzar cabucak.

badem yağı kullan bide

şmpuanına biraz çam terebentin dök.uzar cabucak.

badem yağı kullan bide
badem yağını çok zor yıkıyorum canım saçlarımdan yaaa
birde en pahalı yağlardan biridir ama ben ucuzunu buldum ve bildiğin doğal bio ürün değil yani ve almadım
argan yağı aldım bende doğal olduğunu biliyorum eminim yani
badem yağını kirpik için almayı düşünüyodum zaten ama doğalını bulamayınca kaldıı öyle
şuan için zaten amacım uzaması değil güçlenmesini istiyorum
çam terebentinide zarihli diye biliyorum çok dikkat edilmesi gerekiyor kullanılırken
:26:

Son düzenleme:
eee kyk işte:26:

ne zmn aldın? bn 2 yıl evvel aldım 2013 eylülde başlattılar:25:

ben 2007 de aldım :18::18::18::26::26::26:

aslında 4 5 ay önce bi mail geldi gib diye biryerden borcunuz var vergi kurumuna gidip bilgi alınız vs diye ama muhtemelen o borç oydu :26:

ayy sorma cnm ya bende anlamadım ne yaptığımı :26::27::27::27::27::27:

badem yağını çok zor yıkıyorum canım saçlarımdan yaaa
birde en pahalı yağlardan biridir ama ben ucuzunu buldum ve bildiğin doğal bio ürün değil yani ve almadım
argan yağı aldım bende doğal olduğunu biliyorum eminim yani
badem yağını kirpik için almayı düşünüyodum zaten ama doğalını bulamayınca kaldıı öyle
şuan için zaten amacım uzaması değil güçlenmesini istiyorum
çam terebentinide zarihli diye biliyorum çok dikkat edilmesi gerekiyor kullanılırken
:26:

zarih ne ki :26::26::26:

ben 2007 de aldım :18::18::18::26::26::26:

aslında 4 5 ay önce bi mail geldi gib diye biryerden borcunuz var vergi kurumuna gidip bilgi alınız vs diye ama muhtemelen o borç oydu :26:
odur.baya gecikmiş seninnn:18:
yok beeee aynı hesaba geliyor doldurulmuştan aldım 30 tl bir ay bitmeden bitiyor çünkü kokusu çabuk uçuyor birde diğeri gibi değil biraz daha ğır doldurulanlar :27::27::27:
ben sürekli :12: halindeyim . 1 bcuk ayda bir parfüm alırım:27:
:9::9::9: zehir canım yaa yanlış yazmışım

ben kullandım. yaşıyorum bak:21:

Back
X