• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Seen seen değilsin şuan buna emin oldum gıcık olduğum insansın seeen :19:

Yazmaa laaan bana :27::27::27:

Avatarına bayılmadığım , imzasına bittiğim insan. Sen dakikada bir bana niye gıcık oluyorsun kankaların birtanesi..
Yoksa beni çekemiyor musun söyle hadi itiraf et iskeletor ! Yemek yedin mi lan..

Ben çok acıktım.. =)

Avatarına bayılmadığım , imzasına bittiğim insan. Sen dakikada bir bana niye gıcık oluyorsun kankaların birtanesi..
Yoksa beni çekemiyor musun söyle hadi itiraf et iskeletor ! Yemek yedin mi lan..

Ben çok acıktım.. =)

Ne zannettiğimi bilsen gülmekten yarılırsın :27::27::27::27::27::27::27: :60::60::60:
Yidim ben laan şimdi cipslere gömülcem :1::1:

Gitmediiiimmm bi yere film bakınıyorum :9::9:

Şuan çok gıcık konuşuyosun neden :19::19::19:

Bu sabah bir karar aldım leydim.Eski sinirli ve gıcık hallerime ,ukala tavırlarıma geri dönme kararı aldım..
Çünkü sakinlik bana göre değil.Hım ayrıca dibin donutuna ekleyeyim ; sana takılıyorum alınma sakın.. =) Seninle atışmak hoşuma gidiyo arı maya:27:
:27: :27:

Bu sabah bir karar aldım leydim.Eski sinirli ve gıcık hallerime ,ukala tavırlarıma geri dönme kararı aldım..
Çünkü sakinlik bana göre değil.Hım ayrıca dibin donutuna ekleyeyim ; sana takılıyorum alınma sakın.. =) Seninle atışmak hoşuma gidiyo arı maya:27:
:27: :27:

Herkese ukala ol bana olma :19:
Hiç sevmem öğrenemedin mi huyumu daha laaan nerdeyse 1 senedir knuşuyoruz :20:

Sonra yee banları otur köşede emii proluk falanda kurtaramasın seni :19::19::19:

Herkese ukala ol bana olma :19:
Hiç sevmem öğrenemedin mi huyumu daha laaan nerdeyse 1 senedir knuşuyoruz :20:

Sonra yee banları otur köşede emii proluk falanda kurtaramasın seni :19::19::19:

Seni çok iyi tanıyorum ama sen beni bir türlü çıkaramıyorsun be..

Leydim banada ordan yollasana bi yaprak sarması..

Canım çok istiyo,ayrıca sen benim ukala hareketlerime kurban ol :19:

Seni çok iyi tanıyorum ama sen beni bir türlü çıkaramıyorsun be..

Leydim banada ordan yollasana bi yaprak sarması..

Canım çok istiyo,ayrıca sen benim ukala hareketlerime kurban ol :19:

Kafanı kırarım senin bana artislik yapma :27::27:
Farkındaysan bende hemen snirlenen bi tipim canımı istetme laan yoktaa yaprak falan kim uğraşca şmdi :5:

Cips ye cips :27::27::27::27:

Kafanı kırarım senin bana artislik yapma :27::27:
Farkındaysan bende hemen snirlenen bi tipim canımı istetme laan yoktaa yaprak falan kim uğraşca şmdi :5:

Cips ye cips :27::27::27::27:

Sen eskiden böyle değildin ya beni iplemezdin ,dediklerime aldırış etmezdin..Sinirlenmezdin.Olgunlaştın mı lan :27:

Bazen takmıyorum bazen snirleniyorum ruh halime göre :27::27::27::27::27::1::1:

Sen napıyon laan yine atmışsın kendni pcye :86:

Aşkımın ellerinden tost yiyorum şuan , valla kanka başka bir şey yaptığım yok.Şuan fena açıp tostumu kıtır kutur yemeye çalışıyorum..

Yok yok sen sinirli bi hal aldın.Kime çekiyorsun acaba.. Damona falan mı ? Mesela ben zaman geçtikçe benimkinin tıpatıp aynısı olmaya başladım..

Aşkımın ellerinden tost yiyorum şuan , valla kanka başka bir şey yaptığım yok.Şuan fena açıp tostumu kıtır kutur yemeye çalışıyorum..

Yok yok sen sinirli bi hal aldın.Kime çekiyorsun acaba.. Damona falan mı ? Mesela ben zaman geçtikçe benimkinin tıpatıp aynısı olmaya başladım..

Ayneeeennn ayneeen boşuna demiyolar olm üzüm üzüme baka baka kararır diye :27::27::27::27::27::27::27:
Amaaa bende asabiydim zaten knka ondan öyle oluyo
Afiyet olsun kırma dişlerini dikkat et :27::27::27:

Sen kendine bak la hayat ışığın sönmüüş :27::27::27::27:

Işık dedin de aklıma bir dizi geldi. Tüm dünyada elektrikler gidiyordu. O diziyi sen mi önermiştin bana ? Dizinin adını hatırlayamadım ya.. Hatta bu durumu bilenler vardı bi arayışa falan çıkıyorlardı..

Hangi diziydi o :44:

Işık dedin de aklıma bir dizi geldi. Tüm dünyada elektrikler gidiyordu. O diziyi sen mi önermiştin bana ? Dizinin adını hatırlayamadım ya.. Hatta bu durumu bilenler vardı bi arayışa falan çıkıyorlardı..

Hangi diziydi o :44:

Daldan dala hee kanka :ssz:

Revolution :27::27:

Back
X