• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen nasılsın bronzummm
şafak 6 he
hey MAŞALLAH :24::24:

Aslına bakarsan gerginim.
Askerim bugün ifade vericek. Haziran ayında nöbete yetişmek için yatağını toplayamadan ckmış koğuştan, tutanak yazmışlar. Dün demişler yarın mahkemeye gidiceksin ifade verceksin. Tabi aklımıza direkt askerliği uzar mı sorusu geliyo. Komutan uzamaz belki para cezası verirler diyo.
İnşallah para cezası olur ya. uzamasın nolur. Kalmış son 6 günü. sevineceğimiz yerde moralimiz bozuk.

Aslına bakarsan gerginim.
Askerim bugün ifade vericek. Haziran ayında nöbete yetişmek için yatağını toplayamadan ckmış koğuştan, tutanak yazmışlar. Dün demişler yarın mahkemeye gidiceksin ifade verceksin. Tabi aklımıza direkt askerliği uzar mı sorusu geliyo. Komutan uzamaz belki para cezası verirler diyo.
İnşallah para cezası olur ya. uzamasın nolur. Kalmış son 6 günü. sevineceğimiz yerde moralimiz bozuk.

AA:53: nasıl ya yatağını toplamadı diyemi
hiç duymamıştım askerlik bukadar sıkı mı ya :44:
canım kötüyü düşünme kötüyü çağırma
İNŞALLAH hiç ceza vermezler

keyifsizim biraz sabah uyandığımdan beri geçer şimdi canım. sen de sıkma canını inşallah daha uzamaz askerlik 6 güne gelicek askerin:34: hem ne var canım bi yatak toplanmadı diye askerlik mi uzarmış :20:

incimmm sende hoşgedin bebeğim:3:

hoşbulduk kuzummmmm
ama olmaz böyle topiğe moralman bozuk başadık hadi kızlar keyiflenin dua ile halledilmeyecek hiçbirşey yok bu hayatta :1:
sende bi evini topla istersen bi müzik aç evde ses olsun sevdiğin bi şarkıyı aç sonra sebepsiz yere gül kahkaha at falan bak kendiliğinden yerine gelir keyfin :27:

keyifsizim biraz sabah uyandığımdan beri geçer şimdi canım. sen de sıkma canını inşallah daha uzamaz askerlik 6 güne gelicek askerin:34: hem ne var canım bi yatak toplanmadı diye askerlik mi uzarmış :20:

incimmm sende hoşgedin bebeğim:3:

AA:53: nasıl ya yatağını toplamadı diyemi
hiç duymamıştım askerlik bukadar sıkı mı ya :44:
canım kötüyü düşünme kötüyü çağırma
İNŞALLAH hiç ceza vermezler

bugün belli olcak bakalım:26:

bnde sanmıyorum uzayacağını da ihtimali bile stres yaptırıyoo.

amaan neyse, biz bugün ANGARA lıyız:66:

hoşbulduk kuzummmmm
ama olmaz böyle topiğe moralman bozuk başadık hadi kızlar keyiflenin dua ile halledilmeyecek hiçbirşey yok bu hayatta :1:
sende bi evini topla istersen bi müzik aç evde ses olsun sevdiğin bi şarkıyı aç sonra sebepsiz yere gül kahkaha at falan bak kendiliğinden yerine gelir keyfin :27:
evi çoktan toparladım ki kuzum :34:

adanalı ol bi an önce yavru:31:

hehe şöyleeeeeeeee
olumsuz düşünme bebeğimm.. şimdi tospaaaa yine diyene bakkkkk :36: diyecek ama olsun ben yinede diyorum olumsuz düşünme işte :27::27::27:

Back
X