• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Amiin kuzuum amiin hee leb leeb atıyon ortalığaaa :52: :27::27:

Ayrıca yatak için mahkeme mi yapıyolar kmbilir kaçağa ne yaparlar artk :53:

benimki çok dik başlı,karşı gelmiş bide:18:

mesajlaştık şimdi. cıkmış mah.ifade vermiş. dosya düşçekmiş. 6 günü kaldı çünkü. yetişmezmiş. ohhhhhhhh:16:

kız elektrik anlık gitti geldi ama haır kalkmışken şu çamaşırları asıyım dedim. benden size tavsiye büyük ç.makinesi almayın sakın sonra dolduruyosun düşünmeden nasıl asıcam bunları diye:37::37:

kız elektrik anlık gitti geldi ama haır kalkmışken şu çamaşırları asıyım dedim. benden size tavsiye büyük ç.makinesi almayın sakın sonra dolduruyosun düşünmeden nasıl asıcam bunları diye:37::37:

hadi astın.
bide toplaması,dürülmesi ay en kötüsü ütülenmesi var:52:

brtny spears fantasy yeni parfümüm.

çok tatlı, şekerli bi koku:12:

tam benlik:27:

Öğrettim iviiitt :9:
Olsuuun sevimli casperizz biiizzzz :1:

İştee ne yapacağını bilemediği için evet seviyo ama erkeklerin bazıları evlilikten ciddi adımdan korkarlar korkuyordur belki söyleyemiyodur anlayamadık derdini:31:

Boşver bgnde ağustos böceği oluveer hergün atomluk olmaz :27::27:

bende ona şaşırıyorum ya
bukadar isteyen bukadar can atan benden bin kat daha fazla hayaller kuran adam birden korkakmı oluverdi diyorum anlayamıyorum

ahh be canım sıkma canını lütfen kolay degil biliyorum belirsizlikle beklemek cok zor biliyorum ama bu hafta her sey belli olacak öyle de diyo bakalım inşallah yanıltmaz bizleri bu hafta halleder bu işi. baska türlü bi sey olabilir mi yani sana söylemeye cekindiği bi şey olabilir mi? yoksa bronzunda dediği gibi bu adam kaç gün uğrastı seni tekrar kazanmak için sevmese uğraşmazdı. o yüzden başka bi sıkıntısı olma ihtimali geliyo aklıma, tabi sen daha iyi bilirsin:26:

bilmiyorumki afedersin zırtlasa arar bana söyler benim bilmediğim bi sıkıntısı olabilirmi inan hiç bilmiyorum :26: daha doğrusu zannetmiyorum hani olsa söyler mutlaka benden birşey gizlemz ki o

Back
X