• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

1. ayı kutlamıştık, benim 2 yi de kutlama planlarım var evde oluruz ama :16: sabah rutin sarılıp öperek gönderdim işe ama 2. ayın lafı geçmedi akşama bi şeyler düşünüyorum:21:
Hmm ne gibi şeyler bunlar:23::23:
Ohh ne güzel bu arada lunnacım şimdi farkettim sen nışanlanmışsınnn :52:

Neyoom sen çok geride kalmışsın 2 ayı geçti:1::1: 2 günde nişanlanıverdim valla. Akşam karar verdik ertesi gün alışverişe çıkıldı sonraki günde nişan oldu:16:

yaaa tabiside aşure içiiiiiiiiiiiiiiin:36:

bu gece bekletip yarın yapsan:26:

düdüklü olayından ben biraz korkuyorumda:18:

kız eşim dünden beri istiyo bak hiç yemek istemez ama aşure yap dedi ilk defa bende yapıyım bi an önce artık diyorum :31: düdüklü bi harika canım ya geçen kaburgadan patatesli karalahana haşlaması yaptım o etler 25 dk da pert oldu kemikten ayrıldı resmen ve yumuşacık piştiler. normal tencerede pişirsen ohoooo pişir babam pişir:1::1: yine sert kalıyo bence düdüklü bi evin olmazsa olmazı:34: nohut yapmıştım bi ara yine suda bekletmedim bi gece öncesinden bende sabah suya koydum saat 4 gibi pişirdim düdüklüde yine yarım saat bile sürmedi yumuşacık oldu nohutlar:27::27:

teşekkür ederim bebeğim bugün güzel bi akşam olsun bizim için inşallah:16:

aşure yapmak istiyore bende bugünnn:52::52: dün komşu teyze getirmiş tadı damağımızda kaldı ayıptır söylemesi:27::27:

diğer güzeller nabersiniz:3:

yapın yapın evinize bereket gelsin
ay çokkkkkkkkkkkk severim ben aşureyi ya çok çok çok çok :16:

kız eşim dünden beri istiyo bak hiç yemek istemez ama aşure yap dedi ilk defa bende yapıyım bi an önce artık diyorum :31: düdüklü bi harika canım ya geçen kaburgadan patatesli karalahana haşlaması yaptım o etler 25 dk da pert oldu kemikten ayrıldı resmen ve yumuşacık piştiler. normal tencerede pişirsen ohoooo pişir babam pişir:1::1: yine sert kalıyo bence düdüklü bi evin olmazsa olmazı:34: nohut yapmıştım bi ara yine suda bekletmedim bi gece öncesinden bende sabah suya koydum saat 4 gibi pişirdim düdüklüde yine yarım saat bile sürmedi yumuşacık oldu nohutlar:27::27:

pişirme konusunda muhakkak öyledir.

düdüğünden korkuyorum ben:33::27::27:

ben o düdüğü annemin üstüne patlatmıştım birkere :14:
bilmiyordum nasıl kullanıldığını yarım saat çektim kapağı açmaya çalıştım açılmadı delirdim en son gittim anneme anne bu salak tencerenin kapağı açılmıyoooooooooooooorrrrrrrrrr :47: dedim oda napıyorsun sen o hiç açılırmı havası çıkmadan naptın dedi koşarak düdüklünün yanına gitti kaldırdığım kolu indirip tekrar kilitlemek için ama annem düdüklünün koluna dokunduğu an düdüklü patladı :14::14::14:

1 ay hiç hareket edemedi yanıklarıda 1 yılda anca geçti bende vicdan azabından ölmüştüm :14:

dahada asla ne evime ne köyüme düdüklü almam didim . onu görünce kalbim hopluyor :30::30::30:

bilmiyordum nasıl kullanıldığını yarım saat çektim kapağı açmaya çalıştım açılmadı delirdim en son gittim anneme anne bu salak tencerenin kapağı açılmıyoooooooooooooorrrrrrrrrr :47: dedim oda napıyorsun sen o hiç açılırmı havası çıkmadan naptın dedi koşarak düdüklünün yanına gitti kaldırdığım kolu indirip tekrar kilitlemek için ama annem düdüklünün koluna dokunduğu an düdüklü patladı :14::14::14:

1 ay hiç hareket edemedi yanıklarıda 1 yılda anca geçti bende vicdan azabından ölmüştüm :14:

dahada asla ne evime ne köyüme düdüklü almam didim . onu görünce kalbim hopluyor :30::30::30:

heeehhh. anlatmak istediğim buydu. aynısı yengemin başına geldi.

bana düdüklü ten.demeyin diyo.

bnde korkuyrum o yüzden :18:

ayyyyyyyy missssssssss

yine canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:16:
Morincim oruçlu aşure konusunu kapatın artık canını çektirmeyin:20::20:

Ayy çok fena canım ya bende çok korkarım düdüklüden ama yinede kullanırım sanırım. Çoook dikkatli olmak lazım:26:

Tühh be ben daha atraksyon düşünmüştüm:27::27::27:
öyle deme kız aşurede çok atraksiyonlu bi şey :27::27:
yapın yapın evinize bereket gelsin
ay çokkkkkkkkkkkk severim ben aşureyi ya çok çok çok çok :16:
bende çok seviyorum eşimde bayılıyo o yüzden yapiciğim hatta şimdi gidip buğday alammmda gelem :21::21:

ihihihi:1::1: bende ilkinde korkmuştum kız düdüklüyü bırak ben ütümün buharından bile korkmuştum:1::1: bi püskürttü aklım çıktı :9::9: ama şimdi düdüklüde mesela kullanma klavuzu hep yanımda ne pişiriceksem yazıyo pişirme süresini çok şükür sıkıntı yaşamıyorum aksine kolaylık sağlıyo bana:34:

kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52: öğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli:27::27:

didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayım:1::1: mesajı aldınız dimi hatunlarr:27::27:

öyle deme kız aşurede çok atraksiyonlu bi şey :27::27:

hihihi:1::1: bende ilkinde korkmuştum kız düdüklüyü bırak ben ütümün buharından bile korkmuştum:1::1: bi püskürttü aklım çıktı :9::9: ama şimdi düdüklüde mesela kullanma klavuzu hep yanımda ne pişiriceksem yazıyo pişirme süresini çok şükür sıkıntı yaşamıyorum aksine kolaylık sağlıyo bana:34:
sen genede dikkatli ol canım,yakma bi yerini.
kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52: öğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli:27::27:

didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayım:1::1: mesajı aldınız dimi hatunlarr:27::27:

:27::27::27::27::27: çakkal.

hazırlık yap koooş:23:

ay yanış smileeeee :56: yapcaktım

:33::33::33::33:

hee anladım canımmm:21:
hoşbulduk tatlımmm ıssız yine topic:31:

Demin burdaydı herkes.
bende 2015 gelinleri topiğndeydim.

morincim: namaza inmiştir.
tosbik: kocaya kahvaltı hazırlamaya gitti :23:

okumuşundr gerçi :27:

diğerlerini bilmiyorum canım