• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hani bakayım yüzüğüne

$phpThumb_generated_thumbnai.webp

benimki tamamen gri. altın sarısı yok.

Canlarım kağıt helvalarım selaaaaam:3:

Morincim bizde kız tarafıda gider bizde gidecektik ama biliyosun nasıl nişanlandığımı fırsat olmadı:1: Bide babam hiç gönüllü değildi onların evde mi tarih kararlaştırıcaz olmaz öyle şey deyip duruyodu. Zaten sonradan sadece kadınların gitmesine karar vermiştik ki kısmet olmadı

Zelişimmmm çok şaşırdım valla:53: Ama hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler bebeğim

Tospiğimmmm sen içli köfte yapmayı biliyomusun çok zor mu:26:

Bronzum piskkom güzellerim bebeklerim nasılsınız:54:
bebişim tek başıma hiç yapmadım henüz ama annemle hep ben yapardım malzemesini herbi şeysini biliyorum zaten burdakilerde benden yapmamı istiyo belki ilk onlara yaparım ama uğraştırıcı mesela annemde makinesi var ama bende yok zor olur öyle elle uğraşmak diyorum:26:
ya yemeğe dışarı mı çıktınızzzzzzzzzzzzz

bende eşimlen dışarı yemeğe çıkmak güzel günler geçirmek istiyooooooooooorrreee artık :1::16::16::16::27::27::27:
evet şekerim gündüz kardeşim geldi memleketteydi annemin gönderdiği bi sürü bi şeyleri getirdi akşamüstü gitti yurduna. bizde akşam önce yemeğe gittik hep diyodu sana cağ kebabı yedircem ben de tatmış bulundum erzurumun meşhur kebabını. tam ağzıma layıkmış valla bir etçil olarak:27::27: sonracığıma biraz alışveriş yaptık ikimize kıyafetler aldık. ikeaya gitmeden olmaz dedi kocam oraya da gittik yine evimize bi şeyler aldık kocam çiçeklere daldı bi baktım orkide almış gelmiş:16::16: oturma odamıza koydum çok güzel oldu sonra bi de film izledik öyle işteee:16:

bebişim tek başıma hiç yapmadım henüz ama annemle hep ben yapardım malzemesini herbi şeysini biliyorum zaten burdakilerde benden yapmamı istiyo belki ilk onlara yaparım ama uğraştırıcı mesela annemde makinesi var ama bende yok zor olur öyle elle uğraşmak diyorum:26:

evet şekerim gündüz kardeşim geldi memleketteydi annemin gönderdiği bi sürü bi şeyleri getirdi akşamüstü gitti yurduna. bizde akşam önce yemeğe gittik hep diyodu sana cağ kebabı yedircem ben de tatmış bulundum erzurumun meşhur kebabını. tam ağzıma layıkmış valla bir etçil olarak:27::27: sonracığıma biraz alışveriş yaptık ikimize kıyafetler aldık. ikeaya gitmeden olmaz dedi kocam oraya da gittik yine evimize bi şeyler aldık kocam çiçeklere daldı bi baktım orkide almış gelmiş:16::16: oturma odamıza koydum çok güzel oldu sonra bi de film izledik öyle işteee:16:
Aaa onun bi de makinesi mi var. Ben bi kere yemiştim hala tadı damağımda ya bende çeyizime o makineden alayım bol bol yaparım evlenince:9::9::9:

Tospammm sendemı dun cag kebabı yedın dun bnm kıde bna yedırdı tesadufe bak ama bn begenmedım:30:

Duyanda 35-40 yaşında sanır:9::9:

Ben patateslisini yemiştim mağlum etle pek aram yok. Oruğu hiç duymadım bi bakayım netten

sacda pişiriyo annem onu ama kız et sevmezsen olmaz ki oruğu da sevmezsin çünkü oruğun içine kıymayla kuyruk yağı da konuluyor:27::27: yoksa bulgur köftesini aynı malzemeyle yapıyosun şeklinide uzun değil basık yapıyosun avuçiçin gibi düşün

Back
X