• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ihihihi:1::1: ben hamiş topiklerine dalıyorum ki artık ordakiler benden çok biliyo bat sat hgs ne bbilmiyodum mesela öğrendim:27::27: bebiş istiyorum artık hemencecik allah nasip eder inşallah cuma günü daktıra gidicez kocamla bakalım genel bi muayene etsin beni doktor abla ayhh çok utanıyorum ama:17: çamsakızını ondan soruodum:27::27: bakalım inşallah herbi şeyim normal çıkar ve önümüzdeki ay rabbim bebek sahibi olmaı nasip edeer:emir_bebek::emir_bebek:
Amiiiin kuzum inşallah :16:

göbüşler bebiş yazmışın sabah gördüm, :1: yaptım :27:

teyzoş olalım bizdeeeeeee

:35::35::35::36::36::36:

Gider gider 5e kdar tutcak halin yok ya :9::9:
az sora gitceeeeeeek .oh:21:

kızlar kocam iyice havalara girdi 2 günde hamilelik belirtileri ortaya çıkıcak sanıyo ne desem sen artık yüklüsün iş yapma yat diyo:27::27: bi de hamile kalsam peri kızı gibi bakıcak 9 ay boyunca bana heralde:52::52:

puhahah:27:

du bismillah.

şimdiden böyleyse hamil olunca düşünemiyoruumm:9:

Amiiiin kuzum inşallah :16:

göbüşler bebiş yazmışın sabah gördüm, :1: yaptım :27:

teyzoş olalım bizdeeeeeee

az sora gitceeeeeeek .oh:21:

göbüşlere bebiş dolasıcalar dimi:27::27: napim ordada ben aynı ben aslında daha hanım hanımcığım:31: kızzzzzzzzzzzzzzzz benim ikinci çişim geldi gidiyorum bi daha yapıcammm:27::27:

göbüşlere bebiş dolasıcalar dimi:27::27: napim ordada ben aynı ben aslında daha hanım hanımcığım:31: kızzzzzzzzzzzzzzzz benim ikinci çişim geldi gidiyorum bi daha yapıcammm:27::27:

yuh.

hamilelerin boyna çisi gelirmiş.

yoksa

yoksa
yoksağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:49::30:

yuh.

hamilelerin boyna çisi gelirmiş.

yoksa

yoksa
yoksağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:49::30:

kız sende koCAMLAŞMAA:27::27: bu çiş su çişi ilk çişten sonra kana kana su içtim haliyle fazlasını attım ikincisinde:1::1: ayrıcana biz ne zaman çocuğa karar verdik daha bi hafta olmamıştır ne belirtisi olsun:27::27:

ivet bi de ilişkiden sonra biraz kadının yatması lazım derler 15- 20 dk ayağa kalkmasa yeter benim kocam beni sabaha kadar yatırıyo çişim geldi diyorum olmaz yapma diyor çocuk musun tut kendini diyo27::27:

:9::9::9::9:Seninki abartmış

o testi şaapnca bize yaz. geçi sen yazarsın da , olsun genede söyliyim ben içimde kalmasın :37:

kız sende koCAMLAŞMAA:27::27: bu çiş su çişi ilk çişten sonra kana kana su içtim haliyle fazlasını attım ikincisinde:1::1: ayrıcana biz ne zaman çocuğa karar verdik daha bi hafta olmamıştır ne belirtisi olsun:27::27:

nihahaha. ya banane bende gaza geldim. sana artık hamiş gözüyle bakıyorum o la laaaa laaaa :36:

:9::9::9::9:Seninki abartmış

o testi şaapnca bize yaz. geçi sen yazarsın da , olsun genede söyliyim ben içimde kalmasın :37:

3 aralıkta adet olucam muhtemelen ama olmazsam yapıcam testi:31: ne diyon yavrummm o çift çizgiyi görür görmez kocişe bile söylemeden gelir yazarım size ona akşam sürpriz yaparım :16::16: ayy hadi inşallah:31:

3 aralıkta adet olucam muhtemelen ama olmazsam yapıcam testi:31: ne diyon yavrummm o çift çizgiyi görür görmez kocişe bile söylemeden gelir yazarım size ona akşam sürpriz yaparım :16::16: ayy hadi inşallah:31:

Şafak sayalım o zaman :1:

3 aralık-6 aralık arası anavatan kan ağladı ağladı, ağlamadı ---> :49: :emir_bebek: :21:

Şafak sayalım o zaman :1:

3 aralık-6 aralık arası anavatan kan ağladı ağladı, ağlamadı ---> :49: :emir_bebek: :21:
bence de şafak sayıyım ben :27::27: ayyy ama bu ay için umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarım üzülürüm:25:
40 dk. sonra aşkit İstanbul-Esenlerdee :119::119::118:

bize yaklaşmış dimek hadi kalanını da sağsalim bitirin inşallah:10:

bence de şafak sayıyım ben :27::27: ayyy ama bu ay için umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarım üzülürüm:25:

bize yaklaşmış dimek hadi kalanını da sağsalim bitirin inşallah:10:

daha yeni başladınız,hemen üzülmek yok.:20:

hayırlısıyla zamanında gelsin bebito:16:
*
amin inş:72:

Back
X