• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ohh mis gbi koktu ortalık :27::27::27:

:52::52::52::52:
Kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzz sen asker mi beklicen daha :53:
henüz gitmedi maalesef zaten daha yaşı küçük 24 yaşında benim kocam çıtır almanın tek dezavantajı bu olsa gerek:31:

aaaaaaaaaaa

gitmemişmiydiiiiiiiiiiii :53:

morincimmmmmmmmmmm sana hayranım bebeğim:27::27::27: :27:ız hiçbi sayfayı atlamadan okuduğun halde nasıl bunu kaçırırsın ya unutursun:27::27:

ayy keşkeee .

kuzum senin ki 5 ay yapacak deil mi?

:38:

Mavişim, bende hep böyle olmak istiyorum ama mümkünatı yok işte.

Beni çıldırtıyolar bazen.

Yoksa beni biliyosun şu topicde beni kaç kez böyle gördünüz. :50:
evet canım 5 ay yapıcak ama şu an 2015 şubata tecilli ben yüksek lisansa şimdi başlamasın diye çok debeleniyorum diyorum tecilin bitmesine yakın başla lisansa biraz daha erteleriz ama cık yanee önümüzden kalksın diyo:5:

Kocan askere gidince ben size gelicem , kocalık yapıcam sana :27::27::27::27::27:

bence bu sana yarar herkes benim gibi bi kadın bulamaz şekerim :27::27: bana kocalık yapmak öyle herkese nasip plmaz:35::27::27::37::37:

sûper superr :)
bu arada telefondan hiziniza yetismek zoe oluyo ya :)
tospik sana mesaj yazmistim ama mesaj kutum dolmus bosaltabilirsem yazcam tekrar :)

Dün akşam bende tel.den girdim. hızlı yazmak ne mimkiiiin.

Kızdım cıktım bende :19:

Napıyorsun bakalım gelin kızım

arada renkleniyorum böyle. kürküm yok bari yazı stilim afilli olsun :12: :27:

5 aycık sıkıcan dişini kuşum. ailenin yanına git orda geçir 5 ayını :27:
bakıcaz kuzum hele bi zamanı gelsin şimdi düşünmek istemiyorum şu tatlı günlerimize hüzün değmesin hiç:31: ben çıkıyorum kuzum hazırlandım babaanneye gidicem bugün aşure yapmış yemeğe davet etti. öpüyorum seni :54::54: cumartesileri evden çıkmaktan nefret ediyorum söylemeen edemedim. :ssz::ssz: yarın iş yok kocişle keyif günü oluyodu ama işteee:ssz::ssz:
sûper superr :)
bu arada telefondan hiziniza yetismek zoe oluyo ya :)
tospik sana mesaj yazmistim ama mesaj kutum dolmus bosaltabilirsem yazcam tekrar :)

boşalttım ki yavrumm:34:

evet canım 5 ay yapıcak ama şu an 2015 şubata tecilli ben yüksek lisansa şimdi başlamasın diye çok debeleniyorum diyorum tecilin bitmesine yakın başla lisansa biraz daha erteleriz ama cık yanee önümüzden kalksın diyo:5:

bence bu sana yarar herkes benim gibi bi kadın bulamaz şekerim :27::27: bana kocalık yapmak öyle herkese nasip plmaz:35::27::27::37::37:

Eyvallah tospam , oh bol bol ev yemeği yiyeceğim desene..

waowww. selaaam şaşa.

naber? anlatsana işini,memnun musun:21:

sağol tatlım çok şükür iyiyim bi türlü girip yazamadım , hastanede bir bilgisayardan diğerine bağlanılabiliyo o yüzden girmiyorum.
Alışmaya çalışıyorum çok stresli bir iş ve hastanenin en ücra köşesinde çalışıyorum. Onun dışında herşey çok güzel :)
Siz ne yaptınız yokluğuma alışabildiniz mii :16:

sağol tatlım çok şükür iyiyim bi türlü girip yazamadım , hastanede bir bilgisayardan diğerine bağlanılabiliyo o yüzden girmiyorum.
Alışmaya çalışıyorum çok stresli bir iş ve hastanenin en ücra köşesinde çalışıyorum. Onun dışında herşey çok güzel :)
Siz ne yaptınız yokluğuma alışabildiniz mii :16:

Hey bebeğim sms hakkım olmadığı için sana yazamıyorum

İşe mi girdin hayırlı olsun canım..

Back
X