• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bence de hiç çekilmezdi kız bi sürü ince ses :27::27: bronzum kız, bunlar cidden bizi izliyolar mı yoksa işleri mi var da yazmıyolar:27::27:

sanamıymış hayırlı olsun:27::27:

bilmiyorum ki. kimsenin yazası yok galba:15:

ayrıca o hamiş topic h.o. didi.:27::27: topiğin ilk sahifesini okuyup geldi zaar:6:

kocan burayı bilmeyeydi iyidi:25:

muke ye deşifre oldun hadi. bu nicki de kndin mi söyledin:1:

kız söylememe ne gerek var evlendikten sonra bulması hiç de zor olmadı ki aynı pc yi kullanıyoruz sonuçta :27::27: telefonum ortalıkta:27: başta geçmişi siliyodum aslında ama kızdı niye geçmişi siliyosun diye hem bi şey sölim mi morincimi piskoyu nazarboncuğunu biliyodu:52::52: sizi takip etse zaten benide eliyle koymuş gibi bulur:27::27: akıllı kocam takıldığım topicin adını bile hafızaya kopyalamış:27::27:

kız söylememe ne gerek var evlendikten sonra bulması hiç de zor olmadı ki aynı pc yi kullanıyoruz sonuçta :27::27: telefonum ortalıkta:27: başta geçmişi siliyodum aslında ama kızdı niye geçmişi siliyosun diye hem bi şey sölim mi morincimi piskoyu nazarboncuğunu biliyodu:52::52: sizi takip etse zaten benide eliyle koymuş gibi bulur:27::27: akıllı kocam takıldığım topicin adını bile hafızaya kopyalamış:27::27:

:52:

o halde sana muke diyebilirim?:21:

tv ve kah.konularımız mazide kaldı desene:59:

herkes altta bkliyo.niye kimse konuşmuyo :26:

kuscam şimdi
birisi bi parfüm sıkmış tüm camları açtım yine gitmedi
iğrenç.ççççç böyle iğrenç bi parfümü neden sıkarsın hadi sıktın neden bukadar çok sıkarsın bre akılsızzzzzzz :120::120::120::120:

bizi nereden biliyordu :30::30::30::30::30::52:

Back
X